Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Στην τελική πιο μεγάλο ρόλο παίζει το πόσο καμένος και άχρηστος ανήρ είναι κάποιος παρά η φάτσα του.Όχι οτι δεν μετράει η φάτσα.Αντίθετα.Εκτός κι αν είναι σαν τον κουασιμόντο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
λες ναμαι μπαζο ε? σε βολευει αλλιως θα κλαις χειροτερα
Δε το λεω ,εισαι μπαζο,το ξερεις και συ και οσοι σε χουν δει,και 50 χρονια αναβολικα να παιρνεις η φατσα τυπε δεν αλλαζει οποτε πληρωνε και παιξτο λαρτζ,οπως κανουν ολοι οι πυρφοριδες εδω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Lopez καθενας κατι πρεπει να δοσει , για να παρει κατι σε αυτη τη ζωη. Θα ειναι χρηματα θα ειναι το ενα το αλλο? Παντως δινεις κατι για κατι.
Ο dirty απο οτι εχω καταλαβει, αυτο που δινει ειναι κοπος , ενεργεια και χρονος. Βρισκει που μπορει να χτυπησει , και αφιερωνει χρονο και το κυριοτερο πηγαινει εκει. Δεν ειναι και οτι το ευκολοτερο. Αλλος για να το αποφυγει ολο αυτο, το " αγοραζει" σε χρημα. Θελει ανεσεις, δεν εχει χρονο κλπ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Στην τελική πιο μεγάλο ρόλο παίζει το πόσο καμένος και άχρηστος ανήρ είναι κάποιος παρά η φάτσα του.Όχι οτι δεν μετράει η φάτσα.Αντίθετα.Εκτός κι αν είναι σαν τον κουασιμόντο.

σωστο.

Δε το λεω ,εισαι μπαζο,το ξερεις και συ και οσοι σε χουν δει,και 50 χρονια αναβολικα να παιρνεις η φατσα τυπε δεν αλλαζει οποτε πληρωνε και παιξτο λαρτζ,οπως κανουν ολοι οι πυρφοριδες εδω

νταξει στελακι whatever helps you sleep at night  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386

Eνας ασχημος Ρωσοποντιος απο το Καζακσταν ειναι . Που απλα πηρε λιγα φαρμακα και φουσκωσε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελακι με μπερδευεις με αλλον. απο το πιοτο ειναι ή απο τη στενοχωρια?

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Warsaw - Βαρσοβία
« Απάντηση #7343 στις: 07/10/15, 15:03 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
τυπε στελιο αν θες να γαμησεις ποτε ελληνιδα αλλαξε σκεπτικο. για να μην πω το απολυτο 100%, το 98% απο τις γκομενες που εχω γαμησει ειπαν οχι και γω ειπα νταξ καλα. ειναι η γονιδιακη αντανακλαστικη απαντηση της ελλεηνιδας για να μην τη περασεις για ευκολη.

Εσυ δε το γραψες αυτο,μας δουλευεις ρε φιλε μονος σου τα λες που σε εχουν στο φτυσιμο και τις παρακαλας και μπαινεις εδω να το παιξεις μουρη

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
το μουνί πλερώνεται either way. κι έτσι κι αλλιώς.τσάμπα μουνί δεν υπάρχει.όλα στο βάθος είναι για το προσωπικό όφελος της γυναίκας.και ρουβάς να είσαι ,να τρέχουν πίσω σου τα γκομενάκια και να φωνάζουν σάκη,σάκη κι αυτές κατα βάθος κάτι θέλουν .τεκνοποίηση απ το σάκη. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Lopez καθενας κατι πρεπει να δοσει , για να παρει κατι σε αυτη τη ζωη. Θα ειναι χρηματα θα ειναι το ενα το αλλο? Παντως δινεις κατι για κατι.
Ο dirty απο οτι εχω καταλαβει, αυτο που δινει ειναι κοπος , ενεργεια και χρονος. Βρισκει που μπορει να χτυπησει , και αφιερωνει χρονο και το κυριοτερο πηγαινει εκει. Δεν ειναι και οτι το ευκολοτερο. Αλλος για να το αποφυγει ολο αυτο, το " αγοραζει" σε χρημα. Θελει ανεσεις, δεν εχει χρονο κλπ.

σε ολους αρεσει η καλοπεραση. ανεξαιρετως. εαν σου περισσευουν θα τα ξοδεψεις χωρις δευτερη σκεψη. και λογικο ειναι οτι θα γαμησεις περισσοτερο απο το να φλερταρεις με πασατεμπο στο παγκακι. αυτα ειναι τα ντεφακτο στη ζωη. δεν ξερω τι κανει ο ντερτι δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα τα πραγματα που λεω ειναι νομος στη ζωη και δεν αλλαζουν πως να το κανουμε. και συ το ξερεις καλα και εισαι και ειλικρινης για τις αβαριες που τρως στην πολωνια.
γιατι δεν σου περισσευουν και καλα κανεις και δεν χαλας λεφτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
στελακι δεν καταλαβαινω γρι τι θες να πεις. μαλλον εισαι και μεθυσμενος εκτος απο ηλιθιος με το συμπαθειο.

D

dude901123

Επισκέπτης

Το ιντερνετικό καμάκι θέλει ενέργεια και χρόνο. Θέλει ότι χρειάζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για να ρίξεις μια γκόμενα. Ένα παραμυθάκι, μια 'μέτρια' εμφάνιση, ένα στυλάκι και ένα ταξίδι για να το ολοκληρώσεις όλο αυτό. Όσες φορές εγώ δοκίμασα να πληρώσω για να αγοράσω υπηρεσίες δεν το απήλαυσα όσο το απήλαυσα χωρίς πληρωμή. Ο κάθε άνθρωπος όπως τη βρίσκει και με ότι γουστάρει. Για εμένα όλη αυτή τη διαδικασία είναι γαμάτη και την απολαμβάνω και ειδικά όταν ολοκληρώνεται και με καλό αποτέλεσμα. Όσο το γουστάρω και το απολαμβάνω θα το κάνω. Όλα τα υπόλοιπα τα εξυπναδίστικα και οι αμφισβητήσεις από ανθρώπους άσχετους, μνισίκακους που χάνουν το νόημα της ανταλλαγής πληροφοριών και μεθόδων και μπαίνουν σε χωράφια προσωπικών επιθέσεων και μάλιστα χωρίς λόγο παρά μόνο για προσωπική προβολή.. μας έχουν χαλάσει εδώ μέσα. Εγώ παρά το γεγονός πως συνεχίζω να γράφω.. πλέον τα ποσταρίσματά μου είναι κατά 90% να ασχολούμαι με προσωπικές επιθέσεις και δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να δίνω πληροφορίες γιατί βαριέμαι μετά να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
σε ολους αρεσει η καλοπεραση. ανεξαιρετως. εαν σου περισσευουν θα τα ξοδεψεις χωρις δευτερη σκεψη. και λογικο ειναι οτι θα γαμησεις περισσοτερο απο το να φλερταρεις με πασατεμπο στο παγκακι. αυτα ειναι τα ντεφακτο στη ζωη. δεν ξερω τι κανει ο ντερτι δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα τα πραγματα που λεω ειναι νομος στη ζωη και δεν αλλαζουν πως να το κανουμε. και συ το ξερεις καλα και εισαι και ειλικρινης για τις αβαριες που τρως στην πολωνια.
γιατι δεν σου περισσευουν και καλα κανεις και δεν χαλας λεφτα.

Αυτο που εγω θελω να καταδειξω κυριως ειναι να διαλυθουν οι μυθοι . Ο Ελληνας αρσεσκεται να ζει σε συννεφακια και να πιστευει οτι καπου εκει περα εξω, πανω , καπου καπως καποτε, υπαρχει ενας κοσμος οπου ολα τα ονειρα ειναι δυνατα και κανουμε οτι γουσταρουμε.
Το θεμα ειναι να γειωθεις, να προσδεθεις στην πραγματικοτητα γυρω σου και να προσπαθησεις εσυ να τη διαμορφωσεις. Αυτο ειναι απο τα μεγαλα κακα διαχρονικα του ελληνα, σε ολους τους τομεις. Μοιρολατρια και μυστικισμος . Περιμενουν τον απο μηχανης, θεο, το ξανθο γενος , το σωτηρα .
Εγω επιμενω πολλες φορες, γιατι με πιανει αλλεργια με ολη αυτη τη νοοτροπια του Ελληνα γενικα. Εχει κανει την ανατολικη Ευρωπη φαντασιακη πανακεια για την αγαμια του. Ενω η γαμημενη η πραγματικοτητα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ο Ελληνας εχει πλασει στο μυαλο του. Εγω φυσικα δεν ηρθα εδω περα με τετοια λογικη, τελειως διαφορετικοι λογοι με εφεραν εδω, περα. Ασε που εδω και να ΞΟΔΕΨΕΙΣ λεφτα, δε θα σου αποφερει τιποτα περισσοτερο στο θεμα γυναικες, ισα ισα ( προκειται για πολυ ιδιομορφη χωρα με ιδιομορφες νοοτροπιες και καταστασεις).
Αν εχεις λεφτα βεβαια θα τα ξοδεψεις. Στον ταφο δε θα σου χρειαστουν.  Αλλα να τα ξοδεψεις καπου που θα πιασουν τοπο. Οχι να πανε υπερ των οποιων ονειροξεων και ατοπων φαντασιωσεων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.010
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε Χάρη? Από την πρώτη στιγμή είπα πως είναι γνωριμία του Slav από φίλη, φίλης. Εγώ έκατσα 7 ημέρες Οδησσό, πέρασα 2 βράδια με τη συγκεκριμένη και το έχετε κάνει.. μη πω τι. Άλλες 3 γκόμενες γάμησα στην Οδησσό σε εκείνο το ταξίδι και ήταν όλες από ιντερνετικό κυνήγι. Άιντε 6 μήνες μετά ακόμα για αυτό μιλάμε.. Εγώ δεν ασχολούμαι με πουτάνες και πληρωμένες, γιατί μπορώ να γαμήσω δωρεάν και το απολαμβάνω περισσότερο. Και στα αρχίδια μου όποιος πιστεύει ή μη ότι λέω. Τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα, ειδικοί αναλυτές, σχολιαστές, θεωρητικοί του πούτσου και το παιδοβούβαλο πάνω από όλους.. προσπαθείτε να πείσετε πως όλοι λέμε ψέματα και εσείς λέτε την αλήθεια. Οκ. Ακούστε τις συμβούλες του KMAN, του Παιδοβούβαλου και όλων των ειδικών που γράφουν σε ένα forum μιας πόλης που την έχουν δει μόνο στο χάρτη και έχουν γνώμη. Φυσικά η γνώμη του καναπέ είναι η πιο αξιόπιστη, μη το ξεχνάμε.. Πηγαίνετε Κίεβο, Οδησσό πάρτε μπόλικα χρήματα και γαμήστε. Άιντε.. πάρτε και το αεροπλάνο να πάτε Chernivcy, ακολουθήστε και το δρόμο Chernivcy-Moldova μέσω Βινίτσας.. Και καλή τύχη μάγκες.

Πας καλά ρε φίλε;Πότε έδωσα εγώ συμβουλές για το Τσερνιβτσί;Τι με ενδιαφέρει εμένα το Τσερνιβτσί;Εγώ έχω γράψει για το Λβωφ,το Κίεβο,το Χάρκοβο,το Ντνιπροπετρόφσκ και την Κριμαία.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το ιντερνετικό καμάκι θέλει ενέργεια και χρόνο. Θέλει ότι χρειάζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για να ρίξεις μια γκόμενα. Ένα παραμυθάκι, μια 'μέτρια' εμφάνιση, ένα στυλάκι και ένα ταξίδι για να το ολοκληρώσεις όλο αυτό. Όσες φορές εγώ δοκίμασα να πληρώσω για να αγοράσω υπηρεσίες δεν το απήλαυσα όσο το απήλαυσα χωρίς πληρωμή. Ο κάθε άνθρωπος όπως τη βρίσκει και με ότι γουστάρει. Για εμένα όλη αυτή τη διαδικασία είναι γαμάτη και την απολαμβάνω και ειδικά όταν ολοκληρώνεται και με καλό αποτέλεσμα. Όσο το γουστάρω και το απολαμβάνω θα το κάνω. Όλα τα υπόλοιπα τα εξυπναδίστικα και οι αμφισβητήσεις από ανθρώπους άσχετους, μνισίκακους που χάνουν το νόημα της ανταλλαγής πληροφοριών και μεθόδων και μπαίνουν σε χωράφια προσωπικών επιθέσεων και μάλιστα χωρίς λόγο παρά μόνο για προσωπική προβολή.. μας έχουν χαλάσει εδώ μέσα. Εγώ παρά το γεγονός πως συνεχίζω να γράφω.. πλέον τα ποσταρίσματά μου είναι κατά 90% να ασχολούμαι με προσωπικές επιθέσεις και δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να δίνω πληροφορίες γιατί βαριέμαι μετά να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας.
Ναι ρε ντιρτυ εσυ μας λες οτι μιλας 3 βδομαδες με τις γκομενες στη μολδαβια και μετα πας και τις γαμας ολες μαζι,ενταξει και η παπαριες εδω μεσα εχουν και τα ορια τους,αντε ειπαμε να δεχτουμε οτι γαμησες 9 γκομενες σε 3 μερες  :S  ,στη μολδαβια κιολας που οι αλλοι πληρωνουν 200ευρα ,εσυ πια το παραχεσες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
εχετε μπερδευτει μερικοι. δεν μιλαω για καμακι vs βιζιτα. μιλαω για ξοδεμα και μη. τις γκομενες που βγαζεις απο το ιντερνετικο καμακι dirty τι κανεις οταν βρεθεις απο κοντα? δεν χαλας λεφτα? αν μου πεις οτι κανεις ψηστηρι στο ιντερνετ και μετα δινεις ραντεβου σε σπιτι ή ξενοδοχειο και γαμας θα σε χλευασω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386

Oλοι γραφουν σε αυτη την ιντερνετικη " αρενα" και ολοι κρινονται απο τα γραφομενα τους.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αυτο που εγω θελω να καταδειξω κυριως ειναι να διαλυθουν οι μυθοι . Ο Ελληνας αρσεσκεται να ζει σε συννεφακια και να πιστευει οτι καπου εκει περα εξω, πανω , καπου καπως καποτε, υπαρχει ενας κοσμος οπου ολα τα ονειρα ειναι δυνατα και κανουμε οτι γουσταρουμε.
Το θεμα ειναι να γειωθεις, να προσδεθεις στην πραγματικοτητα γυρω σου και να προσπαθησεις εσυ να τη διαμορφωσεις. Αυτο ειναι απο τα μεγαλα κακα διαχρονικα του ελληνα, σε ολους τους τομεις. Μοιρολατρια και μυστικισμος . Περιμενουν τον απο μηχανης, θεο, το ξανθο γενος , το σωτηρα .
Εγω επιμενω πολλες φορες, γιατι με πιανει αλλεργια με ολη αυτη τη νοοτροπια του Ελληνα γενικα. Εχει κανει την ανατολικη Ευρωπη φαντασιακη πανακεια για την αγαμια του. Ενω η γαμημενη η πραγματικοτητα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ο Ελληνας εχει πλασει στο μυαλο του. Εγω φυσικα δεν ηρθα εδω περα με τετοια λογικη, τελειως διαφορετικοι λογοι με εφεραν εδω, περα. Ασε που εδω και να ΞΟΔΕΨΕΙΣ λεφτα, δε θα σου αποφερει τιποτα περισσοτερο στο θεμα γυναικες, ισα ισα ( προκειται για πολυ ιδιομορφη χωρα με ιδιομορφες νοοτροπιες και καταστασεις).
Αν εχεις λεφτα βεβαια θα τα ξοδεψεις. Στον ταφο δε θα σου χρειαστουν.  Αλλα να τα ξοδεψεις καπου που θα πιασουν τοπο. Οχι να πανε υπερ των οποιων ονειροξεων και ατοπων φαντασιωσεων.
Ο έλλην πυρφόρος που λέτε κι εσείς κρίνοντας απ τις ελλαντικές εμπειρίες,τα κωλόμπαρα,τις βίζιτες, στο μυαλό του βλέπει αυτές αυτές τις χώρες σαν ένα μεγάλο μπορδέλο.Αν προσθέσεις σ αυτό και τις μπούρδες που ανακυκλώνονται στην ελλάδα ότι όλοι μας προσκυνάνε επειδή τους δώσαμε τα φώτα πριν από ...2000 χρόνια ,νομίζει ότι θα πάει έξω θα λέει έλληνας και θα φορτώνει καραβιές μουνιά.η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

το χεράκι τους όμως το βάζουν και εξωτερικοί.πρόσφατο παράδειγμα ο κμαν.έχει ξεσκιστεί στις βίζιτες και τα παρουσιάζει λές και χτυπάει ορδές μουνιών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.010
Πόντοι
2.606

Η ανατολική Ευρώπη είναι θεικό μέρος.Ηταν και παραμένει ο παράλληλος πλανήτης το όνειρο κάθε καμάκια,μουνάκια,σπόνσορα.Απλά βγάζεις γκόμενες πολύ ανώτερες και πολύ περισσότερες από ό,τι στη χώρα σου ή στη Δύση.Η ελκυστικότητά σου αυξάνεται δέκα φορές μόλις περνάς τον Οντερ.
Και οι γκόμενες ακόμα το καταλαβαίνουν αυτό πόσες τουρίστριες επισκέπτονται Ουκρανία;Ας πούμε οτι ο τουρισμός της χώρας είναι 95% άντρες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Η ανατολική Ευρώπη είναι θεικό μέρος.Ηταν και παραμένει ο παράλληλος πλανήτης το όνειρο κάθε καμάκια,μουνάκια,σπόνσορα.Απλά βγάζεις γκόμενες πολύ ανώτερες και πολύ περισσότερες από ό,τι στη χώρα σου ή στη Δύση.Η ελκυστικότητά σου αυξάνεται δέκα φορές μόλις περνάς τον Οντερ.
Και οι γκόμενες ακόμα το καταλαβαίνουν αυτό πόσες τουρίστριες επισκέπτονται Ουκρανία;Ας πούμε οτι ο τουρισμός της χώρας είναι 95% άντρες.
ναι αλλά εσύ μόνο βίζιτες μας λες ότι γάμησες.μόνος σου τα λες.και οι σπονσορετς δεν σου κατσαν.Αφού θες να τα ακουμπάς ,κανείς δεν θα κάνει κουμάντο στην τσέπη σου.το μεγαλύτερο φούσκωμα που κάνεις είναι όσον αφορά την ποιότητα των μουνιών.περι ορέξεως ουδείς λόγος αλλά όχι και ανώτερης ποιότητας τα μπάζα β εθνική.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
εχετε μπερδευτει μερικοι. δεν μιλαω για καμακι vs βιζιτα. μιλαω για ξοδεμα και μη. τις γκομενες που βγαζεις απο το ιντερνετικο καμακι dirty τι κανεις οταν βρεθεις απο κοντα? δεν χαλας λεφτα? αν μου πεις οτι κανεις ψηστηρι στο ιντερνετ και μετα δινεις ραντεβου σε σπιτι ή ξενοδοχειο και γαμας θα σε χλευασω

Δεν ειναι κατι το απιθανο στα μερη που ανεφερε. Μιλαμε για μια χωρα με φτωχεια, μιζερια, ανεργια, πολεμο και την επαρχια της μαλιστα . Απλα αλλα ειναι τα θεματα εκει πιο πρακτικης φυσεως. Να πας εκει να μεινεις τοσο καιρο τα logistics που λεει και ο κμαν. Ο χρονος κλπ .
Δεν ειναι κατι το ευκολο και λιγοι ανθρωποι θα ηταν διατεθειμενοι να τα κανουν ολα αυτα. Εγω και μονο που τα διαβαζω κουραζομαι. Πας στα πουταναδικα σου, τα σκας ομως με value for money τροπο ξεχαρμανιαζεις και τελος. Εχει και αλλα γουστα η ζωη δεν ειναι μονο οι γκομενες. Πολυ περισσοτερο οι ανατολικοευρωπαιες και οι σλαβες, που καθε μερα που περναει και ειμαι εδω περα, τοσο περισσοτερο πεφτουν στην εκτιμηση μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.010
Πόντοι
2.606
Ο έλλην πυρφόρος που λέτε κι εσείς κρίνοντας απ τις ελλαντικές εμπειρίες,τα κωλόμπαρα,τις βίζιτες, στο μυαλό του βλέπει αυτές αυτές τις χώρες σαν ένα μεγάλο μπορδέλο.Αν προσθέσεις σ αυτό και τις μπούρδες που ανακυκλώνονται στην ελλάδα ότι όλοι μας προσκυνάνε επειδή τους δώσαμε τα φώτα πριν από ...2000 χρόνια ,νομίζει ότι θα πάει έξω θα λέει έλληνας και θα φορτώνει καραβιές μουνιά.η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

το χεράκι τους όμως το βάζουν και εξωτερικοί.πρόσφατο παράδειγμα ο κμαν.έχει ξεσκιστεί στις βίζιτες και τα παρουσιάζει λές και χτυπάει ορδές μουνιών.

Κάνεις ένα λάθος.Εγώ συνδυάζω καμάκι,ίντερνετ κλαμπινγκ σε δυναμικό συνδυασμό.Πάω για το μάξιμουμ το μέγιστο αριθμό πήδων στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
Βγάζω φωτό όποιος γουστάρει το lifestyle γουστάρει.Οποιος δε γουστάρει ας πάει σε μπορδέλα στούντιο ας χτυπήσει γκόμενες ελεύθερης βοσκής γούστα είναι αυτά.
Εγώ δεν είπα οτι η μέθοδός μου είναι η καλύτερη απλά μου ταιριάζει περισσότερο,Τη βρίσκω με τα ταξίδια τους πούτσους κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom