Νέα

Χαμάμ / Σαουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα levendis32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

levendis32

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ο γιατρόςου πρότεινε χαμάμ ή σάουνα για το αναπνευστικό πρόβλημα που έχω , λέει οτ 2 , 3 επισκέψεις θα με στρώσουν.
Μου πρότεινε γυμναστήρια που έχουν τέτοια υπηρεσία αλλά σκέφτηκα να σας ρωτήσω μήπως πάω σε καμία σάουνα όπου ρίξω και καμία πούτσα.
Τι λέτε εσείς?

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Μπορείς να πας σε gay sauna όπου και πούτσα θα ρίξεις, αλλά μπορεί να πάρεις και καμία στο λαρύγγι ώστε να σου ανοίξει τους αεραγωγούς, κάτι που θα βοηθήσει στο αναπνευστικό σου πρόβλημα.
:hi:

Pantelakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2026
Κριτικές
5
Like
151
Πόντοι
280
φίλε δύσκολο σε σάουνα ακούμε και μένα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Καλησπέρα, ο γιατρόςου πρότεινε χαμάμ ή σάουνα για το αναπνευστικό πρόβλημα που έχω , λέει οτ 2 , 3 επισκέψεις θα με στρώσουν.
Μου πρότεινε γυμναστήρια που έχουν τέτοια υπηρεσία αλλά σκέφτηκα να σας ρωτήσω μήπως πάω σε καμία σάουνα όπου ρίξω και καμία πούτσα.
Τι λέτε εσείς?
Τύπε υπάρχουν αντίστοιχα θρεντ όπου θα σου λυθούν αυτές οι απορίες,διαβάστε λίγο περισσότερο πριν ανοίξετε ότι μ@λακισνενο θέμα σας κατέβει :jerking::jerking::headbang::headbang:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
68
Πόντοι
16
Τύπε υπάρχουν αντίστοιχα θρεντ όπου θα σου λυθούν αυτές οι απορίες,διαβάστε λίγο περισσότερο πριν ανοίξετε ότι μ@λακισνενο θέμα σας κατέβει :jerking::jerking::headbang::headbang:
Δεν το βρίσκω μαλακισμένο θέμα αγαπητέ. Ο άνθρωπος δεν αναζητάει gay σάουνες και τέτοια. Θέτει ένα θέμα υγείας και προφανώς περιμένει απάντηση πχ να του προτείνουμε κάποιο γυμναστήριο.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Δεν το βρίσκω μαλακισμένο θέμα αγαπητέ. Ο άνθρωπος δεν αναζητάει gay σάουνες και τέτοια. Θέτει ένα θέμα υγείας και προφανώς περιμένει απάντηση πχ να του προτείνουμε κάποιο γυμναστήριο.
Στραβός είσαι ρε τύπε,αφού γράφει ότι θέλει να φάει πουτσα :confused::jerking:

Btmaki

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Αξιζει σαουνα?ειμαι κενουριος

Btmaki

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Καποια που να μαζευει αρρενωπους μπαμπαδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom