Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
το ξερω.Ρεντμαν εκτος Ευρωπης και Ηπειρου Ευρωπαικης
Μογγολια τυπε ? στο χρηματιστήριο εκει ? τις πουτανας γινεται λενε , θα λες και καμια απο μεσα πληροφορια για τον Ποδο
αν μου κατσει κατι τωρα εφυγα νυχτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εκτος αν βρω πλουσια νυφητωρα που εμαθες τι μαλακια εκανες , ευχομαι να μην την επαναλάβεις
εφυγες νυχτααν μου κατσει κατι τωρα εφυγα νυχτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εκτος αν βρω πλουσια νυφη![]()
σκατο-χωρα λεμε αλλα καλυτερα απο Αφρικη ρεκυνηγος διαμαντιων μαν![]()
εγω θελω να κανω το εξης..γιατι ειμαι μαλακας απλα.Σκεφτομουν περιπου οτι εγραψες και για 2 αλλους λογους.
θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..
μου σπαραζει την καρδια να αφησω την ελλαδα...εδω μεγαλωσα, εδω περασα τα παιδικα μου χρονια, εχω χιλιες δυο αναμνησεις ,θα βουρκωσω πραγματικα εαν ερθει μια τετοια στιγμη να φυγω για παντα..
αλλα αν αναγκαστω... δεν γινεται αλλιως![]()
αν μου κατσει κατι τωρα εφυγα νυχτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εκτος αν βρω πλουσια νυφη![]()
εχεις κατι να προτεινεις;ετοιμος ειμαιεφυγες νυχτα![]()
ξεχασα το Ενωμενη ρετι πλεονασμός *P
τι πλεονασμός *P
με τι προσοντα ρε βλακαεγω θελω να κανω το εξης..
φευγω 10 χρονια καπου με υψηλο μισθο,κανω της οικονομιες μου και επιστρεφω , ετσι το σκεφτομαι... επιστρεφω ποτε? εαν η ελλαδα εχει ανακαμψει? γιατι αν ειναι ετσι και χειροτερα με τιποτα..
δεν μπορω να φυγω για παντα... και ειμαι ανθρωπος απο τοι εχω καταλαβει που δεν μπορω να κατσω σταθερος καπου γιατι οταν θα ξεκολησω απο αυτο οτι να ειναι, καποια σχεση με γυναικα, με φιλο η διαμονη δεν μπορω,για φαντασου δηλαδη να ειμαι σε ξενη χωρα να ερχομαι εδω για διακοπες και να περναω απο την γειτονια που μεγαλωσα? θα ανατριχιασω...
αλλα η λογικη υπερεχει του συναισθηματος αδερφε οταν πρεπει να επιβιωσεις![]()

θελω ... εγω παντα δουλευα απο τα 15 μεχρι τα 19μου σπαράζεις την καρδιά
τράβα δούλεψε ρε τεμπέλαρε!![]()
για αυτο σου ειπα εισαι μικρος ακομα μπορεις να φυγεις,να ερθεις κλπεγω θελω να κανω το εξης..
φευγω 10 χρονια καπου με υψηλο μισθο,κανω της οικονομιες μου και επιστρεφω , ετσι το σκεφτομαι... επιστρεφω ποτε? εαν η ελλαδα εχει ανακαμψει? γιατι αν ειναι ετσι και χειροτερα με τιποτα..
δεν μπορω να φυγω για παντα... και ειμαι ανθρωπος απο τοι εχω καταλαβει που δεν μπορω να κατσω σταθερος καπου γιατι οταν θα ξεκολησω απο αυτο οτι να ειναι, καποια σχεση με γυναικα, με φιλο η διαμονη δεν μπορω,για φαντασου δηλαδη να ειμαι σε ξενη χωρα να ερχομαι εδω για διακοπες και να περναω απο την γειτονια που μεγαλωσα? θα ανατριχιασω...
αλλα η λογικη υπερεχει του συναισθηματος αδερφε οταν πρεπει να επιβιωσεις![]()
με τι προσοντα ρε βλακα
θελω ... εγω παντα δουλευα απο τα 15 μεχρι τα 19αλλα εγω να παω να δουλεψω για 300 ψοροκατοσταρικα και να με γαμει ο καθενας δεν παω.. εξαλου μια δυαδουλα στο στοιχημα ειναι
οποτε παω καπου οπου να παιρνω φραγκα και να κανω την δουλεια με κεφι
![]()
του εχεις γαμησει και το μυαλο πλεον μετα την ψυχη του.εσυ ποτε εγινες η Λιανα Κανελλη του μπου ?
αρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?με τι προσοντα ρε βλακα
καλα μας λενε τελικα τους ελληνες ηλιθιους
κατι τετοια διαβαζουν![]()
ε εισαι μαλακας τελειωσεαρκετα ... το χεις ψαξει το θεμα εγασιας εξω και μιλας?
εχω βαλει στοχο επειοης απο τον σεπτεμβρη να τελειωσω την σχολη οσο ποιο γρηγορα γινεται..