Νέα

Χαλκίδα - Ωρωπός

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucas Hood

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Μηνύματα
42
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή το θέμα με τα μαγαζιά στη Χαλκίδα έχει ατονίσει (τελικά μόνο για καφέ είμαστε οι Χαλκιδέοι) είπα να κάνω μια εκτενή επισκόπηση με το τι παίζει στην πόλη μου μια που την τελευταία εβδομάδα έλειπε η συμβία μου και επωφελήθηκα της ευκαιρίας για νυχτοπερπατήματα,αν και τελείως μόνος λόγω ξενέρωτης παρέας  :(
Αφορμή στάθηκε η πρόθεση να βγάλω κάποιους φίλους για τον επικείμενο γάμο μου. Όλοι οι φίλοι μου είναι εκτός Χαλκίδας οπότε είπα να κάνω μια έρευνα πρώτα πριν διαλέξω μαγαζί για να δω πως έχει η κατάσταση.
Λόγω 9 και πλέον χρόνων σχέσης αλλά κυρίως όπως προείπα λόγω ξενέρωτης παρέας σε βαθμό μούχλας, ποτέ δεν ήμουν θαμώνας σε Strip clubs, κολόμπαρα κλπ. Κάποιες εξαιρέσεις σε γάμους φίλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε μετράνε αφού έτσι δεν μπορείς να γνωριστείς και να σχηματίσεις προσωπική γνώμη. Επίσης δε θα θεωρήσω αυτές τις σποραδικές μου επισκέψεις σαν μέτρο σύγκρισης και αναφοράς για όσα γράφω παρακάτω.
Επειδή η Χαλκίδα δεν έχει κανένα μαγαζί που να είναι αμιγώς strip, ούτε καθαρά κολόμπαρο και γενικά τα μαγαζιά που επισκέφτηκα δεν έχουν καμία ταυτότητα, όπως και καθετί σε αυτή την πόλη, επέλεξα να ποστάρω στην κατηγορία στριπτιτζάδικα αφού υπήρχε ανοιχτό θέμα. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν καθημερινές αφού έτσι θα είχα μεγαλύτερη άνεση χρόνου να μιλήσω τόσο με τις κοπέλες όσο και με τους ιδιοκτήτες.
Και επειδή σας κούρασα με τη μακροσκελή εισαγωγή μου πάμε αμέσως στα reviews των μαγαζιών.

1. Moulen Rouge:
τοποθεσία: κεντρικός δρόμος Χαλκίδας - Αρτάκης ακριβώς πριν ξεκινήσει η κατηφόρα για Αρτάκη στο αριστερό μας χέρι.
Ο χώρος είναι άθλιος. Απλά. Μουσική άγρια σκυλάδικα. Τρίτη βράδυ 3 γυναίκες και 3 πελάτες. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη - μπάρμαν (αμφίεση φούτερ Abibas) τι μπύρες έχει. Απάντηση: δε σερβίρω μπύρα στο μαγαζί!!!! Παίρνω ποτό. Καθαρό. Τον ρωτάω τι παίζει στο μαγαζί. Μου απαντάει μόνο κονσομασιόν, όχι πριβέ, όχι strip. Πλησιάζει μια Βουλγάρα: βαθμός 2/10. Τρώει σουτ. Πλησιάζει μια Ρουμάνα η Claudia: βαθμός 4/10. Κερνάω 1 ποτό. Μου δίνει τηλέφωνο κατευθείαν. 50€ χρεώνει το δίωρο. Λογαριασμός: αντρικό ποτό 8€, γυναικείο 10€.

2. Alfa live show: στον ίδιο δρόμο 500μ. πριν (προς Χαλκίδα) από το Moulen Rouge, επίσης στο αριστερό μας χέρι (έχει πινακίδα με το όνομα και σε παραπέμπει στον πρώτο παράλληλο του κεντρικού δρόμου).
Χώρος ακριβώς κομμένος στα γούστα μου. Μικρό μεν το μαγαζί (ως πολύ μικρό) αλλά πάρα πολύ ζεστό. Φοβερή διακόσμηση με ιδιαίτερη έμφαση στην αθάνατη δεκαετία του ‘80 χωρίς όμως να γίνεται καθόλου kitsch. Η καλύτερη μουσική. Ελάχιστα ελληνικά. 4 κοπέλες κανένας πελάτης. Έκανα σεφτέ. Με υποδέχτηκε ο Κώστας το αφεντικό, ένας τρομερός τύπος, υπέροχο χιούμορ και άρχισε να μου μιλάει για τις ένδοξες μέρες του μαγαζιού. Κάτι για μια ταινία που είχε γυριστεί με τη Βάνα Μπάρμπα, δεν συγκράτησα κάτι άλλο. Τύπος της νύχτας αλλά από αυτούς που γουστάρεις να μιλάς μαζί τους. Στα συν το live show και το πριβέ. Με τα πολλά μου φωνάζει την Μικαέλα εκ Ρουμανίας. ΤΟ ΜΩΡΟ. βαθμός 8+/10. Απίστευτα επικοινωνιακή και χαμογελαστή. Δε δίνει τηλέφωνο (τουλάχιστον όχι από την πρώτη επίσκεψη) αλλά ακόμα την φαντάζομαι σαν την τέλεια gfe. Ίδιες τιμές για τα ποτά με το Moulen Rouge. Το πριβέ με ενημέρωσαν 10€ το απλό και 20€ το extra. Στα μείον η έλλειψη δωματίου λόγω της στενότητας του χώρου.

3. Το γνωστό και μη εξαιρετέο Cocktail: στον ίδιο πάντα δρόμο πολύ πριν (προς Χαλκίδα) σε σχέση με τα άλλα δύο. Είναι 500μ. από τα φανάρια της Λιαννής Άμμου στο δεξί μας χέρι. Χώρος αδιάφορος. Μουσική άγρια σκυλάδικα. Μέτρησα σίγουρα 9 κοπέλες και καμιά 15αριά θαμώνες. Στα συν και πλην ταυτόχρονα: Έχει τόσο live show όσο και πριβέ (στην τιμή του απλού γυναικείου ποτού, χωρίς έξτρα χρέωση) αλλά όχι από όλες τις κοπέλες. Επίσης δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δωμάτια, είσαι σε κοινή θέα. Σου την πέφτουν αμέσως. Δεν πρόλαβα να στρίψω καν τσιγάρο. Μέσος όρος βαθμολογίας 6/10. Ευτυχώς έχει μπύρα! Πρώτα μπαστακώθηκε η Ρωξάνα εκ Ρουμανίας. Τέλειο κορμί αλλά φάτσα ψιλογυφτάκι. Είπα να κεράσω ποτό σε καναπέ γιατί και καλά έκανε πριβέ. Σόρρυ κοπέλα μου αλλά άστο δεν το ‘χεις. Μετά ήρθε η Χριστίνα (Ρουμάνα). Βαθμός 7+/10 αλλά πολύ καλός χορός. Αξίζει και με το παραπάνω. Επίσης δίνει τηλέφωνο με τη μία, αλλά αρνήθηκε να μου μιλήσει για τη χρέωση της. Τιμές ποτών ίδιες με τα παραπάνω. Έφυγα γιατί είχα και συνέχεια.

4. Marianna’s: μετά την Αρτάκη στον κεντρικό δρόμο στο δεξί μας χέρι 300μ. μετά το Lidl. Στην πρώτη προσπάθεια το έχασα, δεν φαίνεται πολύ καλά αν και πάνω στον κεντρικό δρόμο. Χώρος: δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο αυτό ή το Moulen Rouge. Παρατήρηση 1η: ο χώρος θερμαινόταν με σόμπα υγραερίου, τα γνωστά μανιτάρια στις καφετέριες. Φανταστείτε άπειρο τσιγάρο και υγραέριο σε κλειστό χώρο....Παρατήρηση 2η: Τα αφεντικά είναι αντρόγυνο 55 χρόνων περίπου. Δεν είχα ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε. Άκουσα τον άντρα να τον φωνάζουν Σταύρο. Ίσως είναι το μαγαζί του Σταύρου που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post του ίδιου θέματος. Μουσική σκυλέ ολέ...Για άλλη μια φορά μόνο κονσομασιόν. Δεν έχει strip δεν έχει πριβέ αν και πήρε το μάτι μου ένα χώρο πίσω από κάτι γλάστρες στο βάθος. 9 γυναίκες (εκ των οποίων οι 3 μαύρες - οι πρώτες μαύρες που συνάντησα σε όλα τα μαγαζιά). Μέσος όρος κάτω από 5. Το δυνατό όμως σημείο του μαγαζιού είναι η Σοφία. Ελληνίδα με τα καλύτερα βυζιά που μπορεί να διαθέτει μια γυναίκα. Ενώ δε μου αρέσουν τα τεράστια βυζιά στη Σοφία φάνταζαν απλά θεϊκά. Μέτριο πρόσωπο αλλά τα βυζιά της την απογειώνουν. Δεν κάνει όμως πριβέ και όταν τη ρώτησα για τον κρυμμένο χώρο απέφυγε διακριτικά να μου απαντήσει. Είπα να δοκιμάσω τα ποτά. Μπόμπα. Τιμές: 10€ και για το αντρικό και για το γυναικείο. Ενημερώθηκα, χωρίς να γνωρίσω, την ύπαρξη και δεύτερης Ελληνίδας στο μαγαζί.

5. Defi cafe. (ναι cafe γράφει). Είναι πάνω στην Αρεθούσης 200μ πριν από τα φανάρια του Δαρινγκ στο αριστερό μας χέρι. Χώρος αδιάφορος. Έχει μια πασαρέλα που καταλήγει σε στύλο οπότε φαντάζομαι έχει Live αν και όσο έκατσα δεν είδα τίποτα. Μουσική mainstream σκυλάδικο. 5 γυναίκες και 5 πελάτες. Ήρθε μια Βουλγάρα γιουβαρλάκι, βαθμός 2/10 και πήρε πόδι. Μετά ήρθε η Βερόνικα (Ρουμάνα) πολύ καλή 7/10 σε όσους αρέσουν τα σφιχτά κορμιά (πάλι όμως μου φάνηκε ψιλογυφτέ το πρόσωπο). Είναι ο κράχτης του μαγαζιού κυρίως στην πάρλα. Δεν παίρνεις ανάσα. Επιβεβαίωσε ότι στην τιμή του απλού γυναικείου ποτού στα 15€ (το πιο ακριβό από όλα τα μαγαζιά) έχει και πριβέ σε χωριστό δωμάτιο. Αντρικό ποτό 8€. Άσχετη πληροφορία: το μαγαζί είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί για καφέ!

Όλα τα μαγαζιά που ανέφερα ότι διαθέτουν πριβέ χορούς εννοούν απλό πρόγραμμα. Πολύ απλά εκτός από το Alfa δεν υπάρχει δυνατότητα για special χορό σε κανένα από τα υπόλοιπα.

Τέλος έχω υπόψη μου άλλα δυο μαγαζιά τα οποία βρήκα κλειστά εκτός από την Τρίτη και την Πέμπτη το βράδυ που ξαναπροσπάθησα. Ένα είναι τα Κουκλάκια (για όσους ξέρουν ο ένδοξος μαύρος γάτος, το μαγαζί που ανέδειξε τον παμμέγιστο Βαγγέλη Ρωχάμη) απέναντι από το καινούριο ΚΤΕΛ, στα φανάρια πριν από την υψηλή γέφυρα και το άλλο είναι 500μ. μετά το μαριάννα στη κατηφόρα πριν από την Καστέλλα στο αριστερό μας χέρι. Είναι ένα που έχει μια χειρόγραφη ταμπέλα που γράφει με σπρέι PRIVE SHOW - αθάνατη Ελλαδάρα!!! Ίσως αυτά τα 2 να ανοίγουν μόνο Παρασκευή - Σάββατο.

Α!!!! όποιος Χαλκιδέος ή επισκέπτης της Χαλκίδας επιθυμεί παρέα σε μπαρότσαρκες ας στείλει κάποιο μήνυμα γιατί το τελείως μόνος που βίωσα αυτή την εβδομάδα δεν παλεύεται...
Φίλε μου, 13-17 Σεπτέμβρη θα βρίσκομαι Χαλκίδα. Αν ισχύει ακόμα η προσφορά σου, θα εκτιμούσα να έχω κάποιον ντόπιο να με καθοδηγήσει στα μαγαζιά της περιοχής! ;)
 

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Μηνύματα
230
Κριτικές
7
Like
47
Πόντοι
1
υπάρχει ανοιχτό μαγαζί στην περιοχή?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom