Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πλημμύρα fullτωρα .... ανοιχτηρι
![]()
Watch Mashayang live on Chaturbate!
#squirt [962 tokens left] #fuckmachine #anal #bigtoychaturbate.com
θα τυφλωθειςΑυτο το κωλο-σαιτ οταν το ανοιγω δεν μπορω να το κλεισω μετα...
![]()
Watch Your___Dreams live on Chaturbate!
Enjoy free webcams broadcasted live from amateurs around the world! - Join 100% Freechaturbate.com
Αξίζει φιλαράκι! Συμφέρει οικονομικά γιατί βγαίνει ικανοποιητικό χαρτζιλίκι και κάνεις και το κέφι σου!Καλημερα , ρε παιδια να ρωτησω εχει ασχοληθει κανεις να ανοιξει προφιλ και να κανει show με την κοπελα του σε τετοια site?
Αυτο που θελω να πω ειναι βγαινει τιποτα?( με το σκεπτικο οτι και οι 2 ειναι ωραιοι , γυμνασμενοι κλπ)?
Το ξέρω κι εγώ το site. Είναι το δημοφιλέστερο στο είδος του σε όλο τον κόσμο. Έχω δει performers οι οποίοι έχουν βγάλει μέχρι και 2.000 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες! Και γενικά κάθε φορά που κάνουν show, τα έσοδά τους είναι τετραψήφια νούμερα! Αλλά μιλάμε για άτομα που το έχουν αναγάγει σε επάγγελμα, με επαγγελματικές κάμερες, φώτα, παραγγελίες για βίντεο, χρήση αξεσουάρ, ικανοποίηση φετίχ, social media, solo show ανά περιόδους για τους fan τους ενός ή του άλλου κλπ, αλλά κυρίως με την διάθεση να τα κάνουν όλα με απόλυτο επαγγελματισμό! Κάθονται για ώρες μπροστά στην κάμερα και οι πελάτες τούς πληρώνουν για οτιδήποτε!Καλημερα , ρε παιδια να ρωτησω εχει ασχοληθει κανεις να ανοιξει προφιλ και να κανει show με την κοπελα του σε τετοια site?
Αυτο που θελω να πω ειναι βγαινει τιποτα?( με το σκεπτικο οτι και οι 2 ειναι ωραιοι , γυμνασμενοι κλπ)?
για πες ένα προφίλ..... γιατί εγώ πριν χρόνια είχα πετύχει 3-4 και ήταν και μέτριες και από αγγλικά τίποτα. Μην μου πεις όμως ότι έχουν μπλοκάρει την πρόσβαση από την χώρα μας, γιατί τότε, δεν έχει νόημα να το συζητάμε.Σιγά μην δεν υπάρχουν Ελληνίδες στο chaturbate. Απλώς είναι καμουφλαρισμένες και δεν το δηλώνουν. Υπάρχουν αρκετές και πολλές είναι αξιολογότατα τεμάχια όλων των ηλικιών.
εχει κατι ψιλα μια στο τοσο αλλα βαζουν κοφτη στις ip απο ελλαδαΣιγά μην δεν υπάρχουν Ελληνίδες στο chaturbate. Απλώς είναι καμουφλαρισμένες και δεν το δηλώνουν. Υπάρχουν αρκετές και πολλές είναι αξιολογότατα τεμάχια όλων των ηλικιών.
Τις παρακολουθώ καιρό τώρα.Location Greece, αλλα νομιζω Κυπρο ειναι
ΣωσταΤις παρακολουθώ καιρό τώρα.
Θα μπορούσε να είναι σε κάποια βίλα στην Πάφο αν κρίνω από τους φοίνικες απέξω.
Επίσης και το προφίλ islandgirls είναι με μια κοπέλα από την ίδια ομάδα.