Amnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2024
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Ένα γλυκό φιλί, μια μητρική αγκαλιά και ένα όμορφο παραμύθι. Οι παιδικές μου νύχτες είχαν άρωμα γιασεμί. Η μάνα δεν σκύβει πια στο προσκεφάλι μου. Τα παραμύθια με τρομάζουν. Οι νύχτες μου μυρίζουν αλκοόλ και αιθέρα. Κουρέλι σωστό, μα τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Ορίστε λοιπόν ένα τραγούδι μου από εκείνα της σύγχυσης, του πόνου.
Η βροχή μαστιγώνει αλύπητα το ταλαιπωρημένο μου όχημα όσο καμαρώνω το φεγγαρολουσμένο πάρκο Φιξ. Τα κουρέλια του πάρκου, οι Αφρικανές εργάτριες, κολασμένοι και ακόλαστοι συνθέτουν το γλωσσικό τοπίο. Μια νεαρή Αφρικανή μετρίου αναστήματος και κάποιων μπόλικων περιττών κιλών προσεγγίζει επιθετικά το παρκαρισμένο μου όχημα.
-"Πάμε. Πάμε πίπα";
-"Πόσα θέλεις όμορφη";
-"10€".
-"Δεν θέλω να μου πάρεις πίπα. Θέλω να τον παίξω μόνος, να σε χύσω στα βυζιά και να σε κατουρήσω. Θα σου δώσω τάδε ευρώ".
-"I don't understand".
Σπεύδω να της εξηγήσω. Με κοίταξε στην ψυχή και αποχώρησε δίχως να βγάλει άχνα. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά, επιστρέφει.
-"Ok τόσα" αναφωνεί και προσθέτει 10 ακόμη ευρώ στο ευτελές αυτό πόσο, που της προσέφερα.
-"Έλα μέσα καλή μου".
Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Στιγμιαία αρπάζει τον πρησμένο μου πούτσο, μα την διακόπτω.
-"Δεν θέλω να με ακουμπάς" τόνισα.
-"Ok, ok" ψέλλισε και με παρότρυνε, να οδηγήσω προς την οδό Ζαμπελίου και κατόπιν να παρκάρω πίσω από ένα σχολικό στην οδό Πολέμη.
-"Εδώ, εδώ, stop".
Υπάκουσα πρόθυμα, πάρκαρα και της έδωσα τα χρήματα, που συμφωνήσαμε.
-"Δείξε μου τώρα τις βυζαρες σου" την διέταξα.
Σήκωσε ψηλά την μπλούζα, κατέβασε το σουτιέν και άφησε να αποκαλυφθούν δύο όμορφα στρογγυλά στήθη με πλούσιες θηλές.
-"Wow" αναφώνησα και γράπωσα το καυλί μου. Άρχισα, να το παίζω με πάθος.
-"Yes baby, yes, cum, cum for me" φώναζε όλο υποκρισία.
-"Έλα έξω. Έλα εδώ στην πόρτα. Θα στα δώσω όλα. Come".
Ακολούθησε πρόθυμα τις οδηγίες μου και έκατσε να τα φάει μειλιχια στο στήθος. Περίμενε, να αδειάσω όσο με κοιτούσε λάγνα. Έκανε, να σηκωθεί, μα είχαμε μια συμφωνία. Δεν είπα τίποτα, μονάχα την κράτησα από τον ώμο και την γονάτισα ξανά. Δεν αντέδρασε. Τότε άρχισα, να την κατουράω παντού. Πρόσωπο, στήθος, κοιλιά.
-"STOP, STOP" βογγηξε μουγκρίζοντας.
Σηκώθηκε, δεχόμενη κάποιες τελευταίες σταγόνες στα πόδια και τους γλουτούς.
-"Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου" της είπα και μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο.
Έκανε κίνηση, ν'ακολουθήσει, αλλά της εξήγησα ευγενικά, πως είναι ανέφικτο, να μπει μούσκεμα στο αμάξι. Εμφανώς εκνευρισμένη, με καληνύχτισε.
Να τραγουδάτε καλά μου κουρέλια...
Η βροχή μαστιγώνει αλύπητα το ταλαιπωρημένο μου όχημα όσο καμαρώνω το φεγγαρολουσμένο πάρκο Φιξ. Τα κουρέλια του πάρκου, οι Αφρικανές εργάτριες, κολασμένοι και ακόλαστοι συνθέτουν το γλωσσικό τοπίο. Μια νεαρή Αφρικανή μετρίου αναστήματος και κάποιων μπόλικων περιττών κιλών προσεγγίζει επιθετικά το παρκαρισμένο μου όχημα.
-"Πάμε. Πάμε πίπα";
-"Πόσα θέλεις όμορφη";
-"10€".
-"Δεν θέλω να μου πάρεις πίπα. Θέλω να τον παίξω μόνος, να σε χύσω στα βυζιά και να σε κατουρήσω. Θα σου δώσω τάδε ευρώ".
-"I don't understand".
Σπεύδω να της εξηγήσω. Με κοίταξε στην ψυχή και αποχώρησε δίχως να βγάλει άχνα. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά, επιστρέφει.
-"Ok τόσα" αναφωνεί και προσθέτει 10 ακόμη ευρώ στο ευτελές αυτό πόσο, που της προσέφερα.
-"Έλα μέσα καλή μου".
Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Στιγμιαία αρπάζει τον πρησμένο μου πούτσο, μα την διακόπτω.
-"Δεν θέλω να με ακουμπάς" τόνισα.
-"Ok, ok" ψέλλισε και με παρότρυνε, να οδηγήσω προς την οδό Ζαμπελίου και κατόπιν να παρκάρω πίσω από ένα σχολικό στην οδό Πολέμη.
-"Εδώ, εδώ, stop".
Υπάκουσα πρόθυμα, πάρκαρα και της έδωσα τα χρήματα, που συμφωνήσαμε.
-"Δείξε μου τώρα τις βυζαρες σου" την διέταξα.
Σήκωσε ψηλά την μπλούζα, κατέβασε το σουτιέν και άφησε να αποκαλυφθούν δύο όμορφα στρογγυλά στήθη με πλούσιες θηλές.
-"Wow" αναφώνησα και γράπωσα το καυλί μου. Άρχισα, να το παίζω με πάθος.
-"Yes baby, yes, cum, cum for me" φώναζε όλο υποκρισία.
-"Έλα έξω. Έλα εδώ στην πόρτα. Θα στα δώσω όλα. Come".
Ακολούθησε πρόθυμα τις οδηγίες μου και έκατσε να τα φάει μειλιχια στο στήθος. Περίμενε, να αδειάσω όσο με κοιτούσε λάγνα. Έκανε, να σηκωθεί, μα είχαμε μια συμφωνία. Δεν είπα τίποτα, μονάχα την κράτησα από τον ώμο και την γονάτισα ξανά. Δεν αντέδρασε. Τότε άρχισα, να την κατουράω παντού. Πρόσωπο, στήθος, κοιλιά.
-"STOP, STOP" βογγηξε μουγκρίζοντας.
Σηκώθηκε, δεχόμενη κάποιες τελευταίες σταγόνες στα πόδια και τους γλουτούς.
-"Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου" της είπα και μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο.
Έκανε κίνηση, ν'ακολουθήσει, αλλά της εξήγησα ευγενικά, πως είναι ανέφικτο, να μπει μούσκεμα στο αμάξι. Εμφανώς εκνευρισμένη, με καληνύχτισε.
Να τραγουδάτε καλά μου κουρέλια...