life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 97
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειναι και τοσο τραγικο.....εκτοs κι αν δουλευειs στην ...ΓουιλκινσονΕγώ πάντως,αυτό θα συμπλήρωνα....γιατί δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια
Δεν ειναι και τοσο τραγικο.....εκτοs κι αν δουλευειs στην ...ΓουιλκινσονΕγώ πάντως,αυτό θα συμπλήρωνα....γιατί δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια
Δεν ειναι και τοσο τραγικο.....εκτοs κι αν δουλευειs στην ...Γουιλκινσον![]()
Ασέ δε και το άλλο....εκτός από αξύριστους έχω δει και στο δρόμο νέα παιδιά 25-30 χρόνων με αραιό μαλλί....λίγο περιποιήση ρε παιδιά,στον εαυτούλη σας.....![]()
![]()
![]()
Δυστυχωs η αλωπεκιαση ειναι προβλημα.....Πρεπει να τα σκασειs χοντρα για να διορθωθει....Αυτα δεν εχουν ουτε για...χαρτζηλικι
εχει δει κανεις το mordum ?![]()
που εισαι μαναρι μουεχει δει κανεις το mordum ?![]()
αβραμη και εσυ οταν φτασεις σε αυτην την ηλικια,δεν ξερεις αν θα εχεις αραιο μαλι.αν εισαι τυχερος και στην οικογενεια δεν εχεις καραφλες,μπορει και να την γλυτωσεις.Ασέ δε και το άλλο....εκτός από αξύριστους έχω δει και στο δρόμο νέα παιδιά 25-30 χρόνων με αραιό μαλλί....λίγο περιποιήση ρε παιδιά,στον εαυτούλη σας.....![]()
![]()
![]()
Τότε ας βάλουν περουκίνι......είανι πιο οικονομικό
αβραμη και εσυ οταν φτασεις σε αυτην την ηλικια,δεν ξερεις αν θα εχεις αραιο μαλι.αν εισαι τυχερος και στην οικογενεια δεν εχεις καραφλες,μπορει και να την γλυτωσεις.
Οχι :S :S :S
που εισαι μαναρι μουγιατι δε μιλας
![]()
![]()
τι κουλα ρε μαναρι μου,τα παντα εχει το σαιτ που σου πα.θελω καποιου την αποψη πριν τολμησω και την δω :S :S :S :S
Ελα καυλαψαχνω για καμια ταινια .. και εχω βρει κατι κουλα :S
δηλαδη τι μπορεις να κανεις τυπε?Και επίσης,δε παίζει ρόλο η οικογένεια,αλλά το αν περιποιήσε εσύ το μαλλί σου ο ίδιος
Και με τον αερα τι γινεται??????Θα βρεθουν σε δυσκολη θεση
αααααχχχχχ πως με τρελαινεις μωρο μου ατελιωτο εσυθελω καποιου την αποψη πριν τολμησω και την δω :S :S :S :S
Ελα καυλαψαχνω για καμια ταινια .. και εχω βρει κατι κουλα :S
δηλαδη τι μπορεις να κανεις τυπε?![]()
που το ξερεις ρε ησουν κοντα;εγω εχω δει περουκινι να πεταει και ειχαν σκασει ολοι στα γελια.μετα ο ανθρωπος δεν ξαναφορεσε.Τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες φοράνε περουκίνι (π.χ. Pat Boone)...δε τους το έχει πάρει ο αέρας
που το ξερεις ρε ησουν κοντα;εγω εχω δει περουκινι να πεταει και ειχαν σκασει ολοι στα γελια.μετα ο ανθρωπος δεν ξαναφορεσε.
που το ξερεις ρε ησουν κοντα;εγω εχω δει περουκινι να πεταει και ειχαν σκασει ολοι στα γελια.μετα ο ανθρωπος δεν ξαναφορεσε.