Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
Μεγάλη αδικία η διαγραφή Παλούκιου. Υποπτεύομαι ότι έγινε επίτηδες για να πληγεί ο Σταμ.
Είναι σίγουρο τύπε , προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να χτυπήσουν τον Σταμ ...
Μεγάλη αδικία η διαγραφή Παλούκιου. Υποπτεύομαι ότι έγινε επίτηδες για να πληγεί ο Σταμ.
ισως εχω δεν βρικσω ικανοποιηση ποια απο την πλειοψηφια πλεον..
η ισως πρεπει να σκαω περισσοτερα..
σαν να περιμενεις μια βαρια ασθενεια να εξασθενησει και εσυ να εισαι απραγος με την ελπιδα οτι θα περάσειΚαμία.
ισως εχω δεν βρικσω ικανοποιηση ποια απο την πλειοψηφια πλεον..
τωρα που ακυρωθηκε η ενταξη σου στο νωντισμο ολο φολες θα τρως οσα και να σκας....ισως εχω δεν βρικσω ικανοποιηση ποια απο την πλειοψηφια πλεον..
τι να εκμεταλευτουν ρε τυπε? η βλαχες η 20χρονες εμενα τον 23 χρονο?Ποσα δηλαδη παραπανω ?? μηπως μετα νιωθεις οτι σε εκμεταλλεύονται ?
γιατι ειμαι φιδέμπορας?ψιτ φιδεμπορα αν δεν αλλαξεις μυαλα
μονο θα πληρωνεις
σαν να περιμενεις μια βαρια ασθενεια να εξασθενησει και εσυ να εισαι απραγος με την ελπιδα οτι θα περάσει
σαν να περιμενεις μια βαρια ασθενεια να εξασθενησει και εσυ να εισαι απραγος με την ελπιδα οτι θα περάσει
ασθενεια εννοεις το παλιο μας νομισμα η το ευρο?
γιατι αν εννοεις το πρωτο εγω εχω την αποπση οτι ειναι η μονη σωτηρια
βεβαια η αποψεις δυησθαντε σε αυτο κ τα επιχειρηματα πολλα
απο πολυ σοβαρα κ πραγματικα εως γελεια
γιατι ειμαι φιδέμπορας?![]()
τι να εκμεταλευτουν ρε τυπε? η βλαχες η 20χρονες εμενα τον 23 χρονο?
που οταν εγω στα 15 ετρεχα απο μπουρδελο σε μπουρδελο και το σκαγαμε απο το μαθημα αυτες παιζαν με της κουκλες ακομα..
Απλα εχει αρχησει και με κουραζει η χρονομετρηση, μωρο πρεπει να φυγω, τελειωνει η ωρα κλπ..
υγ
Ο παλουκιος ηταν φιλοσοφικη δυναμη ... δεν ξερω γιατι εφαγε μπαν... Εαν ηταν ακομα εδω θα πιαναμε συζητηση για τον σωκρατη τωρα...
εαν ηταν στην goldman sachs θα σου λεγα θα την γλυτωνε..Ο Αλεξ ειναι τοσο βαθιά μέσα στο κόμμα που δεν θα τον επηρεάσουν τετοιες αλλαγές ;)
καλα το πας, αλλα καλύτερος ανιχνευτης ψευδους και κλωνου καλυτερος απο τον νωντα δεν εισαι
εσυ στα @@ μου![]()
κριμα που δε θα σταθεις ποτε διπλα τουκαλα το πας, αλλα καλύτερος ανιχνευτης ψευδους και κλωνου καλυτερος απο τον νωντα δεν εισαι![]()
καλα το πας, αλλα καλύτερος ανιχνευτης ψευδους και κλωνου καλυτερος απο τον νωντα δεν εισαι![]()

δεν ειμαι εχθρος τουΚοσμα γιατι εχεις μονο εχθρους ?

δεν ειμαι εχθρος του
απλα δεν ειμαι φιλος του![]()