kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
Χμμμμ και αλλοθρησκοs.......Καπωs ετσι ξεκινανε οι εμφυλιοι![]()
Περαια μου Περαια μου με το Σαρωνικο σου.........και θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο ο πύρινος λαός του θρύλου![]()
Αγαλι αγαλι Θα πνιγουμε στα συμμαχικα ντολαρs μαν.....Κι εμεις τυπε πως θα γαμουσαμε χωρις χρημα ?![]()
Και η κωλοτρυπιδα σου επεισηςκαι θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο ο πύρινος λαός του θρύλου![]()
σκασε γαμω τη μογγολιαΚαι η κωλοτρυπιδα σου επεισης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω μαν .....σίγουρα δεν είσαι ο ποδολάγνος?![]()
Και η κωλοτρυπιδα σου επεισης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμμμ και αλλοθρησκοs.......Καπωs ετσι ξεκινανε οι εμφυλιοι![]()
αδελφότητα των μουσουλμάνων και έτσι...
πλάκα πλάκα δεν βλέπω ειδήσεις και ανάθεμα αν κατάλαβα γιατί πλακώνονται στην Αίγυπτο
αλήθεια γιατί ?![]()
Εσυ και ο Τατσοπουλος μαν !!!!!!!!!σκασε γαμω τη μογγολια
καθαιρεθηκε ο μουσλιμης ο μορσι γιατι τα εκανε πουτανα και οι δικοι σου οι μουτζαχεντιν κανουν εξεγερσηαδελφότητα των μουσουλμάνων και έτσι...
πλάκα πλάκα δεν βλέπω ειδήσεις και ανάθεμα αν κατάλαβα γιατί πλακώνονται στην Αίγυπτο
αλήθεια γιατί ?![]()
Ανατρεψανε τον Μορσι......Πρεπει να ηταν Ισλαμιστηs κορανι κι ετσι....γι αυτο κι εγινε τηs Ταχριρ το καγκελοαδελφότητα των μουσουλμάνων και έτσι...
αλήθεια γιατί ?![]()
Εσυ και ο Τατσοπουλος μαν !!!!!!!!!
Ο ενας την μιση Αθηνα εσυ την Μογγολια ολοκληρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Μογγολια το ξερει ομως ?![]()
ακομα πλακωνονται στην Αιγυπτο![]()
Η Μογγολία είναι μια χώρα με έκταση 1.564.116 km² και πληθυσμό 3.179.997 κατοίκους, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2012. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περίκλειστη χώρα μετά το Καζακστάνσκασε γαμω τη μογγολια
ακομα πλακωνονται στην Αιγυπτο![]()
Ανατρεψανε τον Μορσι......Πρεπει να ηταν Ισλαμιστηs κορανι κι ετσι....γι αυτο κι εγινε τηs Ταχριρ το καγκελο
Περισσοτερη σιγουρια εχω στον μπαρμπα Σαμ
Ετσι και παs με τα νερα του ........εισαι μποs(οχι ο σκυλοs του βαρου)![]()
Αλλαξοκωλιες παιζουν μαν !!!!!!όχι παίζουν της κουμπάρες![]()
![]()
Αλλαξοκωλιες παιζουν μαν !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()