baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.473
- Πόντοι
- 6.035
αλλα βλεπω στο θρεντ του κελλακιουεγω δεν φτιαχνω κλωνους![]()

γαμημενη ηπειρος θες να πεις

αλλα βλεπω στο θρεντ του κελλακιουεγω δεν φτιαχνω κλωνους![]()
γαμημενη ηπειρος θες να πεις
ότι στοιχεία έχετε να τα πάτε στον εισαγγελέααλλα βλεπω στο θρεντ του κελλακιου![]()
θα σε υπερασπιστη το αγορι σου μανότι στοιχεία έχετε να τα πάτε στον εισαγγελέα![]()
![]()
στη πιπα βαζεις και δοντι καβλα?αλλα βλεπω στο θρεντ του κελλακιου
γαμημενη ηπειρος θες να πεις![]()
επ!στη πιπα βαζεις και δοντι καβλα?![]()
μαν εσένα στο ΛΟΤΡ σου άρεσε περισσότερο η λιβ τάιλερ ή η τύπισσα που έπαιζε την έογουινΚαλησπέρα και εδώ...
(... γεια σου ταφ...)
γεια σου σαρουμαν ολα καλα?Καλησπέρα και εδώ...
(... γεια σου ταφ...)
μαν εσένα στο ΛΟΤΡ σου άρεσε περισσότερο η λιβ τάιλερ ή η τύπισσα που έπαιζε την έογουιν![]()
γεια σου σαρουμαν ολα καλα?![]()
![]()
ε τα ιδια και εγωφίλε εμένα μαρεσουν οι κακιες συνηθως...
αλλα στον άρχοντα δεν είχε κακιες... (η Γκαλάντριελ μαρεσε... άλλωστε και αυτη αθάνατη σαν και εμενα)
τα ίδια ρε φίλε... εσυ είσαι στα πάνω σου? όλα καλα?
ε τα ιδια και εγωτο χομπιτ θα το δεις?
![]()
φίλε εμένα μαρεσουν οι κακιες συνηθως...
αλλα στον άρχοντα δεν είχε κακιες... (η Γκαλάντριελ μαρεσε... άλλωστε και αυτη αθάνατη σαν και εμενα)
Πρωτον, η Liv Tyler πολυ καυλιαρα τυπισσα και γενικα και ειδικα σαν ξωτικο. Δευτερον, η Γκαλαντριελ δεν ειναι αθανατη, ουτε ο Σαρουμαν. Μαλιστα ο Σαρουμαν σκοτωνεται στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων (δε θυμαμαι αν το εδειξε η ταινια).
το ότι με σκοτώνει εκεινος ο λακες ο Γκρίμα..το δείχνει στην extended version ...
(μαχαιρώνει πισώπλατα ενω απο κάτω μιλάει ο Γκάνταλφ και οι υπόλοιποι)
όχι δεν είμαι αθάνατος..
ο Γκάνταλφ είναι... για την Γκαλάντριελ δεν ξέρω...
(είναι τρια τα ελφ που πήραν 3 δαχτυλίδια δύναμης και δεν ξέρω αν θεωρούνται αθάνατα)
'οσο για την Λιβ... είναι αντικειμενικά κόλαση...
Oυτε ο Γκανταλφ ειναι αθανατος. Τοσο ο Σαρουμαν οσο και ο Γκανταλφ ειναι Ισταρι, ενα ειδος Μαιαρ (κατι σαν τους αγγελους των χριστιανων) που σταλθηκαν στη Μεση Γη για να βοηθησουν τους λαους να αντιμετωπισουν το Σαουρον. Πρωτος μεταξυ των Μαιαρ ηταν ο Σαουρον, μεχρι που αποφασισε να ακολουθησει ανοικτα το Μοργκοθ ή Μελκορ.
Η Γκαλαντριελ απο την αλλη ειναι κατωτερη απο τους Ισταρι, αφου ειναι ξωτικο. Παρολαυτα, επειδη ειναι απο τα παλαιοτερα ξωτικα και εχει και το δακτυλιδι ειναι πανισχυρη.
Οπως βλεπεις ειμαι πολυ καμενος με το συμπαν του Τολκιν.
respect για τις πληροφορίες
(πάντως για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά ο Τολκιν... και γιαυτο είχαν μεγάλη επιτυχία οι ταινίες..επειδή στηρίζονται σε ακόμη πιο καλά βιβλία..τα οποία δυστυχώς έχω διαβάσει λίγο και αποσπασματικά... )