Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λειτουργει κανονικα!Το στουντιακι λειτουργει ή εχει κλεισει γιατι οποτε περναω τον τελευταιο καιρο εχει ενα λουκετο στην πορτα... ξερει κανεις?
Σημερα το πρωι ηταν η Ρομιναρα απο την αλυσιδα Βριλλησου 55,57 κλπ!Αν καταλαβα καλα απο το banner μαλλον το ιδρυμα αλλαξε χερια
Χέρια μπορεί νά άλλαξε, να δούμε τιμές πότε θά αλλάξει.
καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
Το στουντιο λειτουργει κανονικα. Με 3 βαρδιες τωρα πια. Μεχρι ξυμερωματα δλδ![]()
![]()
![]()
Σημερα ειναι Στεφανια- Λανα- Σουζανα (καινουρια βραζιλιανα)
Η καινουρια σελιδα ετοιμαζεται :-* :-* :-* :-* :-*
καλα τετοια λες αντι να μου πεις ενα καλοριζικοαντε να δουμε τι θα δουμε...

καλα τετοια λες αντι να μου πεις ενα καλοριζικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
Το στουντιο λειτουργει κανονικα. Με 3 βαρδιες τωρα πια. Μεχρι ξυμερωματα δλδ![]()
![]()
![]()
σ'ευχαριστω πολυ σπουνακο μου :-* :-* :-* :-* :-*Καλοριζικο Νταρια!!!
Η Χριστινα θα συνεχισει να δουλευει ή χτες ηταν η τελευταια της βαρδια!!!
πρωι-απογευμα δλδ Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Ετσι να παει παντου.![]()

καλησπερα ρε μωρο!!!! που χαθηκες?καλησπέρα γλυκούλα νταρια. τι κάνεις?
Λοιπόν καλορίζικο το νεο σου μαγαζακι, φυσικα καιθα το επισκεφθουμε. δεν θα μας μείνει ουτε ευρω!!!!

Καλα ετσι ρωτησα.....καλες δουλειες να'χεις!!!σ'ευχαριστω πολυ σπουνακο μου :-* :-* :-* :-* :-*
η Χριστινα θα ερχεται καθε κυριακη για διπλη βαρδια![]()
![]()
![]()
![]()
πρωι-απογευμα δλδ
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τη δουμε καθολου απο εκει? πιστευω πως ναιΚαλα ετσι ρωτησα.....καλες δουλειες να'χεις!!!
Υ.Γ.Εμενα αλλη με απασχολει!!!Θα τη δουμε καθολου απο εκει?
![]()
Καλοριζικο και καλες δουλειες Νταριακι!!! :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
![]()
![]()
σ'ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-* :-*Καλοριζικο και καλες δουλειες Νταριακι!!! :-* :-* :-*
σ'ευχαριστω παρα πολυ αγορινα μου :-* :-* :-* :-*Ευχομαι πανω απο ολα να ειστε καλα με υγεια και να συνεχιστει με επιτυχια η προσπαθεια που κανεις ολα αυτα τα χρονια.Καλες δουλειες και χωρις προβληματα απο το δημο,τη γειτονια κ.λ.π. :-* :-*