Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πλακα εχουν  :grin:

Νταξει ρε... τοσα παραδειγματα που συζητουσαμε χθες και με τον ερευνητη υπαρχουν τετοιων τυπαδων και απο την ιστορια πχ και ΟΛΟΙ τους ανεξαιρετως δεν ειχαν ΚΑΛΟ τελος...

ΠΧ

1. Αλκιβιαδης

2. Μ. Αλεξανδρος

3. Μαρια Αντουανεττα

4. Ναπολεων Βοναπαρτης

και χιλιαδες αλλους... αυτοι οι τυποι δεν μπορεσαν ποτε να καταλαβουν πως δεν θα γυρισει ποτε ολος ο κοσμος γυρω απο αυτους αλλα θα πρεπει να γυρισουν αυτοι γυρω απο ολο τον κοσμο και φυσικα η ανταμοιβη στο τελος θα ηταν η ΝΙΚΗ και η διαρκεια τους... ισως και διαρκεια μεχρι να πεθανουν και να μην εχουν κακο τελος... τεσπα τι να πεις... κοβω... γιατι θα την βαρυνουμε την κουβεντα και δεν ταιριαζει στην αναλαφρη διαθεση των τιμημενων μπουρδελιαριδων  :grin: :2funny:
Ενταξει φιλε, θα συνεχισουμε καποια αλλη στιγμη που θα ειναι και συμφωνα με την διαθεση του σκριπτ.  :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Εγω συνεχιζω να μην μου αρεσει το  γεγονος οτι λετε προσωπικα πραγματα που καποιος αλλος εχει εμπιστευθει σε καποιον, και με την πρωτη ευκαιρια σε καποια παρεξηγηση τα βγαζουν μερικοι στην φορα.
Τα επιχηρηματα που πηγαν????

για να πεις αυτό, βρήκες να κάνεις σε εμένα την παράθεση?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε ερευνητάκο της κακιάς συμφοράς, μου έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με το όνομα, με οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί η κούτρα σου...απλώς επιβεβαιώνεις ότι το νετ είναι γεμάτο από ψυχάκηδες και άτομα με ψυχική ασθενια...δεν λέω βρήκες το αποκούμπι σου εδώ πέρα και έκατσες...αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που με βλέπεις να μου ζαλίζεις τον έρωτα...το ξέρω ότι είμαι η λύση στη θλιβερή και μίζερη πραγματικότητά σου, αλλά δεν γίνεται να σε βοηθήσω άλλο...

συγνώμη...
Μικρε Χρηστακη ,αραξε στα κυβικα σου.
Δεν εχεις τελειωσει το ΤΕΙ ,δεν εχεις παει στρατο ,δεν δουλευεις γαι να ζησεις ,εισαι εξαρτημενος απο τους γονεις σου (ολα αυτα προκυπτουν απο τα ποστ σου και τα στοιχεια που ο ιδιος φανερωνεις).Και το παιζεις "εμπειρος" ,δινεις συμβουλες απο την κοινωνικη "πειρα "σου κ.τ.λ.
Ποια κοινωνικη  πειρα ?
Σε ηλικια 16 ετων ,υπαρχουν χακερ που εσπασαν τον κρυπτογραφικο κωδικα του Πενταγωνου.Αλλο ομως υπολογιστες και αλλο κοινωνικη εμπειρια .
Και αλλο γενικη μορφωση .
Αραξε στα κυβικα σου.
Εισαι ενας φοιτητης στο ΤΕΙ ,και σαν τετοιος θα μιλας ,αν θελεις να σε σεβονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε ηλικια 16 ετων ,υπαρχουν χακερ που εσπασαν τον κρυπτογραφικο κωδικα του Πενταγωνου.

Θυμασαι ποιος αλγοριθμος ηταν??? Η αν εχεις σχετικο λινκ να μου δωσεις να το δω.

Ασχολουμαι με αυτα καμια φορα.  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Δεν εχεις τελειωσει το ΤΕΙ ,δεν εχεις παει στρατο ,δεν δουλευεις γαι να ζησεις ,εισαι εξαρτημενος απο τους γονεις σου (ολα αυτα προκυπτουν απο τα ποστ σου και τα στοιχεια που ο ιδιος φανερωνεις).Και το παιζεις "εμπειρος" ,δινεις συμβουλες απο την κοινωνικη "πειρα "σου κ.τ.λ.
Ποια κοινωνικη  πειρα ?
Σε ηλικια 16 ετων ,υπαρχουν χακερ που εσπασαν τον κρυπτογραφικο κωδικα του Πενταγωνου.Αλλο ομως υπολογιστες και αλλο κοινωνικη εμπειρια .
Αραξε στα κυβικα σου.
Εισαι ενας φοιτητης στο ΤΕΙ ,και σαν τετοιος θα μιλας ,αν θελεις να σε σεβονται.
Μην υπερβάλεις δεν εχω παρακουλουθησει τι λεει αλλα οτι και να εχει πει υπερβάλεις

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μην υπερβάλεις δεν εχω παρακουλουθησει τι λεει αλλα οτι και να εχει πει υπερβάλεις
Διαβασε και θα δεις.
Βριζει ,ξαναβριζει και στο τελος...βριζει !
Μπορει και καποιος αλλος να τον βρισει ,αλλα οπως ειπε και ο Οσκαρ Ουαϊλντ ,το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε ενα ανθρωπο ειναι να ...του πεις την αληθεια !
Μολις του πεις οτι δεν τελειωσε το ΤΕΙ ,δεν εχει παει φανταρος ,δεν εργαζεται και τον ταϊζουν οι γονεις του ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ.
Βεβαια και οι συμφοιτητες του ,το ιδιο ειναι ,αλλα δεν θυμωνουν αν τους τα πεις αυτα.
Ομως δεν παιζουν τους ..."εμπειρους" απο τη ζωη ...
για να νευριασουν αν πεις την αληθεια.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θυμασαι ποιος αλγοριθμος ηταν??? Η αν εχεις σχετικο λινκ να μου δωσεις να το δω.

Ασχολουμαι με αυτα καμια φορα.  ;)
Φιλε Boldemort ,τον 16χρονο αυτο για τον πρoσελαβε η CIA !
Γκουγκλαρε βαζοντας λεξεις χακερ και Πενταγωνο και
16 ετων (στα αγγλικα καλυτερα)και θα στο βγαλει.
Μπορει καποιος να ειναι ιδιοφυϊα στις θετικες επιστημες στα 16 ,αλλα ειναι αλλο πραγμα η κοινωνικη εμπειρια.Θελει πολλα χρονια να την αποκτησεις.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Ποια κοινωνικη  πειρα ?
Αραξε στα κυβικα σου.

αγαπητέ ερευνητή,

όλες αυτές τις μέρες που μου κωλοτρίβεσαι έχω παρατηρήσει κάποια πράγματα:

1. όπως η κάθε κατίνα, στήνει "αυτί" για να ξέρει τα μυστικά των άλλων και να τους θεωρεί ευάλωτους έτσι κι εσύ..ψάχνεις στα ποστ του καθενός και βλέπεις τι έχει γράψει για να το χρησιμοποιήσεις εναντίων του στο μέλλον..

2. κάνεις νουθεσίες για την οικογενειακή κατάσταση, το παρελθόν, το παρόν, τα ονόματα, την οικονομική κατάσταση, την γενικότερη ζωή του καθενός...πιστεύεις ότι κάτι κάνεις εκτός από το να γίνεσαι περίγελος στους άλλους και να σε θεωρούν τρελό?

είναι δυνατόν να κρίνεις κάποιον στο νετ και από το νετ, τον οποίο δεν τον έχεις γνωρίσει καν?

δεν έχω πάει στρατό? με ζουν οι δικοί μου? δεν έχω δουλέψει ποτέ? δεν έχω κοινωνική πείρα? από πού και ως πού μιλάς για τέτοια πράγματα εφόσον είσαι ο erevnitis ki εγώ είμαι ο wolfakis7?

3. επειδή η ηλικία μου, τα κυβικά μου όπως λές βαράνε πολύ τρέλα, φρόντισε, όπως σου ξαναείπα*, να μην ασχολήσε με εμένα και "πέφτεις", διότι όμοιως ομοίω αει πελάζει, χαλώντας το image του "παντογνώστη" που πλασσάρεις.

4. φρόντισε με την δικιά σου, "κοινωνική" πείρα να μην λασπολογείς έναντι σε άτομα που δεν γνωρίζεις, γιατί πού ξέρεις...στην τελική μπορεί να βρεθήτε και γείτονες.

Αυτά από μένα...η "συζήτηση" έληξε εδώ...

*

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Διαβασε και θα δεις.
Μπορει και καποιος αλλος να τον βρισει ,αλλα οπως ειπε και ο Οσκαρ Ουαϊλντ ,το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε ενα ανθρωπο ειναι να ...του πεις την αληθεια !
Μολις του πεις οτι δεν τελειωσε το ΤΕΙ ,δεν εχει παει φανταρος ,δεν εργαζεται και τον ταϊζουν οι γονεις του ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ.
Βεβαια και οι συμφοιτητες του ,το ιδιο ειναι ,αλλα δεν θυμωνουν αν τους τα πεις αυτα.
Κοιτα το να μην εργάζεται καποιος μπορει να μην φταει ο ιδιος λογο της καταστασης που επαρκει! Αλλα εαν εχει ευκαιρεια νταξη τι να πω χαλαλι τα λεφτα των γονιων του! Δεν ξέρεις τωρα η νεα γενια και ο συγχρονος ελληνας? Τα κλασικα ηθικη παντου,αποψεις για ολα κλπ.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Διαβασε και θα δεις.

πολύ απλά σε ρωτάω...

ποιό ποστ αποδεικνύει ότι:

1. είμαι φοιτητής σε τει
2. δεν έχω τελιώσει το τει που υποτίθεται ότι είμαι γραμμένος
3. δεν έχω πάει φαντάρος
4. δεν εργάζομαι
5  ότι με ταϊζουν οι γονείς μου

όταν μου βρεις τα ποστ για την κάθε κατηγορία τότε θα μπορέσω να σε παραδεχθώ...μέχρι τότε είσαι άλλο ένα μυγάκι που έχει κάτσει στο κράνος της ζωής μου και προσπαθεί να μου χαλάσει την πορεία...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γουλφακη μην βριζεις ,και κανεις δεν θα σε βρισει ,απο τα παλια μελη -παρα μονο για πλακα.
Βριζεις ασχημα χωρις να σε προκαλεσει κανεις ,και το συνεχιζεις.
Π.χ. ειπα οτι οποιος πειραξει τον νωντα ,θα τον βρω και θα τον βαλω να ζητει συγγνωμη γονυπετης.Ειναι προφανες οτι ειναι πλακα ,και δεν αναφερθηκε το ονομα σου.Εσυ επιτεθηκες με βρισιες ,χωρις λογο.
Και χωρις χιουμορ .Το κυριωτερο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Κοιτα το να μην εργάζεται καποιος μπορει να μην φταει ο ιδιος λογο της καταστασης που επαρκει! Αλλα εαν εχει ευκαιρεια νταξη τι να πω χαλαλι τα λεφτα των γονιων του! Δεν ξέρεις τωρα η νεα γενια και ο συγχρονος ελληνας? Τα κλασικα ηθικη παντου,αποψεις για ολα κλπ.....

ρε συ σταμ, σκέψου λίγο...γίνεται αυτά που λέει να είναι αλήθεια? με γνωρίζει προσωπικά ποιός είμαι? σκέψου λίγο..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Γουλφακη μην βριζεις ,και κανεις δεν θα σε βρισει ,απο τα παλια μελη -παρα μονο για πλακα.
Βριζεις ασχημα χωρις να σε προκαλεσει κανεις ,και το συνεχιζεις.
Π.χ. ειπα οτι οποιος πειραξει τον νωντα ,θα τον βρω και θα τον βαλω να ζητει συγγνωμη γονυπετης.Ειναι προφανες οτι ειναι πλακα ,και δεν αναφερθηκε το ονομα σου.Εσυ επιτεθηκες με βρισιες ,χωρις λογο.
Και χωρις χιουμορ .Το κυριωτερο.

1. κυριότερο είναι!

και

2. οι βρισιές ποιές ήταν?  σε παρακαλώ..εφόσον μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπου συχνάζουν και πολύ νεότεροι από εσένα, να μάθεις ότι πρέπει να καταλαβαίνεις και την γλώσσα τους...εσύ υποτίθεται ότι είσαι openminded...

PS το Χρηστάκι τί έγινε ωρέ? είδες πόσο ωραία είναι μόλις σου πουν να αποδείξεις κάτι που τόσην ώρα έλεγες το αντίθετο?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Την δουλεια του κάνει ,ερευνητης είναι  :cheesy:

ας είναι ερευνητής στο σπίτι του..εκτός σπιτιού "ερευνητή", στο χωριό μου, λέμε την κατίνα..

ας αλλάξει το νικ του σε "κατίνα" ...  :cheesy:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Την δουλεια του κάνει ,ερευνητης είναι  :cheesy:
Φιλαρακο ,δεν εχω προβλημα αν με βρισει καποιος για πλακα.
Αν το σοβαρεψει ομως το βρισιμο ,του δειχνω το προσωπο του στον καθρεφτη.
Και πετρωνει ,οπως η Μεδουσα.
Με τον Γουλφακη δεν εχω τιποτε ,αυτος ξεκινησε να βριζει πικροχολα.
Και ειπε ενα καλο :"Μην κανεις τον πουστη ,με ξενο κωλο".Δεν το ειχα ξανακουσεικαι τον ρωτησα αν ειναι δικο του ή το εχει διαβασει καπου.Μου απαντησε με βρισιες .Για ποιο λογο?
Μπορουσε να πει οτι ειναι δικο του το ευφυολογημα ή το ακουσε απο καποιο φιλο του.
Προς τι οι υβρεις ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μιας και με εφτυσε και μενα το γκομενακι.... αποψε

και μιας και εσεις τσακωνεστε... δεν παμε καμια τσαρκα ολοι μαζι που κλεινουν και στις 4....

να χαλαρωσουμε?  :grin:

Επισκέπτης
Μιας και με εφτυσε και μενα το γκομενακι.... αποψε

και μιας και εσεις τσακωνεστε... δεν παμε καμια τσαρκα ολοι μαζι που κλεινουν και στις 4....

να χαλαρωσουμε?  :grin:
Έτσι,φτύσε την κ εσύ!!! :rockon:

Λες να είναι με γκόμενο κ να σε κερατώνει;;; :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom