pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Που να γκουγκλάρει τώωωραααα......kamια καινουρια φωτο δεν εχεις![]()
Που να γκουγκλάρει τώωωραααα......kamια καινουρια φωτο δεν εχεις![]()
Ξένες με επίπεδο κ ομορφιά δεν υπάρχουν δηλαδή ε;;;
Αγαπητέ πιστεύω είστε αρκετά ισοπεδωτικός επί αυτής της γενίκευσης εφορμόμενος.....έκτος αν έχετε κάποια σχετική στατιστική έρευνα να μας επισηνάψετε.![]()
Ευχαριστω φιλε να σαι καλαΚαλή ανάρρωση φιλαράκι![]()
Αγαπητέ πιστεύω είστε αρκετά ισοπεδωτικός επί αυτής της γενίκευσης εφορμόμενος.....έκτος αν έχετε κάποια σχετική στατιστική έρευνα να μας επισυνάψετε.![]()
Έτσουξε,πόνεσε,τον ήπια,αποχωρώ από το τερέν μην φάω κ άλλη.ναι αμέ
το 83% των ελληνίδων άνω των 16 ετών έχει κυτταρίτιδα
το αντίστοιχο ποσοστό στις ρωσίδες αγγίζει μόλις το 3%
πώς σου φάνηκε![]()
ρε τυπε, αμα πεις σε ελλεηνιδα εισαι ομορφη νομιζει οτι την δουλευειςΕυχαριστω φιλε να σαι καλα![]()
Τις προαλλες στο κεντρο περναει διπλα μου μια ελληνιδα,της κανω ενα κοπλιμεντο χωρις να σταματησω και ειδα που ξηνησε τα μουτρα σαν να την ειπα καμπουρα
Μετα απο λιγο κανω το ιδιο σε μια δυτικοευρωπαια που ηταν με τους γονεις της,μου εσκασε χαμογελο και με ευχαριστησε
αυτη ειναι η διαφορα της ελλεηνιδας![]()
γυναικες με πολυεπιπεδους κωλους εχετε![]()
![]()
ναι αμέ
το 83% των ελληνίδων άνω των 16 ετών έχει κυτταρίτιδα
το αντίστοιχο ποσοστό στις ρωσίδες αγγίζει μόλις το 3%
πώς σου φάνηκε![]()
Ευχαριστω φιλε να σαι καλα![]()
Τις προαλλες στο κεντρο περναει διπλα μου μια ελληνιδα,της κανω ενα κοπλιμεντο χωρις να σταματησω και ειδα που ξηνησε τα μουτρα σαν να την ειπα καμπουρα
Μετα απο λιγο κανω το ιδιο σε μια δυτικοευρωπαια που ηταν με τους γονεις της,μου εσκασε χαμογελο και με ευχαριστησε
αυτη ειναι η διαφορα της ελλεηνιδας![]()
Βρήκες πάλι αφορμή να μας διεφημίσεις το περίπτερο πλαγίως ε;;;
πηγη ζητησες, πηγη πηρεςΒρήκες πάλι αφορμή να μας διεφημίσεις το περίπτερο πλαγίως ε;;;![]()
ρε τυπε, αμα πεις σε ελλεηνιδα εισαι ομορφη νομιζει οτι την δουλευεις![]()
![]()
αφου το ξερουνε οτι ειναι μπαζα![]()
@@ καμαρωτά είναι η πηγή σου κ το ξέρεις.πηγη ζητησες, πηγη πηρες![]()
Ρε ειμαι ,αλλα αυτο δεν εχει σημασια,εγω εξετασα τις συμπεριφορες ;)Αφού είσαι άσχημος ρε,τι θες να κάνει η κοπέλα;
δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείτε την στατιστική μου
μάλλον θα είστε κομπλεξικοί![]()
Βρήκες πάλι αφορμή να μας διεφημίσεις το περίπτερο πλαγίως ε;;;![]()
Ρε ειμαι ,αλλα αυτο δεν εχει σημασια,εγω εξετασα τις συμπεριφορες ;)
ΕΤσι και αλλιως δεν σταματησα για καμακι απλα ενα κοπλιμεντο στο ποδι,για να φανταστεις ποσο αγενεις ειναι ενα μερος των ελλεηνιδων![]()
πεσταΓιατί "φίλε" δε μπορούμε να πιστέψουμε έναν με λειψό μυαλό,σαν το δικό σου,οπότε θέλουμε κάτι πιο έγκυρο
από συμπόνιαΜπορεί να έπεσες στην περίπτωση...εμένα γιατί μου χαμογελάνε τότε ρε κοκοβιέ;