Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
σκασε και αρχισε το ρουφηγμα![]()
Σαλιγκαρια μαγειρεψες ρε????
Σου εχω πει οτι δεν μ'αρεσουν.....

σκασε και αρχισε το ρουφηγμα![]()
Αυτή την ψύχωση σου με τις ηλικίες κ μαζί πολλές άλλες πρέπει να τις κόψεις κάποτε ή τουλάχιστον να τις ελέξειςΕεεε;;;; Στην ηλικία του για τιμιτική σύνταξη πάει αν είναι στρατιωτικός![]()
Πινω καφε στη χοβολη και παιζω Θαναση ...παιζεις και πρεφα μπαρμπα πιστιολια?![]()
φιλε ο δηθεν νεος το λεει τουλαχιστον στο νικ του οτι ειναι 123 ετων χομπιτΚαλώς το και το άλλο χούφταλο.....![]()
Εεεε;;;; Στην ηλικία του για τιμιτική σύνταξη πάει αν είναι στρατιωτικός![]()
Αυτή την ψύχωση σου με τις ηλικίες κ μαζί πολλές άλλες πρέπει να τις κόψεις κάποτε ή τουλάχιστον να τις ελέξειςσοβαρά
![]()
δεν εχω εμπευση τωραΣαλιγκαρια μαγειρεψες ρε????
Σου εχω πει οτι δεν μ'αρεσουν.....![]()
![]()
![]()
παντως μαθαινω οτι δεν παει στρατο ο λαιον....απλα εφαρμοζουν την εργασιακη εφεδρεια και στο σαιτ τωρα και τον πιανουν τα ηλικιακα κριτηρια πριν την συνταξη![]()
δικο σου ...Πινω καφε στη χοβολη και παιζω Θαναση ...![]()
ειμαι ειλικρινης τυπος εγωφιλε ο δηθεν νεος το λεει τουλαχιστον στο νικ του οτι ειναι 123 ετων χομπιτ.....οχι σαν τον λαιον που δηλωνει 7 χρονωνε.....
![]()
Αυτή η Τζούλια έκανε μεγάλο κακό τελικά......όλες χαλάσατε.θα δίνω πίπες και θα πληρώνομαι;
έφυγα...
πάλι λένε ότι θα αυξηθεί η θητεία?Πάντως ίσα ίσα το πρόλαβα το 9μηνο χεχε![]()
Αν γίνει κ καμιά ελληνοτουρκική εμπλοκή θα ειναι άκρως ενδιαφέρον το 9μηνο χε χε χεΠάντως ίσα ίσα το πρόλαβα το 9μηνο χεχε![]()
εγω στο ναυτικο εκανα 12 μηνοπάλι λένε ότι θα αυξηθεί η θητεία?![]()
![]()
σε κάθε ΕΣΣΟ η ίδια αρβύλα![]()
![]()
![]()
φιλε ο δηθεν νεος το λεει τουλαχιστον στο νικ του οτι ειναι 123 ετων χομπιτ.....οχι σαν τον λαιον που δηλωνει 7 χρονωνε.....
![]()
Λυπάμαι αλλά αυτό δείχνουν τα άτομα.....τι να κάνουμε;;;; Ας ανανεωθούν ;)
πολυ γελαςπάλι λένε ότι θα αυξηθεί η θητεία?![]()
![]()
σε κάθε ΕΣΣΟ η ίδια αρβύλα![]()
![]()
![]()
δικο σου ...
![]()
δεν εχω εμπευση τωρανικησες το ραουντ
![]()
Ανανεώθηκα
http://[URL unfurl="true"]www.yourfunnywallpaper.com/wp-content/uploads/2010/05/Lion-Funny-Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έμαθες να χειρίζεσαι το φώτοσοπ; :2funny: