Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
απολυτε εκανα εντιτ τωρα ειναι ο γουλβεριν
το σκληροτερο πραγμα στον κοσμο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
θα κινηθω δικαστικα
παρε τον σαρακη τυπε
ειναι ειδικος σε αυτες τις περιπτωσεις
URL]]

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
παρε τον σαρακη τυπε
ειναι ειδικος σε αυτες τις περιπτωσεις
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/sarakis1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-FJR00WG0iv0/T5JnOikrmRI/AAAAAAAAABo/FZ76aaJ_J4E/s264/545830_110815889053678_100003758023969_49048_2057136088_n.jpg

;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα στον ελευθερο χρονο μου γαμαω το κρανιο της νεκρης μανας σου χυνοντας κ χεζοντας στους ταφους των γονιων σου
οταν θα βρεθουμε απο κοντα κ θα σε γαμησω πριν προλαβεις να παρεις τους μπατσους τι θα γινει νεκρης πουτανας γιε?
κ επειδη εισαι κοτοπουλο κ δεν βγαινεις να τα πουμε σαν αντρες απο κοντα χωρις αστυνομιες κτλ αφισες εξω απο καθε ρδελο στην φυλης με την μαπα σου θα βγαλω χοντρουλι θα σε δει κ ο καθε πικραμενος μπουρδελιαρης κ μετα παρε τους τσεους να μου κλασουν τα @@

τελος προς καθε ενδιαφερομενο στελνω φωτο του παιχτουρα χωρις λογοκρισια περιμενω πμ
χοντρεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλαψεεεεεεεεεε κ τρεχα στον αντι
Η δικη μου η μανα εχει πεθανει πολλα χρονια τωρα!η δικη σου, διολου απιθανο να την εχω πηδηξει, αν ψωνιζεται στο δρομο για να ζησει το ψυχανωμαλο γιο της. :)....Κοτοπουλο δεν ειμαι....οποτε επιθυμεις πες μου, που θα εισαι να ουμε να ελθω να σου πω μια καλησπερα!!!Για ενα ψυχανωμαλο σαν και σενα δεν χρειαζεται να φερω Αστυνομια για να σε κλεισουν μεσα, ουτε και να σου κανω μηνυσεις!!!Μονος μου θα ελθω να σου πω την καλησπερα μου και να σου πω απο κοντα να σε χαιρεται ο μακαριτης μπαμπας σου, που μαλλον υποθετω τον πεθανες απο το καημο του.... που εβγαλε στην ζωη ενα πουστακι σαν και σενα, να ουμε που το παιζει μαγκας απο το πληκτρολογιο και φοβαται να συναντησει ενα Αρσενικο!!!Στειλε μου, σε π.μ. τον αριθμο του κινητου σου, για να σε παρω να κονονισουμε, αν εχεις @@!!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και κατι τελευταιο πουστακι(reactor)....επειδη εγω δεν ειμαι μπαμιας σαν τον χαζο τον αχαχουχα που κρυβεται στο πληκτρολογιο που τον ειρωνευεστε, αλλα ισως και να γουσταρει ο κωλος του!!....Αν δεν επιθυμεις να μου στειλεις το κινητο σου...στειλε μου και εσυ μια φωτο σου...αφου εχεις και εσυ δικη μου που εκλεψες απο το προφιλ μου στο φατσοβιβλιο!!...Θελω να ειμαι σιγουρος, οτι θα ελθεις καθοτι εισαι θρασυδειλος και απειλεις απο το διαδικτυο!!!...Ελα απο κοντα και μονος σου....και σου υποσχομαι οτι θα περασεις ομορφα και θα την θυμασαι την ημερα που θα με συναντησεις για πολλα χρονια!!!Ουτε αλητης ειμαι ...ουτε παιδιαριζω.....αν εχεις @@...στειλε μου τηλεφωνο να ξερω οτι θα ελθεις.Οχι να παω και να εισαι κρυμμενος σε κανενα αυτοκινητο να με γιαουρτωσεις...καθοτι απο την φωτο μου...εχεις καταλαβει οτι δεν σε παιρνει ουτε στα ματια να με κοιταξεις πουτανας γιε!!!....Τις μαγκιες του πληκτρολογιου, εγω θα στις κοψω.....γονατιστος θα μου ζητησεις συγνωμη, ευνουχισμενο κωλοπαιδο! :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
επειδη εγω δεν ειμαι μπαμιας σαν τον χαζο τον αχαχουχα που κρυβεται στο πληκτρολογιο που τον ειρωνευεστε, αλλα ισως και να γουσταρει ο κωλος του!!....
Μιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....

Μην προσπαθεις να γινεις αρεστος μεσω εμου !!!!!!

Θα σε σιχαθουν περισσοτερο οσοι καταλαβαινουν μερικα πραγματα !!!!!!

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε αυτο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μήτσο έπρεπε να το παραβλέψεις αυτό και να ποστάρεις τον μαυρέα με τα ποπ κορν :sunglasses:
Καταλαβα......

Ηθελα να ηξερα ποιον πουστη η καργιολα πειραξα και εχετε πεσει ολοι πανω μου

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μιλα για την παρτη σου καλυτερα εσυ και ασε με εμενα.....
Σωστο σε βρισκω!Εγω ομως δεν σου εκανα παρατηρηση οταν πηγες να με διακωμωδησεις με μια κριτικη που εγραψες για τον Παιχτουρα πριν καποιες ημερες σ΄ενα θρεντ εδω μεσα;;;...Εσυ ομως σαν τις πουτανιτσες, αν γραψουνε οι διαδικτυακοι σου φιλοι το νικ σου, στην γραφη τους...αμεσως πεταγεσαι!!!...Εκει ειναι η διαφορα μας Μητσαρα!Καλο απογευμα. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom