Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πες μου τώρα και συ ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανοί να θολώσει το μάτι μου βραδιάτικα....θα σε κανω να πιστεψεις οταν ερθω στα πραγματα![]()

πες μου τώρα και συ ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανοί να θολώσει το μάτι μου βραδιάτικα....θα σε κανω να πιστεψεις οταν ερθω στα πραγματα![]()

οχι ρε φοβαμε οτι θα μου τον αρπαξουν στο στομα πριν προλαβω να πω καποτακαι με το μποζ μαζι φοβασαι?![]()

Γιατί ο Στάλιν δεν ήταν χρυσαυγίτης;;;;πρεπει να ειναι ο πρωτος αθεος και σταλινικος χρυσαυγιτης μαν....![]()

Ρε man ο χριστιανισμός είναι άλλη θρησκεία,ο πασοκισμός άλλη,ο αριστερισμός της πούτσας άλλη,ο εθνικισμός άλλη και ο κομμουνισμός άλλη,μην τα μπερδεύουμε.μην αποδέχεσαι τους χαρακτηρισμούς ρε μλκ δεν είσαι ίδιος μ'αυτούς![]()
φασισμος =επαναφορα της αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας του γερμανικου εθνους=γερμανοπαπισμος και επιβολη σε ολα τα ευρωπαικα εθνη του ιμπεριουμ κλπ κλπναι ουουουουου τι να σε πω....όλοι στην ναζιστική Γερμανία,φράνκικη Ισπανία και φασιστική Ιταλία πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι!!!!!![]()
![]()
φασισμος =επαναφορα της αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας του γερμανικου εθνους=γερμανοπαπισμος και επιβολη σε ολα τα ευρωπαικα εθνη του ιμπεριουμ κλπ κλπ

δεν ειμκαι Χ.Α.απλα τους στηριζω σε πολλα θεματα.Εχω δηλωσει πολλακις τι πρεσβευωπες μου τώρα και συ ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανοί να θολώσει το μάτι μου βραδιάτικα....![]()
![]()
πηγαινε και ελα να μας πεις τι αξιολογο ειδεςπαω φυλης...
στην πούτσα μας.παω φυλης...
απλώς μην έχεις αυταπάτες ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανούληδες.δεν ειμκαι Χ.Α.απλα τους στηριζω σε πολλα θεματα.Εχω δηλωσει πολλακις τι πρεσβευω![]()
με το παλιο σου νικ μαν;δεν ειμκαι Χ.Α.απλα τους στηριζω σε πολλα θεματα.Εχω δηλωσει πολλακις τι πρεσβευω![]()
καλο βολι τιμημενε φιλεπαω φυλης...

το ξερωστην πούτσα μας.απλώς μην έχεις αυταπάτες ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανούληδες.
(ευτυχώς καθόλου)
με το παλιο σου νικ μαν;![]()
καμιά εξέταση για σμν έχεις κάνει;πηγαινε και ελα να μας πεις τι αξιολογο ειδες
η νταιανα παντως προχθες ητν μουνα
την προηγουμενη φορα που την ειχα δει με τα μαλλια πιασμενα πανω
δεν μου εκανε κλικ
δεν ειμαι κλωνος λεμεμε το παλιο σου νικ μαν;![]()

δεν ειμαι κλωνος λεμε![]()
ζολη ζολη ζολη, παπαζολη.. ρουφα ενα ψωληστην πούτσα μας.απλώς μην έχεις αυταπάτες ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανούληδες.
(ευτυχώς καθόλου)

τυπε δεν κοβω τους παππα,μπαρμπαρουση,κουκουτση,αρβανιτη για πολυ σατανιστες παντως :-στην πούτσα μας.απλώς μην έχεις αυταπάτες ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανούληδες.
(ευτυχώς καθόλου)