master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 366
α,ολα κι ολα τυπε,γυναικα συνΑΕΚτζη δεν ακουμπαωΜπραβο βρε μαστερ, φορτωσου την εσυ αδελφε να γλυτωσω. Με τις ευχες μου.

α,ολα κι ολα τυπε,γυναικα συνΑΕΚτζη δεν ακουμπαωΜπραβο βρε μαστερ, φορτωσου την εσυ αδελφε να γλυτωσω. Με τις ευχες μου.
Παιδιά...τι ώρα είναι...έχω μπερδευτεί....1 ή 2;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδη θα κτυπησει το ξυπνητηρι
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟ 2011..
1) Έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν facebook...
2) Στέλνεις e-mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.
3) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις.
4) Χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινά χαρτιά.
5) Αφηρημένος πληκτρολογείς το PIN σου στο φούρνο μικροκυμάτων.
6) Επιστρέφεις μετά από μακριά και κουραστική ημέρα εργασίας στο σπίτι σου και στο τηλέφωνο απαντάς με το όνομα την εταιρείας.
7) Όλες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν στο κάτω μέρος την ιστοσελίδα.
8) Σηκώνεσαι το πρωί και η πρώτη δουλειά που κάνεις είναι να ανοίξεις το facebook/e-mail πριν κάνεις καφέ.
10) Έχεις μια λίστα με 15 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένειά σου που αποτελείται από 3 άτομα.
11) Γέρνεις το κεφάλι για να χαμογελάσεις. :-)
12) Διαβάζεις αυτό το κείμενο και χαμογελάς.
13) Χειρότερα ακόμη, ξέρεις ήδη σε ποιούς θα το στείλεις.
14) Είσαι πολύ απασχολημένος για να καταλάβεις ότι σε αυτή τη λίστα λείπει το 9.
15) Ξαναπέρασες τη λίστα για να διαπιστώσεις ότι πράγματι λείπει το 9!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χριστέ μου, εφιαλτικο...τα κανω ολα...
Ναι, αυτό ρωτάω, εργάζεσαι Κυριακή; ή απλώς ξυπνάς απο συνήθεια;
1 επειδη η αλλαγη ταχα μου γινεται στιs 3....Σιγα την διαφορα δλδ
ρε συ μας δουλευεις;μονος σου ειχες πει οτι εισαι γραμμενος σε δεκαδες αλλα φορουμ εκτος απο το δικο μας.1) ΟΧΙ
2) ΟΧΙ
3) Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω....αλλά αν τύχει χέστηκα,βγήκα από το σπίτι και δε ξαναγυρίζω πίσω...οπότε ΟΧΙ
4) Δε παίζω χαρτιά,οπότε ΟΧΙ
5) ΟΧΙ
6) ΟΧΙ
7) Θέλοντας και μη τις βλέπεις....οπότε ΝΑΙ
8) ΟΧΙ
10) Χεσμένους τους έχω...οπότε ΟΧΙ
11) ΟΧΙ
12) Τα παίρνω στο κρανίο δε γελάω....
13) ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΩ!!!!!!
14) Το πρόσεξα....τόσο βλάκας είναι...
Οπότε εγώ δε ζω στο 2011...καλά το είχα καταλάβει!
Όχι ρε γαμώτο...δε σε είχα για τέτοιο
ασε μας ρε κιθαρα γιατι τον ειχες δηλαδη για κανα σπουδαιο;;;...........................................1) ΟΧΙ
2) ΟΧΙ
3) Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω....αλλά αν τύχει χέστηκα,βγήκα από το σπίτι και δε ξαναγυρίζω πίσω...οπότε ΟΧΙ
4) Δε παίζω χαρτιά,οπότε ΟΧΙ
5) ΟΧΙ
6) ΟΧΙ
7) Θέλοντας και μη τις βλέπεις....οπότε ΝΑΙ
8) ΟΧΙ
10) Χεσμένους τους έχω...οπότε ΟΧΙ
11) ΟΧΙ
12) Τα παίρνω στο κρανίο δε γελάω....
13) ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΩ!!!!!!
14) Το πρόσεξα....τόσο βλάκας είναι...
Οπότε εγώ δε ζω στο 2011...καλά το είχα καταλάβει!
Όχι ρε γαμώτο...δε σε είχα για τέτοιο
Άρα όταν πάμε 3....θα πάμε κατ'ευθείαν στις 4;![]()
ρε συ μας δουλευεις;μονος σου ειχες πει οτι εισαι γραμμενος σε δεκαδες αλλα φορουμ εκτος απο το δικο μας.
τι καψουρα μωρε.............δεν εχω τιποτα με το κυριο.....................μαριαννα ο φιλος μου ο αλεξ βλεπω σε εχει κανει πολυ καψουρα.ολο για αυτον μιλας.
εγω μαθαινω οτι το πηγαινατε για σοβαρατι καψουρα μωρε.............δεν εχω τιποτα με το κυριο.....................
σιγα...................δεν εχω τιποτε ειπα...............εγω μαθαινω οτι το πηγαινατε για σοβαρα![]()
Πάντως το 9 που λείπει από τη λίστα έχω καταλάβει τι είναι
9) Θεωρείς ότι,αξύριστος είσαι πιο in,απ'ότι είσαι ξυρισμένος
![]()
Eπιτηδεs ειναι κενο για να συμπληρωνει οτι θελει αυτοs που το διαβαζει με την πρωτη φορα ομωs.....![]()