razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
διπλα καποιος εκανε αχαχουκλωνο και εχει αυτο το αβαταρ τυπε :S
θα κινηθω δικαστικα
διπλα καποιος εκανε αχαχουκλωνο και εχει αυτο το αβαταρ τυπε :S
παρε τον σαρακη τυπεθα κινηθω δικαστικα
παρε τον σαρακη τυπε
ειναι ειδικος σε αυτες τις περιπτωσεις
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/sarakis1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-FJR00WG0iv0/T5JnOikrmRI/AAAAAAAAABo/FZ76aaJ_J4E/s264/545830_110815889053678_100003758023969_49048_2057136088_n.jpg
;)
αλλη μια μεγαλη μορφη που ειχε υποψηφια ο φερης τυπε
αλλη μια μεγαλη μορφη που ειχε υποψηφια ο φερης τυπε![]()
Η δικη μου η μανα εχει πεθανει πολλα χρονια τωρα!η δικη σου, διολου απιθανο να την εχω πηδηξει, αν ψωνιζεται στο δρομο για να ζησει το ψυχανωμαλο γιο της.παιχτουρα στον ελευθερο χρονο μου γαμαω το κρανιο της νεκρης μανας σου χυνοντας κ χεζοντας στους ταφους των γονιων σου
οταν θα βρεθουμε απο κοντα κ θα σε γαμησω πριν προλαβεις να παρεις τους μπατσους τι θα γινει νεκρης πουτανας γιε?
κ επειδη εισαι κοτοπουλο κ δεν βγαινεις να τα πουμε σαν αντρες απο κοντα χωρις αστυνομιες κτλ αφισες εξω απο καθε ρδελο στην φυλης με την μαπα σου θα βγαλω χοντρουλι θα σε δει κ ο καθε πικραμενος μπουρδελιαρης κ μετα παρε τους τσεους να μου κλασουν τα @@
τελος προς καθε ενδιαφερομενο στελνω φωτο του παιχτουρα χωρις λογοκρισια περιμενω πμ
χοντρεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλαψεεεεεεεεεε κ τρεχα στον αντι
μην λες τετοια δικε μου και τα ακουσει ο εκπροσωπος του "κομματος" στο μπου.κομ ;)αλλη μια μεγαλη μορφη που ειχε υποψηφια ο φερης τυπε![]()
Τυπε τι σημαινει αυτη η φωτο?διπλα καποιος εκανε αχαχουκλωνο και εχει αυτο το αβαταρ τυπε :S
Κοφτο ρε μαλακα πια κι εσυκανουν ωραιο διδυμο με αχαχουχα τυπε![]()
Μιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....επειδη εγω δεν ειμαι μπαμιας σαν τον χαζο τον αχαχουχα που κρυβεται στο πληκτρολογιο που τον ειρωνευεστε, αλλα ισως και να γουσταρει ο κωλος του!!....
μητσο εχει ανα δικιο ομως ο τυπος...Μιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....
μήτσο έπρεπε να το παραβλέψεις αυτό και να ποστάρεις τον μαυρέα με τα ποπ κορνΜιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....
Καταλαβα......μήτσο έπρεπε να το παραβλέψεις αυτό και να ποστάρεις τον μαυρέα με τα ποπ κορν![]()
Καταλαβα......
Ηθελα να ηξερα ποιον πουστη η καργιολα πειραξα και εχετε πεσει ολοι πανω μου
σοβαρά άτομα![]()
![]()
eyτυχώς για σένα τώρα τελευταία παίζω ...δεν μαμάω![]()
![]()
![]()
Σωστο σε βρισκω!Εγω ομως δεν σου εκανα παρατηρηση οταν πηγες να με διακωμωδησεις με μια κριτικη που εγραψες για τον Παιχτουρα πριν καποιες ημερες σ΄ενα θρεντ εδω μεσα;;;...Εσυ ομως σαν τις πουτανιτσες, αν γραψουνε οι διαδικτυακοι σου φιλοι το νικ σου, στην γραφη τους...αμεσως πεταγεσαι!!!...Εκει ειναι η διαφορα μας Μητσαρα!Καλο απογευμα.Μιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....