Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν παω στον επικινδυνο πεζοδρομο της διδυμου
πουλ πουλ πουλ
δεν παω στον επικινδυνο πεζοδρομο της διδυμου
η αλιονα απο διδιμου ρε?η μιλφορωσσιδα που σου ρουφαει τα παντα ακα? :S δεν την ξερεις?

όχι ρε δεν θα επιστρέψω,λέω να μείνω εκεί μαζί σου.....να σου μάθω ορθογραφία και να σε κάνω άνθρωπο γενικώς.δεν θα επιστρεψεις ρε
με 25 ευρω ειναι πηγαινε ελα απο σαλουν![]()
και με το μποζ μαζι φοβασαι?δεν παω στον επικινδυνο πεζοδρομο της διδυμου
και δεν κανω ακαποτα![]()

Ο παλουκιος ηταν φιλοσοφικη δυναμη ... δεν ξερω γιατι εφαγε μπαν... Εαν ηταν ακομα εδω θα πιαναμε συζητηση για τον σωκρατη τωρα...
να ξερεις με το ζορι κραταμε τον γλ μην σεΟχι πριν σας χυσω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και σε 
βασικά στ'αρχίδια μου man,το ίδιο πιστεύω και γω για τους πιστούς και καθαρίζουμε,αμοιβαία τα αισθήματα.εισαι λαθος
τα αιγοπροβατα το πασχα![]()
η αλιονα απο διδιμου ρε?η μιλφορωσσιδα που σου ρουφαει τα παντα ακα?

απο την παραδοση ;)χάνουμε τους φιλόζωους με αυτό το έθιμοαλλά νομίζω προέρχεται από την παράδοση και όχι από διδασκαλία χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
βασικά στ'αρχίδια μου man,το ίδιο πιστεύω και γω για τους πιστούς και καθαρίζουμε,αμοιβαία τα αισθήματα.
χίλιες φορές πάντως φίρερ ή πατερούλης που υφίσταται παρά αόρατοι θεοί και δαίμονες,διάβολοι και άγγελοι.....![]()

θα σε κανω να πιστεψεις οταν ερθω στα πραγματαβασικά στ'αρχίδια μου man,το ίδιο πιστεύω και γω για τους πιστούς και καθαρίζουμε,αμοιβαία τα αισθήματα.
χίλιες φορές πάντως φίρερ ή πατερούλης που υφίσταται παρά αόρατοι θεοί και δαίμονες,διάβολοι και άγγελοι.....![]()

Μα νομιζω οτι τοχε ζητησει κι ο ιδιοs ο Θεοs απ τον Αβρααμ την τελευταια στιγμη πριν την θυσια.......Του υπεδειξε τετραποδον που κανει μπεχάνουμε τους φιλόζωους με αυτό το έθιμοαλλά νομίζω προέρχεται από την παράδοση και όχι από διδασκαλία χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
βαζει κατω πολλες 30-35αρες τυπε ;)gilfορωσίδα θες να πεις![]()
ναι ουουουουου τι να σε πω....όλοι στην ναζιστική Γερμανία,φράνκικη Ισπανία και φασιστική Ιταλία πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι!!!!!συντονίσου με τα νέα πιστεύω σου κανονικά θα πρέπει το λιγότερο να θέλεις την διατήρηση της ορθοδοξίας ως συνεκτικό στοιχείο του έθνους![]()

πρεπει να ειναι ο πρωτος αθεος και σταλινικος χρυσαυγιτης μαν....συντονίσου με τα νέα πιστεύω σου κανονικά θα πρέπει το λιγότερο να θέλεις την διατήρηση της ορθοδοξίας ως συνεκτικό στοιχείο του έθνους![]()

βαζει κατω πολλες 30-35αρες τυπε ;)
ναι ουουουουου τι να σε πω....όλοι στην ναζιστική Γερμανία,φράνκικη Ισπανία και φασιστική Ιταλία πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι!!!!!![]()
![]()

πρεπει να ειναι ο πρωτος αθεος και σταλινικος χρυσαυγιτης μαν....![]()