You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Λειτουργει κανονικα!Το στουντιακι λειτουργει ή εχει κλεισει γιατι οποτε περναω τον τελευταιο καιρο εχει ενα λουκετο στην πορτα... ξερει κανεις?
Χεσε το λουκετο ανοικτη ειναι η πορτα
Επισκέπτης
Σημερα το πρωι ηταν η Ρομιναρα απο την αλυσιδα Βριλλησου 55,57 κλπ!Αν καταλαβα καλα απο το banner μαλλον το ιδρυμα αλλαξε χερια
Χέρια μπορεί νά άλλαξε, να δούμε τιμές πότε θά αλλάξει.
Χέρια μπορεί νά άλλαξε, να δούμε τιμές πότε θά αλλάξει.
Υπάρχει ενημέρωση για τιμές/υπηρεσίες αυτή την περίοδο?
Πρόσφατο πέρασμα από το στούντιο:
Η ευγενέστατη υπηρεσία, με το χαμόγελο στα χείλη (δεν δυσφόρησε ακόμη κι όταν είπα ότι η επίσκεψή μου ήταν εντελώς διερευνητική) με οδήγησε στο σαλόνι, όπου μετά από λίγα δευτερόλεπτα παρουσιάστηκε η Σύλβια, ψηλό νταρντανομωρό με μεγάλους βύζους (όχι πολύ στητοί αν βγάλει τον στηθόδεσμο) στους οποίους μπορείς να "καταθέσεις". Το απλό πρόγραμμα κοστίζει 50 ευρώ για 15 λεπτά, ενώ τα πιό ενισχυμένα προγράμματα τιμολογούνται στα 70 ευρώ με 5-7 λεπτά περισσότερο χρόνο.
Το μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ, με 30 λεπτά χρόνο παρέχει και τζακούζι (μου επιδείχθηκε στο δωμάτιο -το οποίο διαθέτει και ντουσιέρα). Σε αυτό, μπορείς να παίξεις παιγνίδια με το μωρό που θα επιλέξεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές μαζί του.
Η υπηρεσία μου τόνισε πως αν ο πελάτης δεν μπορέσει να φτάσει στην κορύφωση στους προαναφερθέντες χρόνους, σίγουρα δεν θα χτυπήσει διακριτικά την πόρτα για να δώσει το σήμα των τίτλων τέλους, αλλά θα υπάρχει μία μικρή πίστωση χρόνου, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορέσει να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο επισκέφθηκε το στούντιο.
Το site του στούντιο www.studioagapivip.com/]http://www.studioagapivip.com/[/url] χρειάζεται να ενημερώνεται πιό συχνά.
Η ευγενέστατη υπηρεσία, με το χαμόγελο στα χείλη (δεν δυσφόρησε ακόμη κι όταν είπα ότι η επίσκεψή μου ήταν εντελώς διερευνητική) με οδήγησε στο σαλόνι, όπου μετά από λίγα δευτερόλεπτα παρουσιάστηκε η Σύλβια, ψηλό νταρντανομωρό με μεγάλους βύζους (όχι πολύ στητοί αν βγάλει τον στηθόδεσμο) στους οποίους μπορείς να "καταθέσεις". Το απλό πρόγραμμα κοστίζει 50 ευρώ για 15 λεπτά, ενώ τα πιό ενισχυμένα προγράμματα τιμολογούνται στα 70 ευρώ με 5-7 λεπτά περισσότερο χρόνο.
Το μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ, με 30 λεπτά χρόνο παρέχει και τζακούζι (μου επιδείχθηκε στο δωμάτιο -το οποίο διαθέτει και ντουσιέρα). Σε αυτό, μπορείς να παίξεις παιγνίδια με το μωρό που θα επιλέξεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές μαζί του.
Η υπηρεσία μου τόνισε πως αν ο πελάτης δεν μπορέσει να φτάσει στην κορύφωση στους προαναφερθέντες χρόνους, σίγουρα δεν θα χτυπήσει διακριτικά την πόρτα για να δώσει το σήμα των τίτλων τέλους, αλλά θα υπάρχει μία μικρή πίστωση χρόνου, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορέσει να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο επισκέφθηκε το στούντιο.
Το site του στούντιο www.studioagapivip.com/]http://www.studioagapivip.com/[/url] χρειάζεται να ενημερώνεται πιό συχνά.
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
Το στουντιο λειτουργει κανονικα. Με 3 βαρδιες τωρα πια. Μεχρι ξυμερωματα δλδ
Σημερα ειναι Στεφανια- Λανα- Σουζανα (καινουρια βραζιλιανα )
Η καινουρια σελιδα ετοιμαζεται :-* :-* :-* :-* :-*
αντε να δουμε τι θα δουμε...
καλα τετοια λες αντι να μου πεις ενα καλοριζικοαντε να δουμε τι θα δουμε...
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
καλα τετοια λες αντι να μου πεις ενα καλοριζικο
Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Ετσι να παει παντου.
καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
καλησπέρα γλυκούλα νταρια. τι κάνεις?
Λοιπόν καλορίζικο το νεο σου μαγαζακι, φυσικα καιθα το επισκεφθουμε. δεν θα μας μείνει ουτε ευρω!!!!
σ'ευχαριστω πολυ σπουνακο μου :-* :-* :-* :-* :-*Καλοριζικο Νταρια!!!
Η Χριστινα θα συνεχισει να δουλευει ή χτες ηταν η τελευταια της βαρδια!!!
η Χριστινα θα ερχεται καθε κυριακη για διπλη βαρδια πρωι-απογευμα δλδ
Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Ετσι να παει παντου.
καλησπερα ρε μωρο!!!! που χαθηκες?καλησπέρα γλυκούλα νταρια. τι κάνεις?
Λοιπόν καλορίζικο το νεο σου μαγαζακι, φυσικα καιθα το επισκεφθουμε. δεν θα μας μείνει ουτε ευρω!!!!
σ'ευχαριστω πολυ και θα σε περιμενουμε
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλα ετσι ρωτησα.....καλες δουλειες να'χεις!!!σ'ευχαριστω πολυ σπουνακο μου :-* :-* :-* :-* :-*
η Χριστινα θα ερχεται καθε κυριακη για διπλη βαρδια πρωι-απογευμα δλδ
Υ.Γ.Εμενα αλλη με απασχολει!!! Θα τη δουμε καθολου απο εκει?
πιστευω πως ναιΚαλα ετσι ρωτησα.....καλες δουλειες να'χεις!!!
Υ.Γ.Εμενα αλλη με απασχολει!!! Θα τη δουμε καθολου απο εκει?
Καλοριζικο και καλες δουλειες Νταριακι!!! :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους!!!!! :-*
σ'ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-* :-*Καλοριζικο και καλες δουλειες Νταριακι!!! :-* :-* :-*
σ'ευχαριστω παρα πολυ αγορινα μου :-* :-* :-* :-*Ευχομαι πανω απο ολα να ειστε καλα με υγεια και να συνεχιστει με επιτυχια η προσπαθεια που κανεις ολα αυτα τα χρονια.Καλες δουλειες και χωρις προβληματα απο το δημο,τη γειτονια κ.λ.π. :-* :-*
Καλησπερα σε ολους
Σημερα δουλευουν Ντιανα- Εμανουελα (σπουν που εισαι? ) και Βικυ
Φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K