Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 564 άτομα (0 μέλη και 564 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,6%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,0%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,1%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,5%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 19 14,5%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 20,6%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 37 28,2%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 36 27,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
220
Πόντοι
866
η αλιονα απο διδιμου ρε?η μιλφορωσσιδα που σου ρουφαει τα παντα ακα?  :S δεν την ξερεις?
images
:rockon:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν θα επιστρεψεις ρε  :huh:
με 25 ευρω ειναι πηγαινε ελα απο σαλουν  :think:
όχι ρε δεν θα επιστρέψω,λέω να μείνω εκεί μαζί σου.....να σου μάθω ορθογραφία και να σε κάνω άνθρωπο γενικώς. :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο παλουκιος ηταν φιλοσοφικη δυναμη  ... δεν ξερω γιατι εφαγε μπαν... Εαν ηταν ακομα εδω θα πιαναμε συζητηση για τον σωκρατη τωρα...

Δεν τον έκοψα της mainstream φιλοσοφίας τον Παλούκιο. Κάτι για Κθούλου έλεγε και για νεκροταφεία εξωγήινων. Θα σε έμπλεκε με τίποτα αποκρυφισμούς και θα σε ψάχναμε σαν κάτι συμμαθητές μου που μπήκαν στη σπηλιά του Νταβέλη και εξαφανίστηκαν. Ίσως γι' αυτό τον έδιωξε ο gl. Για να σε προστατεύσει.

Δευτέρα που επιστρέφω από Αμοργό θα πάω να βρω τα γιαπωνεζάκια στο Σύνταγμα. Θα τους πουλήσω χλίδα και θα τις καλέσω στο εξοχικό μου. Κάποια θα τσιμπήσει. ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
βασικά στ'αρχίδια μου man,το ίδιο πιστεύω και γω για τους πιστούς και καθαρίζουμε,αμοιβαία τα αισθήματα. :birdman:

χίλιες φορές πάντως φίρερ ή πατερούλης που υφίσταται παρά αόρατοι θεοί και δαίμονες,διάβολοι και άγγελοι..... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366
βασικά στ'αρχίδια μου man,το ίδιο πιστεύω και γω για τους πιστούς και καθαρίζουμε,αμοιβαία τα αισθήματα. :birdman:

χίλιες φορές πάντως φίρερ ή πατερούλης που υφίσταται παρά αόρατοι θεοί και δαίμονες,διάβολοι και άγγελοι..... :birdman:

συντονίσου με τα νέα πιστεύω σου κανονικά θα πρέπει το λιγότερο να θέλεις την διατήρηση της ορθοδοξίας ως συνεκτικό στοιχείο του έθνους :s&m_3:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

θα σε κανω να πιστεψεις οταν ερθω στα πραγματα :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
χάνουμε τους φιλόζωους με αυτό το έθιμο :grin: αλλά νομίζω προέρχεται από την παράδοση και όχι από διδασκαλία χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
Μα νομιζω  οτι τοχε ζητησει κι ο ιδιοs ο Θεοs απ τον Αβρααμ   την τελευταια στιγμη  πριν την θυσια.......Του υπεδειξε  τετραποδον που κανει μπε
Αρα  εγκρινει αυτο το φαγωσιμον    ναι??

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
συντονίσου με τα νέα πιστεύω σου κανονικά θα πρέπει το λιγότερο να θέλεις την διατήρηση της ορθοδοξίας ως συνεκτικό στοιχείο του έθνους :s&m_3:
ναι ουουουουου τι να σε πω....όλοι στην ναζιστική Γερμανία,φράνκικη Ισπανία και φασιστική Ιταλία πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι!!!!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
πρεπει να ειναι ο πρωτος αθεος και σταλινικος χρυσαυγιτης μαν.... :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366
ναι ουουουουου τι να σε πω....όλοι στην ναζιστική Γερμανία,φράνκικη Ισπανία και φασιστική Ιταλία πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι!!!!! :2funny: :2funny:

μην αποδέχεσαι τους χαρακτηρισμούς ρε μλκ δεν είσαι ίδιος μ'αυτούς :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom