Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (0 μέλη και 397 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,6%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,0%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,1%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,5%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 19 14,5%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 20,6%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 37 28,2%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 36 27,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
το ξερω.Ρεντμαν εκτος Ευρωπης και Ηπειρου Ευρωπαικης

Μογγολια τυπε ? στο χρηματιστήριο εκει ? τις πουτανας γινεται λενε , θα λες και καμια απο μεσα πληροφορια για τον Ποδο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
459
Πόντοι
2.046
γιατι ειμαι μαλακας απλα.Σκεφτομουν περιπου οτι εγραψες και για 2 αλλους λογους.
εγω θελω να κανω το εξης..

φευγω 10 χρονια καπου με υψηλο μισθο,κανω της οικονομιες μου και επιστρεφω , ετσι το σκεφτομαι... επιστρεφω ποτε? εαν η ελλαδα εχει ανακαμψει? γιατι αν ειναι ετσι και χειροτερα με τιποτα..

δεν μπορω να φυγω για παντα... και ειμαι ανθρωπος απο τοι εχω καταλαβει που δεν μπορω να κατσω σταθερος καπου γιατι οταν θα ξεκολησω απο αυτο οτι να ειναι, καποια σχεση με γυναικα, με φιλο η διαμονη δεν μπορω,για φαντασου δηλαδη να ειμαι σε ξενη χωρα να ερχομαι εδω για διακοπες και να περναω απο την γειτονια που μεγαλωσα? θα ανατριχιασω...  

αλλα η λογικη υπερεχει του συναισθηματος αδερφε οταν πρεπει να επιβιωσεις  :thumbsup:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..

μου σπαραζει την καρδια να αφησω την ελλαδα...εδω μεγαλωσα, εδω περασα τα παιδικα μου χρονια, εχω χιλιες δυο αναμνησεις ,θα βουρκωσω πραγματικα εαν ερθει μια τετοια στιγμη να φυγω για παντα..

αλλα αν αναγκαστω... δεν γινεται αλλιως  :)

μου σπαράζεις την καρδιά  :birdman:

τράβα δούλεψε ρε τεμπέλαρε!  :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
αν μου κατσει κατι τωρα εφυγα νυχτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εκτος αν βρω πλουσια νυφη :grin:

οσο και πλουσια να βρεις θα της τα φαει ο Σαμαρας τυπε ... οποτε ετοιμασε βαλιτσες και Μ71 για να εισαι ετοιμος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.866
Πόντοι
7.265

φευγω 10 χρονια καπου με υψηλο μισθο,κανω της οικονομιες μου και επιστρεφω , ετσι το σκεφτομαι... επιστρεφω ποτε? εαν η ελλαδα εχει ανακαμψει? γιατι αν ειναι ετσι και χειροτερα με τιποτα..

δεν μπορω να φυγω για παντα... και ειμαι ανθρωπος απο τοι εχω καταλαβει που δεν μπορω να κατσω σταθερος καπου γιατι οταν θα ξεκολησω απο αυτο οτι να ειναι, καποια σχεση με γυναικα, με φιλο η διαμονη δεν μπορω,για φαντασου δηλαδη να ειμαι σε ξενη χωρα να ερχομαι εδω για διακοπες και να περναω απο την γειτονια που μεγαλωσα? θα ανατριχιασω...  

αλλα η λογικη υπερεχει του συναισθηματος αδερφε οταν πρεπει να επιβιωσεις  :thumbsup:
με τι προσοντα ρε βλακα
καλα μας λενε τελικα τους ελληνες ηλιθιους  :jerking:
κατι τετοια διαβαζουν  :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
459
Πόντοι
2.046
μου σπαράζεις την καρδιά  :birdman:

τράβα δούλεψε ρε τεμπέλαρε!  :birdman:
θελω ... εγω παντα δουλευα απο τα 15 μεχρι τα 19  :birdman: αλλα εγω να παω να δουλεψω για 300 ψοροκατοσταρικα και να με γαμει ο καθενας δεν παω.. εξαλου μια δυαδουλα στο στοιχημα ειναι  :birdman: οποτε παω καπου οπου να παιρνω φραγκα και να κανω την δουλεια με κεφι  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

για αυτο σου ειπα εισαι μικρος ακομα μπορεις να φυγεις,να ερθεις κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
θελω ... εγω παντα δουλευα απο τα 15 μεχρι τα 19  :birdman: αλλα εγω να παω να δουλεψω για 300 ψοροκατοσταρικα και να με γαμει ο καθενας δεν παω.. εξαλου μια δυαδουλα στο στοιχημα ειναι  :birdman: οποτε παω καπου οπου να παιρνω φραγκα και να κανω την δουλεια με κεφι  :birdman:

Δεν ρωτας τον Κοσμα μηπως θελει βοηθο ? για να κραταει τα ραντεβου ας πουμε , ειναι καλο παιδι και θα σου δινει καλο μισθο , δεν ειναι τσιφουτης

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
100
Πόντοι
376
URL]]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
459
Πόντοι
2.046
με τι προσοντα ρε βλακα
καλα μας λενε τελικα τους ελληνες ηλιθιους  :jerking:
κατι τετοια διαβαζουν  :jerking:
αρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?

εχω βαλει στοχο επειοης απο τον σεπτεμβρη να τελειωσω την σχολη οσο ποιο γρηγορα γινεται..

εσυ νομιζεις οτι θελω να πω πως στο εξωτερικο ειναι ουτοπια γενικα, δεν ειναι ετσι...

σε μια χωρα βγαζεις τρελα λεφτα ακομα και χαμαλης, εαν ξερεις ποια ειναι εχε καλως

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.866
Πόντοι
7.265
αρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?

εχω βαλει στοχο επειοης απο τον σεπτεμβρη να τελειωσω την σχολη οσο ποιο γρηγορα γινεται..
ε εισαι μαλακας τελειωσε
θα σε παρουν εσενα ενα παιδακι χωρις προυπηρεσια χωρις χωρις χωρις
και θα σου δωσουν και υψηλο μισθο  :jerking:
ασε με εμενα εγω κατι μπορει να παρω,για σενα μιλαμε τωρα ομως  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom