Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Άντε πάνε να κλάψεις και όταν είσαι έτοιμος ξανά έλα....

Άντε πάνε να κλάψεις και όταν είσαι έτοιμος ξανά έλα....

γεια σου τζελα....σε ειδα το ποδηλατο να καβαλας με τρελα αργοτερα καταλαβα οτι δεν ειχε σελα

ωχ ρε μαλάκα , σε βαρεθηκα πραγματικα..
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου..
επεισης και απο την υπογραφη μου σε βγάζω...
δεν καταφερνεις τιποτα... ουτε σε ξερω ουτε με ξέρεις.. οποτε...
ε βαρεθηκα ρε <φιλε>Γιατί ρε Σταματάκη ξηγιέσαι έτσι σακουλιάρικα; Εγώ νόμιζα ότι είμασταν φίλοι...
ε βαρεθηκα ρε <φιλε>
και επεισης δεν κανεις και καμια συζητηση, ολο απαξιωνεις..
ε βαρεθηκα ρε <φιλε>
και επεισης δεν κανεις και καμια συζητηση, ολο απαξιωνεις..
Τι να συζητήσω δλδ;
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Υπάρχει κάποιο θέμα που σε προβληματίζει;
πες ενα θεμα ρε Σταμ ... να γινει συζητηση .... το ξεσπασμα σου που ειναι που ελεγες το μεσημερι ???
προσπαθω να βρω κανα πουτανακι να ξεσπαω...Τυπε ο Σταμ ειναι άνθρωπος σκεπτόμενος και τον ταλαιπωρούν πολλα πράγματα , κατα καιρους εχει εκδηλωθεί με τον Παλουκιο ... αλλα τον τελευταιο καιρο δεν μιλαει , τα κραταει μεσα του..
ποια θα ηταν η πρωτη σας κινηση εαν αυριο ανακοινωνε η κυβερνηση οτι η ελλαδα θα επιστρεψει στην δραχμη.. και ηταν 100%..

προσπαθω να βρω κανα πουτανακι να ξεσπαω...
αλλα ειναι ολες ξεπετες γαμω τα κερατα μου..
ποια θα ηταν η πρωτη σας κινηση εαν αυριο ανακοινωνε η κυβερνηση οτι η ελλαδα θα επιστρεψει στην δραχμη.. και ηταν 100%..
Τυπε ο Σταμ ειναι άνθρωπος σκεπτόμενος και τον ταλαιπωρούν πολλα πράγματα , κατα καιρους εχει εκδηλωθεί με τον Παλουκιο ... αλλα τον τελευταιο καιρο δεν μιλαει , τα κραταει μεσα του..
;)Διαβατηριο , πρεσβεια και δρομο![]()
Καμία.ποια θα ηταν η πρωτη σας κινηση εαν αυριο ανακοινωνε η κυβερνηση οτι η ελλαδα θα επιστρεψει στην δραχμη.. και ηταν 100%..
ισως εχω δεν βρικσω ικανοποιηση ποια απο την πλειοψηφια πλεον..Δεν βρισκεις ανταποκριση τυπε ? τοσο χαλια ειναι ολες ?