Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
543
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα και εδώ...

(... γεια σου ταφ...)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
543
Πόντοι
7.125
μαν εσένα στο ΛΟΤΡ σου άρεσε περισσότερο η λιβ τάιλερ ή η τύπισσα που έπαιζε την έογουιν :sunglasses:

φίλε εμένα μαρεσουν οι κακιες συνηθως...

αλλα  στον άρχοντα δεν είχε κακιες... (η Γκαλάντριελ μαρεσε... άλλωστε και αυτη αθάνατη σαν και εμενα)

γεια σου σαρουμαν ολα καλα?  :rockon: :rockon:

τα ίδια ρε φίλε... εσυ είσαι στα πάνω σου? όλα καλα?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

αλλα  στον άρχοντα δεν είχε κακιες... (η Γκαλάντριελ μαρεσε... άλλωστε και αυτη αθάνατη σαν και εμενα)

τα ίδια ρε φίλε... εσυ είσαι στα πάνω σου? όλα καλα?
ε τα ιδια και εγω  :grin: το χομπιτ θα το δεις?  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436

αλλα  στον άρχοντα δεν είχε κακιες... (η Γκαλάντριελ μαρεσε... άλλωστε και αυτη αθάνατη σαν και εμενα)

Πρωτον, η Liv Tyler πολυ καυλιαρα τυπισσα και γενικα και ειδικα σαν ξωτικο. Δευτερον, η Γκαλαντριελ δεν ειναι αθανατη, ουτε ο Σαρουμαν. Μαλιστα ο Σαρουμαν σκοτωνεται στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων (δε θυμαμαι αν το εδειξε η ταινια).

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
543
Πόντοι
7.125
Πρωτον, η Liv Tyler πολυ καυλιαρα τυπισσα και γενικα και ειδικα σαν ξωτικο. Δευτερον, η Γκαλαντριελ δεν ειναι αθανατη, ουτε ο Σαρουμαν. Μαλιστα ο Σαρουμαν σκοτωνεται στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων (δε θυμαμαι αν το εδειξε η ταινια).

το ότι με σκοτώνει εκεινος ο λακες ο Γκρίμα..το δείχνει στην extended version ...
(μαχαιρώνει πισώπλατα ενω απο κάτω μιλάει ο Γκάνταλφ και οι υπόλοιποι)

όχι δεν είμαι αθάνατος..
ο Γκάνταλφ είναι... για την Γκαλάντριελ δεν ξέρω...
(είναι τρια τα ελφ που πήραν 3 δαχτυλίδια δύναμης και δεν ξέρω αν θεωρούνται αθάνατα)

'οσο για την Λιβ... είναι αντικειμενικά κόλαση...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.365
Πόντοι
8.645
Γενικά είναι τοπ το Λυβάκι αλλά στον άρχοντα δε μου πολυάρεσε, ήταν λίγο σαν πάστα φλώρα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
το ότι με σκοτώνει εκεινος ο λακες ο Γκρίμα..το δείχνει στην extended version ...
(μαχαιρώνει πισώπλατα ενω απο κάτω μιλάει ο Γκάνταλφ και οι υπόλοιποι)

όχι δεν είμαι αθάνατος..
ο Γκάνταλφ είναι... για την Γκαλάντριελ δεν ξέρω...
(είναι τρια τα ελφ που πήραν 3 δαχτυλίδια δύναμης και δεν ξέρω αν θεωρούνται αθάνατα)

'οσο για την Λιβ... είναι αντικειμενικά κόλαση...

Oυτε ο Γκανταλφ ειναι αθανατος. Τοσο ο Σαρουμαν οσο και ο Γκανταλφ ειναι Ισταρι, ενα ειδος Μαιαρ (κατι σαν τους αγγελους των χριστιανων) που σταλθηκαν στη Μεση Γη για να βοηθησουν τους λαους να αντιμετωπισουν το Σαουρον. Πρωτος μεταξυ των Μαιαρ ηταν ο Σαουρον, μεχρι που αποφασισε να ακολουθησει ανοικτα το Μοργκοθ ή Μελκορ.

Η Γκαλαντριελ απο την αλλη ειναι κατωτερη απο τους Ισταρι, αφου ειναι ξωτικο. Παρολαυτα, επειδη ειναι απο τα παλαιοτερα ξωτικα και εχει και το δακτυλιδι ειναι πανισχυρη.

Οπως βλεπεις ειμαι πολυ καμενος με το συμπαν του Τολκιν.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
543
Πόντοι
7.125
Oυτε ο Γκανταλφ ειναι αθανατος. Τοσο ο Σαρουμαν οσο και ο Γκανταλφ ειναι Ισταρι, ενα ειδος Μαιαρ (κατι σαν τους αγγελους των χριστιανων) που σταλθηκαν στη Μεση Γη για να βοηθησουν τους λαους να αντιμετωπισουν το Σαουρον. Πρωτος μεταξυ των Μαιαρ ηταν ο Σαουρον, μεχρι που αποφασισε να ακολουθησει ανοικτα το Μοργκοθ ή Μελκορ.

Η Γκαλαντριελ απο την αλλη ειναι κατωτερη απο τους Ισταρι, αφου ειναι ξωτικο. Παρολαυτα, επειδη ειναι απο τα παλαιοτερα ξωτικα και εχει και το δακτυλιδι ειναι πανισχυρη.

Οπως βλεπεις ειμαι πολυ καμενος με το συμπαν του Τολκιν.

respect για τις πληροφορίες

(πάντως για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά ο Τολκιν... και γιαυτο είχαν μεγάλη επιτυχία οι ταινίες..επειδή στηρίζονται σε ακόμη πιο καλά βιβλία..τα οποία δυστυχώς έχω διαβάσει λίγο και αποσπασματικά... )

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
respect για τις πληροφορίες

(πάντως για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά ο Τολκιν... και γιαυτο είχαν μεγάλη επιτυχία οι ταινίες..επειδή στηρίζονται σε ακόμη πιο καλά βιβλία..τα οποία δυστυχώς έχω διαβάσει λίγο και αποσπασματικά... )

To καλυτερο του για μενα ειναι το Σιλμαριλιον. Σα να διαβαζεις μυθολογια, μιλαει για την ιστορια της Μεσης Γης και σου αναλυει τα παντα. Το Σιλμαριλιον θα μπορουσε να βγαλει 5-6 ταινιες ανετα, και να ειναι και γαματες, αλλα οι σεναριογραφοι του Χολιγουντ ειναι τεμπεληδες, ολο ετοιμα σεναρια παιρνουν και τα ανασκευαζουν. Πηραν την ετοιμη πλοκη του Αρχοντα και την εκαναν ταινια. Ενω στο Σιλμαριλιον θα επρεπε να κατσουν κατω και να γραψουν για να γεμισουν τα κενα, ωστε να κανουν τις 50-100 σελιδες ενος κεφαλαιου μια ταινια. Αλλα η ταινια που θα προεκυπτε θα ειχε ολα τα φοντα να ειναι πολυ πιο δυνατη απο τον Αρχοντα. Αν σου φαινονται επικες οι μαχες μεταξυ ανθρωπων και Ουρουκ Χαι στο φαραγγι του Χελμ, φαντασου μαχες μεταξυ Μπαλρογκ και δρακων εναντιον ξωτικων!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
543
Πόντοι
7.125
Είναι πολύ δύσκολο να γίνει το Σιλμαρίλιον ταινία! Εχει μέσα ένα σωρό ονόματα και η ιστορία είναι πολύπλοκη! Είναι φτιαγμένο πολύ περίπλοκα.
Θέλω να το αγοράσω ..και μετά να αγοράσω τον άρχοντα...

Θα προτιμουσα την αγγλική έκδοση..αλλά δεν ξέρω κιολας..

Ας πουμε το "τραγουδι της φωτιας και του παγου" έχω όλα τα βιβλια...στα ελληνικά. Είναι φοβερά, αλλά έδωσα ένα σωρό λεφτα. Πιστεύω τα άξιζαν..αλλα΄δεν ξερω αν έπρεπε να παρω τα αγγλικα.
απο την άλλη ο χοντρός δεν κάθεται να γραψει τη συνεχεια..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.448
Πόντοι
5.006

respect-051.gif

Stories

Νέο!

Stories