life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 97
- Πόντοι
- 2.357
Μπα....Εχω βιτσιο....Μονο τιs γυναικεs fuckαρωfuck the system![]()
Με το συστημα .....συνεργαζομαι....Δεν πηδαω τον συνεργατη
Μπα....Εχω βιτσιο....Μονο τιs γυναικεs fuckαρωfuck the system![]()
Θα ερθω απο ομονοια και θα σου πω εγω. Εμετικο πουστρονι.![]()
Κλαιει και σκουζει μανπως αισθανεσαι που εισαι το κεντρο της προσοχης τον τελευταιο καιρο;σε αγχωνει,σε πνιγει;σου λειπει πολυ ο ταφταρ;κλαις τα βραδυα;![]()
Η μοιρα του εχει παιξει περιεργα παιχνιδια. Αμα ειναι και πουστης γαμησετα.δεν απευθύνεσαι...
χαριεντιζεσαι ;)
και καρφώνεσαι να το ξέρεις![]()
ίσα ρε πάνκη![]()
Κλαιει και σκουζει μαν
δεν μπορει να βρει παρηγορια πουθενα η βατραχω ..... :'(
Ολοι τις φαινονται λιγοι....
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν .....Θα ερθω απο ομονοια και θα σου πω εγω. Εμετικο πουστρονι.![]()
εισαι τυπος ,φειδωλος και μαζεμενοςφοβερό συναίσθημα μαν μόνο εδώ μέσα μπορώ να πετύχω κάτι τέτοιο
ο ταφτααρ ήταν ένας καλός συναγωνιστής δεν έχουμε πολλούς τέτοιους και άρα ούτε την πολυτέλεια να τους χάνουμε![]()
Σκληρη ειρωνια. ;)μήτσο έχεις προσπαθήσει ποτέ να ενταχτείς σε ένα κοινωνικό σύνολο δίχως να προσπαθήσεις?![]()
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν .....
Μονο φροντισε να εισαι καθαρος μην μου λερωσεις το κονταρι με μερεντες![]()
εισαι τυπος ,φειδωλος και μαζεμενος![]()
Σκληρη ειρωνια. ;)
Δεν μου χρειαζεται γιατι δεν εχει να μου προσφερει τιποτα ουτε και να κερδισω εγω κατι απο αυτο !!!!!μήτσο έχεις προσπαθήσει ποτέ να ενταχτείς σε ένα κοινωνικό σύνολο δίχως να προσπαθήσεις?![]()
Δεν μου χρειαζεται γιατι δεν εχει να μου προσφερει τιποτα ουτε και να κερδισω εγω κατι απο αυτο !!!!!
Παντρευτηκα την μοναξια μου και θα μεινω ετσι πλεον.....
εχω να φαω μερεντα απο παιδακι "μαν" αρα δεν εχω δει τιποτα τετοιο.....μήτσο έχεις παρατηρήσει ότι όταν η ανοίγεις καινούρια μερέντα τώρα στις μεγάλες ζέστες έχει μαζέψει το λάδι στην επιφάνειά της![]()
εχω να φαω μερεντα απο παιδακι "μαν" αρα δεν εχω δει τιποτα τετοιο.....
Χιλιες φορες καλυτερη η μαλακια απο το να περιστοιχιζεσαι απο δηθεν και φιδια.....μαλακία αυτό μαν είσαι έλληνας είσαι μαχητής![]()
τρώνε άλλοι την δική σου όμως![]()
Τρωνε απο την τουαλετα που χεζω θες να πεις ......τρώνε άλλοι την δική σου όμως![]()
Χιλιες φορες καλυτερη η μαλακια απο το να περιστοιχιζεσαι απο δηθεν και φιδια.....
Αν μη τι αλλο τουλαχιστον ξερεις που βαδιζεις
μαλακία αυτό μαν είσαι έλληνας είσαι μαχητής![]()