Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.365
- Πόντοι
- 6.256
Τα κορίτσια και ξέρουν και μαγειρεύουν πεντανόστιμα. Το μυστικό συστατικό βρίσκεται στο σωληνάριοΝα υποθέσω οτι τα κορίτσια θα ξέρουν να φτιάξουν ένα παστίτσιο ,εστω μια μακαρονάδα τουλάχιστον![]()
![]()
![]()

Ρε μύστη πρωί πρωί

Οχι ευχαριστώ, το σωληνάριο ας το απολάυσουν μόνες τους , θα κάνω νηστείαΤα κορίτσια και ξέρουν και μαγειρεύουν πεντανόστιμα. Το μυστικό συστατικό βρίσκεται στο σωληνάριο![]()
τι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμεΡε μύστη πρωί πρωί![]()
![]()

Άτιμη κενωνίατι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμε
μας το πηραν πριβε οι ακαρδοι ομως![]()
ετσιΆτιμη κενωνία

ΔΕ βλέπω τέτοια πρωί πρωί, πως θα πάω για δουλειά μετάτι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμε
μας το πηραν πριβε οι ακαρδοι ομως![]()
Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναικαι αυτη η αλογοκωλαρα καλη
Watch Audrey_ live on Chaturbate!
χαχα τωρα το ειδα ναι μηπως εννοει κανα πουτσο?Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναι![]()
Δε ξέρω, ίσως..για φαντάσου να τρώει ωμό κιμά όμως...τέτοιο θέαμα....χαχα τωρα το ειδα ναι μηπως εννοει κανα πουτσο?
Τα βλέπεις Aristarxos; Φυλάξου. Μόνο η ατσαλόβεργα θα μας μείνει από σένα (όρθια ελπίζω τουλάχιστον)Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναι![]()
Οι ατσαλοβεργες πεθαίνουν στον αέρα..περήφανες και δυνατές....Τα βλέπεις Aristarxos; Φυλάξου. Μόνο η ατσαλόβεργα θα μας μείνει από σένα (όρθια ελπίζω τουλάχιστον)![]()
Που χρόνος για μαγείρεμα...Δε ξέρω, ίσως..για φαντάσου να τρώει ωμό κιμά όμως...τέτοιο θέαμα....![]()
![]()
Μίγμα φυσικών πρωτεϊνών που δίνουν άλλη γεύση στο φαγητό...να καταναλώνεται φρέσκο κατά προτίμηση...Τα κορίτσια και ξέρουν και μαγειρεύουν πεντανόστιμα. Το μυστικό συστατικό βρίσκεται στο σωληνάριο![]()