You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαλκιδική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimkamp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 386
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα; Ηλικία, εθνικότητα κλπ; ΕυχαριστώΕπίσκεψη στην Άννα ένα γλυκό και ευγενεστατο πλασμα όλα τέλεια πολυ ομορφη πετιτ κοπέλα
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
+302373026992, +306942288819Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα; Ηλικία, εθνικότητα κλπ; Ευχαριστώ
Τηλέφωνο για πληροφορίες
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.930
- Πόντοι
- 3.506
Εμείς να δεις, τρελαθήκαμε από την χαρά μας. Ειδικά εκείνη η Νίκη κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Ευτυχώς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κορίτσια εκτός μπουρδέλων γιατί με εξαίρεση μια δυο κοπέλες όλες οι άλλες είναι μεγάλα νούμερα και έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ.Το έχουμε δοκιμάσει, δεν μας αρέσε![]()
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Η δικιά μας ΝΊΚΗ???Εμείς να δεις, τρελαθήκαμε από την χαρά μας. Ειδικά εκείνη η Νίκη κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Ευτυχώς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κορίτσια εκτός μπουρδέλων γιατί με εξαίρεση μια δυο κοπέλες όλες οι άλλες είναι μεγάλα νούμερα και έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.930
- Πόντοι
- 3.506
Η Νίκη από την Σερβία αυτή που έχετε στις φωτογραφίες (λόγω αυτών πήγα ) όταν ήταν στο στενό απέναντι από το Paradise στην Θεσσαλονίκη.Η δικιά μας ΝΊΚΗ???
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Έχουμε μια Νίκη, αλλά είναι από την ΟυκρανίαΗ Νίκη από την Σερβία αυτή που έχετε στις φωτογραφίες (λόγω αυτών πήγα ) όταν ήταν στο στενό απέναντι από το Paradise στην Θεσσαλονίκη.
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Την Άννα την έχουμε δει τρικαλα ή λαρισα;
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Όχι ακόμα, τέλος της εβδομάδας φεύγει για διακοπές, και όταν γυρίσει να το κανονίσουμε ελπίζωΤην Άννα την έχουμε δει τρικαλα ή λαρισα;
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Έχεις ανεβάσει τρομερά το επίπεδο εδώ! Όχι μόνο από κορίτσια αλλά και από χώρο! Ελπίζω να μας δίνεις εκπλήξεις διαρκώς!Όχι ακόμα, τέλος της εβδομάδας φεύγει για διακοπές, και όταν γυρίσει να το κανονίσουμε ελπίζω
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Όσο μας στηρίζεται με την παρουσία σας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για νά είναι η καθημερινότητα σας λίγο πιο πικάντικηΈχεις ανεβάσει τρομερά το επίπεδο εδώ! Όχι μόνο από κορίτσια αλλά και από χώρο! Ελπίζω να μας δίνεις εκπλήξεις διαρκώς!
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.930
- Πόντοι
- 3.506
Μπορεί να έκανα λάθος στην καταγωγή άλλωστε έχει πολύ καιρό που πέρασα αλλά ήταν σίγουρα αυτή η Νίκη γιατί πήγα να δω αν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας επειδή μου άρεσε το σώμα. Ήταν στο μαγαζί που είναι στην οδό Λήμνου και το πρόγραμμα δεν ήταν το απλό γιατί πλήρωσα κάτι παραπάνω για να περάσω θεωρητικά λίγο καλύτερα. Τελικά το κορίτσι εμένα μου φέρθηκε με αγένεια και δεν πήδηξα καλά καλά. Ήταν από τις μεγαλύτερες ξεπετες που έχω βιώσει, μόνος τελείωσα με το χεράκι μου. Τραγική εμπειρία.Έχουμε μια Νίκη, αλλά είναι από την Ουκρανία
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Όσο καιρό συνεργαζόμαστε πρώτη φορά άκου κάτι τέτοιο για την κοπέλα, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αλλά τέλος πάντων... υπάρχουν και εξαιρέσεις, τι να σας πωΜπορεί να έκανα λάθος στην καταγωγή άλλωστε έχει πολύ καιρό που πέρασα αλλά ήταν σίγουρα αυτή η Νίκη γιατί πήγα να δω αν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας επειδή μου άρεσε το σώμα. Ήταν στο μαγαζί που είναι στην οδό Λήμνου και το πρόγραμμα δεν ήταν το απλό γιατί πλήρωσα κάτι παραπάνω για να περάσω θεωρητικά λίγο καλύτερα. Τελικά το κορίτσι εμένα μου φέρθηκε με αγένεια και δεν πήδηξα καλά καλά. Ήταν από τις μεγαλύτερες ξεπετες που έχω βιώσει, μόνος τελείωσα με το χεράκι μου. Τραγική εμπειρία.
Anzela$$$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Η Αννούλα φεύγει σήμερα, είναι γύρω στα 32Τι ηλικια εχει η αννουλα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις