memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
να προσεχεις@@ καμαρωτά είναι η πηγή σου κ το ξέρεις.
Περιμένω να δω αν έχει τίποτα σοβαρότερο άλλος στούρνος κ πάω να φάω κάτι μπιφτέκια.![]()
να προσεχεις@@ καμαρωτά είναι η πηγή σου κ το ξέρεις.
Περιμένω να δω αν έχει τίποτα σοβαρότερο άλλος στούρνος κ πάω να φάω κάτι μπιφτέκια.![]()
κιθαρονι για ολα φταιν οι γκομενες και το γκαζον![]()
Μάλλον....δεν μπορώ να πω με σιγουριά....Ε καλά τώρα.....[size=40pt]θέλει να ψαρέψει κόσμο το λαμόγιο[/size].....![]()
Σαν Μπαιτ σου χαμογελανε;Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση...εμένα γιατί μου χαμογελάνε τότε ρε κοκοβιέ;
Τις προαλλες στο κεντρο περναει διπλα μου μια ελληνιδα,της κανω ενα κοπλιμεντο χωρις να σταματησω και ειδα που ξηνησε τα μουτρα σαν να την ειπα καμπουρα![]()
γιαυτο καβλωσα ξαφνικακιθαρονι για ολα φταιν οι γκομενες και το γκαζον![]()
από συμπόνια![]()
Σαν Μπαιτ σου χαμογελανε;
δεν μας διευκρινησες![]()
Εμένα με χαμογελούν ελληνίδες και ξένες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα με χαμογελούν ελληνίδες και ξένες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχαρητήριαΕμένα με χαμογελούν πάκηδες και μαύροι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση...εμένα γιατί μου χαμογελάνε τότε ρε κοκοβιέ;
Περίεργο. Συνήθως άμα ακούνε κάτι πρωτότυπο, βγάζουν μές το δρόμο το βρακί τους και με ένα σάλτο μορτάλε πηδάνε κατευθείαν στο πούτσο σου. Μήπως δεν είχες προφυλακτικό μαζί σου;
Μέχρι να μπεις μέσα συνέχισε να γράφεις please....να έχουμε να σε θυμόμαστε.Περίεργο. Συνήθως άμα ακούνε κάτι πρωτότυπο, βγάζουν μές το δρόμο το βρακί τους και με ένα σάλτο μορτάλε πηδάνε κατευθείαν στο πούτσο σου. Μήπως δεν είχες προφυλακτικό μαζί σου;
Περίεργο. Συνήθως άμα ακούνε κάτι πρωτότυπο, βγάζουν μές το δρόμο το βρακί τους και με ένα σάλτο μορτάλε πηδάνε κατευθείαν στο πούτσο σου. Μήπως δεν είχες προφυλακτικό μαζί σου;
κανει δυναμικο καμ μπακ ;)Ώπα.....τόσο καιρό το σνόμπαρες το σάιτ....πώς σου΄'ρθε να απαντήσεις.....![]()
Μήπως δε χαμογελάνε αλλά γελάνε σε τέτοιο στυλ; --->![]()
ελα γυναικα τελιωσα τις δουλειες ...ηρθα να στον καρφωσω γιατι σε αφησα με τις καβλες
Αφου παιρνεις το φουλ προγραμμα στο 104 ..Εμένα με χαμογελούν ελληνίδες και ξένες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()