Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Κατσε και διαβασε να μορφωθεις Χρηστακη ,και μην ασχολεισαι με την πουτσα μου.Δεν πηδαω στρακια.
Του χρονου ,οι γονεις σου που ειναι δημοσιοι υπαλληλοι θα πληρωνονται λιγοτερο και θα αναγκαστεις για πρωτη φορα στη ζωη σου να δουλεψεις ,τεμπελακο.Και το ΤΕΙ της πλακας ,στο οποιο σπουδαζεις ,δεν θα σε βοηθησει σε τιποτε να βρεις δουλεια.Απογαλακτισου απο την μαμακα σου και γινε ενηλικος ,Χρηστακη...

ρε ερευνητάκο της κακιάς συμφοράς, μου έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με το όνομα, με οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί η κούτρα σου...απλώς επιβεβαιώνεις ότι το νετ είναι γεμάτο από ψυχάκηδες και άτομα με ψυχική ασθενια...δεν λέω βρήκες το αποκούμπι σου εδώ πέρα και έκατσες...αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που με βλέπεις να μου ζαλίζεις τον έρωτα...το ξέρω ότι είμαι η λύση στη θλιβερή και μίζερη πραγματικότητά σου, αλλά δεν γίνεται να σε βοηθήσω άλλο...

συγνώμη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

χχαχαχαχχα ελα ρε σταμ_90 δωστα ολα συναγωνιστη!!!! χαχαχαχαχαχαχ ΠΑΜΕ! Αυριο σκαω και εγω φυλης να γινει της αποκαθηλωσης.... :rockon: :rockon: :rockon:

Και η πουτανα ΦΟΒΕΡΑ θελει τελικα...

Επισκέπτης

χχαχαχαχχα ελα ρε σταμ_90 δωστα ολα συναγωνιστη!!!! χαχαχαχαχαχαχ ΠΑΜΕ! Αυριο σκαω και εγω φυλης να γινει της αποκαθηλωσης.... :rockon: :rockon: :rockon:

Και η πουτανα ΦΟΒΕΡΑ θελει τελικα...
Η γκόμενα τί θα λέει για αυτά σου τα παραστρατήματα;;; :grin:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε ερευνητάκο της κακιάς συμφοράς, μου έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με το όνομα, με οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί η κούτρα σου...απλώς επιβεβαιώνεις ότι το νετ είναι γεμάτο από ψυχάκηδες και άτομα με ψυχική ασθενια...δεν λέω βρήκες το αποκούμπι σου εδώ πέρα και έκατσες...αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που με βλέπεις να μου ζαλίζεις τον έρωτα...το ξέρω ότι είμαι η λύση στη θλιβερή και μίζερη πραγματικότητά σου, αλλά δεν γίνεται να σε βοηθήσω άλλο...

συγνώμη...
Εγω συνεχιζω να μην μου αρεσει το  γεγονος οτι λετε προσωπικα πραγματα που καποιος αλλος εχει εμπιστευθει σε καποιον, και με την πρωτη ευκαιρια σε καποια παρεξηγηση τα βγαζουν μερικοι στην φορα.
Τα επιχηρηματα που πηγαν????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και οι τοίχοι έχουνε αυτιά!!! :cheesy:

Γιατί όμως μπουρδέλο,χάλια στο κρεβάτι ή δεν φτάσατε εκεί ακόμα;;; :think:

Δεν εχουμε φτασει ακομα εκει... και δεν μενει και κοντα μου... μενει Ελευσινα.. ενω εγω Αθηνα ... δεν βλεπομαστε συχνα!!!

Εκτος αυτου.... η πουτανοπρεζα δεν κοβεται ευκολα ρε... ακομη και ψοφιος να ειμαι... μια τσαρκουλα την κανω μια φορα την βδομαδα... σε αναζωογονει ρε αδερφε... νταξει περυσι... πηδουσα ανα βδομαδα στα πορδελα  :grin: φετος ηρεμησαμε καπως... ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω συνεχιζω να μην μου αρεσει το  γεγονος οτι λετε προσωπικα πραγματα που καποιος αλλος εχει εμπιστευθει σε καποιον, και με την πρωτη ευκαιρια σε καποια παρεξηγηση τα βγαζουν μερικοι στην φορα.
Τα επιχηρηματα που πηγαν???

Δεν νομιζω πως καποιος εχει πει κατι προσωπικο στον αλλον εκ των 2 αυτων τυπων... Απλα και να εχει γινει... καλα να παθουν... ποτε δεν εμπιστευεσαι καποιον αν δεν του κανεις ενα τεστακι πρωτα... πες ενα ψευτικο μυστικο να δεις αμα θα το ξερασει... αν το κανει δεν ειναι εμπιστος... αν δεν το κανει... την επομενη του λες ενα αληθινο  ;)

Επισκέπτης
Δεν εχουμε φτασει ακομα εκει... και δεν μενει και κοντα μου... μενει Ελευσινα.. ενω εγω Αθηνα ... δεν βλεπομαστε συχνα!!!

Εκτος αυτου.... η πουτανοπρεζα δεν κοβεται ευκολα ρε... ακομη και ψοφιος να ειμαι... μια τσαρκουλα την κανω μια φορα την βδομαδα... σε αναζωογονει ρε αδερφε... νταξει περυσι... πηδουσα ανα βδομαδα στα πορδελα  :grin: φετος ηρεμησαμε καπως... ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ!!!
Καμία πιο κοντά δεν βρήκες ρε!!! :cheesy:

Πρέπει να είμαι από τα λίγα μέλη στο site που μετράω ακόμα 2ψήφιο αριθμό επισκέψεων σε ιερόδουλες!!! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καμία πιο κοντά δεν βρήκες ρε!!! :cheesy:

Πρέπει να είμαι από τα λίγα μέλη στο site που μετράω ακόμα 2ψήφιο αριθμό επισκέψεων σε ιερόδουλες!!! :2funny:

Δεν φτανει που βρηκα και αυτη τυπε... και ειναι και πολυ καλο μουνετο εμφανισιακα.... ξερεις τι κριση παιζει??? 2 φορες τον χρονο σου καθεται πλεον καλη γκομενα και ΑΝ.... ασε εχει χαλασει η δουλεια.

Το θεμα ειναι οτι θα περασει χαλκιδα οποτε ισως παιρνω το τρενακι και πηγαινω να την βλεπω τοτε... για ολα υπαρχουν λυσεις... και εδω να την ειχες και καθε μερα στα ποδια σου σιγα... ισως ηταν χειροτερο  ;)

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομιζω πως καποιος εχει πει κατι προσωπικο στον αλλον εκ των 2 αυτων τυπων... Απλα και να εχει γινει... καλα να παθουν... ποτε δεν εμπιστευεσαι καποιον αν δεν του κανεις ενα τεστακι πρωτα... πες ενα ψευτικο μυστικο να δεις αμα θα το ξερασει... αν το κανει δεν ειναι εμπιστος... αν δεν το κανει... την επομενη του λες ενα αληθινο  ;)
Ετσι ακριβως! Συμφωνωκαιεπαυξανω.
Αλλα οπως και να εχει το θεμα, απο την στιγμη που καποιος σου εχει προσωπικα θεματα και στην παρεξηγηση τα βγαζει ο αλλος στην φορα, ειναι γυναικουλιστικο και δεν εχει τα αρχιδια να κανει μια σωστη αντιπαραθεση αποψεων.

Επισκέπτης
Δεν φτανει που βρηκα και αυτη τυπε... και ειναι και πολυ καλο μουνετο εμφανισιακα.... ξερεις τι κριση παιζει??? 2 φορες τον χρονο σου καθεται πλεον καλη γκομενα και ΑΝ.... ασε εχει χαλασει η δουλεια.

Το θεμα ειναι οτι θα περασει χαλκιδα οποτε ισως παιρνω το τρενακι και πηγαινω να την βλεπω τοτε... για ολα υπαρχουν λυσεις... και εδω να την ειχες και καθε μερα στα ποδια σου σιγα... ισως ηταν χειροτερο  ;)
Γαμησέ τα!!! :P

Μπουρδέλα-στριπτιτζάδικα οι μόνες επιχειρήσεις που δεν νιώθουνε από κρίση!!! :grin:

Τυχαίο;;; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ετσι ακριβως! Συμφωνωκαιεπαυξανω.
Αλλα οπως και να εχει το θεμα, απο την στιγμη που καποιος σου εχει προσωπικα θεματα και στην παρεξηγηση τα βγαζει ο αλλος στην φορα, ειναι γυναικουλιστικο και δεν εχει τα αρχιδια να κανει μια σωστη αντιπαραθεση αποψεων.

Κοιτα ειπες κατι για επιχειρηματα πριν.... Εγω πιστευω πως επιχειρηματα δεν υπαρχουν...διοτι ακομα και αν αρχικα συμφωνησεις μαζι μου μετα απο 1... βια 2 μερες θα ξαναεπανελθεις στις αρχικες σου αποψεις λογω της συνηθειας... Δεν ειναι δυνατον καποιος να ειναι τοσο ανοητος ωστε να πιστευει πως θα αλλαξει αποψεις καποιου οι οποιες ειναι ριζωμενες πεποιθησεις για χρονια... και απο την παιδικη ηλικια ετσι?

Αν χρειαζεται δειχνεις με εργα την ορθοτητα των αποψεων σου.... διαφορετικα λες ενα ναι.... και τελειωνει η υποθεση... τωρα να μπλεχτουμε σε επιχειρηματα και απο τα επιχειρηματα αυτα να μπεις σε αλλα... αναλυοντας μια λεξη κ.ο.κ θα μπερδευτεις γιατι η δομη θα παει καπως ετσι ->

2 -> αρχικο επιχειρημα

2.1 -> αρχικο επιχειρημα μαζι με μια προταση στην οποια στεκονται οι συνομιλητες

2.1.2 -> αναλυση της λεξης της προτασης του αρχικου επιχειρηματος

2.1.2.1

2.1.2.1.2

χεσε ψηλα και αγναντευε δηλαδη δεν βγαινει ακρη  :grin:

Ποσες φορες οι συνομιλητες δεν εχουν ξεχασει απο που ξεκινησαν??? !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συνηθως μιλανε πολυ... και αρχιζουν τα επιχειρηματα οσοι ειναι ψωνια και τους εχουν πει πως εχουν καλο μπλα μπλα... ναι αλλα το καλο μπλα μπλα θα παω να το εφαρμοσω στην γκομενα μπας και την πηδηξω κιολας η' οταν εχω κανει καποια απατη και για να μπερδεψω τον αλλον μπας και σωσω το τομαρι μου... χαχαχα σε σενα γιατι να αρχισω τα επιχειρηματα? Αφου δεν θα σου αλλαξω γνωμη ... τσαμπα ενεργεια

Και συνηθως οσο πιο πολυ μιλανε αυτα τα ψωνια... τοσο κανουν γνωστες και τις αδυναμιες που εχουν... και τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να πεταξουν κατι ανοητο...

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα ειπες κατι για επιχειρηματα πριν.... Εγω πιστευω πως επιχειρηματα δεν υπαρχουν...διοτι ακομα και αν αρχικα συμφωνησεις μαζι μου μετα απο 1... βια 2 μερες θα ξαναεπανελθεις στις αρχικες σου αποψεις λογω της συνηθειας... Δεν ειναι δυνατον καποιος να ειναι τοσο ανοητος ωστε να πιστευει πως θα αλλαξει αποψεις καποιου οι οποιες ειναι ριζωμενες πεποιθησεις για χρονια... και απο την παιδικη ηλικια ετσι?

Αν χρειαζεται δειχνεις με εργα την ορθοτητα των αποψεων σου.... διαφορετικα λες ενα ναι.... και τελειωνει η υποθεση... τωρα να μπλεχτουμε σε επιχειρηματα και απο τα επιχειρηματα αυτα να μπεις σε αλλα... αναλυοντας μια λεξη κ.ο.κ θα μπερδευτεις γιατι η δομη θα παει καπως ετσι ->

2 -> αρχικο επιχειρημα

2.1 -> αρχικο επιχειρημα μαζι με μια προταση στην οποια στεκονται οι συνομιλητες

2.1.2 -> αναλυση της λεξης της προτασης του αρχικου επιχειρηματος

2.1.2.1

2.1.2.1.2

χεσε ψηλα και αγναντευε δηλαδη δεν βγαινει ακρη  :grin:

Ποσες φορες οι συνομιλητες δεν εχουν ξεχασει απο που ξεκινησαν??? !!
:2funny: :2funny: :2funny: Σωστος!!!

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα διαβασα ,εισαι πολυτιμος συναγωνιστης.
Οποιος σε πειραξει ,θα τον βρω με βαση τα ηλεκτρονικα του ιχνη και θα τον αναγκασω γονυπετη να ζητησει ταπεινα συγγνωμη.
Με την απειλη οτι αν δεν συμμορφωθει ,θα τον αναγκασω να κανει πεολειχια στην Λουκρητια !
θελω να τον βαλεις να ρουφηξει και τις μπαλες του ομοφυλοφιλου βελβυ :2funny: :2funny:

ο λιον7 ειναι ενα τετοιο μελος που πρεπει να εξολοθρευσουμε :fuck1:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συνηθως μιλανε πολυ... και αρχιζουν τα επιχειρηματα οσοι ειναι ψωνια και τους εχουν πει πως εχουν καλο μπλα μπλα... ναι αλλα το καλο μπλα μπλα θα παω να το εφαρμοσω στην γκομενα μπας και την πηδηξω κιολας η' οταν εχω κανει καποια απατη και για να μπερδεψω τον αλλον μπας και σωσω το τομαρι μου... χαχαχα σε σενα γιατι να αρχισω τα επιχειρηματα? Αφου δεν θα σου αλλαξω γνωμη ... τσαμπα ενεργεια

Και συνηθως οσο πιο πολυ μιλανε αυτα τα ψωνια... τοσο κανουν γνωστες και τις αδυναμιες που εχουν... και τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να πεταξουν κατι ανοητο...
:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ειδικα οταν εχουν την μεγαλομανια μεσα τους δεν ξερουν που να σταματησουν...Ααααα! Ολα κι ολα εχουν και παντα δικιο! χαχαχαχαχα Τρομαρα τους!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ειδικα οταν εχουν την μεγαλομανια μεσα τους δεν ξερουν που να σταματησουν...Ααααα! Ολα κι ολα εχουν και παντα δικιο! χαχαχαχαχα Τρομαρα τους!

Πλακα εχουν  :grin:

Νταξει ρε... τοσα παραδειγματα που συζητουσαμε χθες και με τον ερευνητη υπαρχουν τετοιων τυπαδων και απο την ιστορια πχ και ΟΛΟΙ τους ανεξαιρετως δεν ειχαν ΚΑΛΟ τελος...

ΠΧ

1. Αλκιβιαδης

2. Μ. Αλεξανδρος

3. Μαρια Αντουανεττα

4. Ναπολεων Βοναπαρτης

και χιλιαδες αλλους... αυτοι οι τυποι δεν μπορεσαν ποτε να καταλαβουν πως δεν θα γυρισει ποτε ολος ο κοσμος γυρω απο αυτους αλλα θα πρεπει να γυρισουν αυτοι γυρω απο ολο τον κοσμο και φυσικα η ανταμοιβη στο τελος θα ηταν η ΝΙΚΗ και η διαρκεια τους... ισως και διαρκεια μεχρι να πεθανουν και να μην εχουν κακο τελος... τεσπα τι να πεις... κοβω... γιατι θα την βαρυνουμε την κουβεντα και δεν ταιριαζει στην αναλαφρη διαθεση των τιμημενων μπουρδελιαριδων  :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom