Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Amnos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Amnos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Ένα γλυκό φιλί, μια μητρική αγκαλιά και ένα όμορφο παραμύθι. Οι παιδικές μου νύχτες είχαν άρωμα γιασεμί. Η μάνα δεν σκύβει πια στο προσκεφάλι μου. Τα παραμύθια με τρομάζουν. Οι νύχτες μου μυρίζουν αλκοόλ και αιθέρα. Κουρέλι σωστό, μα τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Ορίστε λοιπόν ένα τραγούδι μου από εκείνα της σύγχυσης, του πόνου.

Η βροχή μαστιγώνει αλύπητα το ταλαιπωρημένο μου όχημα όσο καμαρώνω το φεγγαρολουσμένο πάρκο Φιξ. Τα κουρέλια του πάρκου, οι Αφρικανές εργάτριες, κολασμένοι και ακόλαστοι συνθέτουν το γλωσσικό τοπίο. Μια νεαρή Αφρικανή μετρίου αναστήματος και κάποιων μπόλικων περιττών κιλών προσεγγίζει επιθετικά το παρκαρισμένο μου όχημα.
-"Πάμε. Πάμε πίπα";
-"Πόσα θέλεις όμορφη";
-"10€".
-"Δεν θέλω να μου πάρεις πίπα. Θέλω να τον παίξω μόνος, να σε χύσω στα βυζιά και να σε κατουρήσω. Θα σου δώσω τάδε ευρώ".
-"I don't understand".
Σπεύδω να της εξηγήσω. Με κοίταξε στην ψυχή και αποχώρησε δίχως να βγάλει άχνα. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά, επιστρέφει.
-"Ok τόσα" αναφωνεί και προσθέτει 10 ακόμη ευρώ στο ευτελές αυτό πόσο, που της προσέφερα.
-"Έλα μέσα καλή μου".

Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Στιγμιαία αρπάζει τον πρησμένο μου πούτσο, μα την διακόπτω.
-"Δεν θέλω να με ακουμπάς" τόνισα.
-"Ok, ok" ψέλλισε και με παρότρυνε, να οδηγήσω προς την οδό Ζαμπελίου και κατόπιν να παρκάρω πίσω από ένα σχολικό στην οδό Πολέμη.
-"Εδώ, εδώ, stop".
Υπάκουσα πρόθυμα, πάρκαρα και της έδωσα τα χρήματα, που συμφωνήσαμε.
-"Δείξε μου τώρα τις βυζαρες σου" την διέταξα.
Σήκωσε ψηλά την μπλούζα, κατέβασε το σουτιέν και άφησε να αποκαλυφθούν δύο όμορφα στρογγυλά στήθη με πλούσιες θηλές.
-"Wow" αναφώνησα και γράπωσα το καυλί μου. Άρχισα, να το παίζω με πάθος.
-"Yes baby, yes, cum, cum for me" φώναζε όλο υποκρισία.
-"Έλα έξω. Έλα εδώ στην πόρτα. Θα στα δώσω όλα. Come".
Ακολούθησε πρόθυμα τις οδηγίες μου και έκατσε να τα φάει μειλιχια στο στήθος. Περίμενε, να αδειάσω όσο με κοιτούσε λάγνα. Έκανε, να σηκωθεί, μα είχαμε μια συμφωνία. Δεν είπα τίποτα, μονάχα την κράτησα από τον ώμο και την γονάτισα ξανά. Δεν αντέδρασε. Τότε άρχισα, να την κατουράω παντού. Πρόσωπο, στήθος, κοιλιά.
-"STOP, STOP" βογγηξε μουγκρίζοντας.
Σηκώθηκε, δεχόμενη κάποιες τελευταίες σταγόνες στα πόδια και τους γλουτούς.
-"Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου" της είπα και μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο.
Έκανε κίνηση, ν'ακολουθήσει, αλλά της εξήγησα ευγενικά, πως είναι ανέφικτο, να μπει μούσκεμα στο αμάξι. Εμφανώς εκνευρισμένη, με καληνύχτισε.

Να τραγουδάτε καλά μου κουρέλια...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.677
Πόντοι
6.236
Το σχολικό μήπως είχε ιταλικά γράμματα; Εγώ ήμουν 2 αυτοκίνητα πιο πίσω και μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά βλέπω κάποιον να κατουράει μια μαύρη...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.916
Πόντοι
456
Ένα γλυκό φιλί, μια μητρική αγκαλιά και ένα όμορφο παραμύθι. Οι παιδικές μου νύχτες είχαν άρωμα γιασεμί. Η μάνα δεν σκύβει πια στο προσκεφάλι μου. Τα παραμύθια με τρομάζουν. Οι νύχτες μου μυρίζουν αλκοόλ και αιθέρα. Κουρέλι σωστό, μα τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Ορίστε λοιπόν ένα τραγούδι μου από εκείνα της σύγχυσης, του πόνου.

Η βροχή μαστιγώνει αλύπητα το ταλαιπωρημένο μου όχημα όσο καμαρώνω το φεγγαρολουσμένο πάρκο Φιξ. Τα κουρέλια του πάρκου, οι Αφρικανές εργάτριες, κολασμένοι και ακόλαστοι συνθέτουν το γλωσσικό τοπίο. Μια νεαρή Αφρικανή μετρίου αναστήματος και κάποιων μπόλικων περιττών κιλών προσεγγίζει επιθετικά το παρκαρισμένο μου όχημα.
-"Πάμε. Πάμε πίπα";
-"Πόσα θέλεις όμορφη";
-"10€".
-"Δεν θέλω να μου πάρεις πίπα. Θέλω να τον παίξω μόνος, να σε χύσω στα βυζιά και να σε κατουρήσω. Θα σου δώσω τάδε ευρώ".
-"I don't understand".
Σπεύδω να της εξηγήσω. Με κοίταξε στην ψυχή και αποχώρησε δίχως να βγάλει άχνα. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά, επιστρέφει.
-"Ok τόσα" αναφωνεί και προσθέτει 10 ακόμη ευρώ στο ευτελές αυτό πόσο, που της προσέφερα.
-"Έλα μέσα καλή μου".

Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Στιγμιαία αρπάζει τον πρησμένο μου πούτσο, μα την διακόπτω.
-"Δεν θέλω να με ακουμπάς" τόνισα.
-"Ok, ok" ψέλλισε και με παρότρυνε, να οδηγήσω προς την οδό Ζαμπελίου και κατόπιν να παρκάρω πίσω από ένα σχολικό στην οδό Πολέμη.
-"Εδώ, εδώ, stop".
Υπάκουσα πρόθυμα, πάρκαρα και της έδωσα τα χρήματα, που συμφωνήσαμε.
-"Δείξε μου τώρα τις βυζαρες σου" την διέταξα.
Σήκωσε ψηλά την μπλούζα, κατέβασε το σουτιέν και άφησε να αποκαλυφθούν δύο όμορφα στρογγυλά στήθη με πλούσιες θηλές.
-"Wow" αναφώνησα και γράπωσα το καυλί μου. Άρχισα, να το παίζω με πάθος.
-"Yes baby, yes, cum, cum for me" φώναζε όλο υποκρισία.
-"Έλα έξω. Έλα εδώ στην πόρτα. Θα στα δώσω όλα. Come".
Ακολούθησε πρόθυμα τις οδηγίες μου και έκατσε να τα φάει μειλιχια στο στήθος. Περίμενε, να αδειάσω όσο με κοιτούσε λάγνα. Έκανε, να σηκωθεί, μα είχαμε μια συμφωνία. Δεν είπα τίποτα, μονάχα την κράτησα από τον ώμο και την γονάτισα ξανά. Δεν αντέδρασε. Τότε άρχισα, να την κατουράω παντού. Πρόσωπο, στήθος, κοιλιά.
-"STOP, STOP" βογγηξε μουγκρίζοντας.
Σηκώθηκε, δεχόμενη κάποιες τελευταίες σταγόνες στα πόδια και τους γλουτούς.
-"Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου" της είπα και μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο.
Έκανε κίνηση, ν'ακολουθήσει, αλλά της εξήγησα ευγενικά, πως είναι ανέφικτο, να μπει μούσκεμα στο αμάξι. Εμφανώς εκνευρισμένη, με καληνύχτισε.

Να τραγουδάτε καλά μου κουρέλια...
Αηδία τύπε.
Το θεωρείς μαγκιά δηλαδή;
Ένα καημένο κορίτσι από τον τρίτο κόσμο που αναγκάζεται να γαμιέται για ένα 10ρικο με τον κάθε μαλάκα.
Κι εσύ το ξεφτιλίζεις ακόμα περισσότερο και χωρίς λόγο; Αφού δεν έχυσες. Να πω ότι σε κάβλωνε πάει στο διάολο.

OP
OP
Amnos

Amnos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Αηδία τύπε.
Το θεωρείς μαγκιά δηλαδή;
Ένα καημένο κορίτσι από τον τρίτο κόσμο που αναγκάζεται να γαμιέται για ένα 10ρικο με τον κάθε μαλάκα.
Κι εσύ το ξεφτιλίζεις ακόμα περισσότερο και χωρίς λόγο; Αφού δεν έχυσες. Να πω ότι σε κάβλωνε πάει στο διάολο.
Ουδόλως. Δεν θεωρώ φορτισμένες ηθικοαξιακά ούτε τις προαναφερόμενες, ούτε και καμιά άλλη σεξουαλική δραστηριότητα στον βαθμό, που διαδραματίζεται στα πλαίσια ενός συναινετικού περιβάλλοντος. Δεν τις θεωρώ μαγκιά λοιπόν, αλλά φετίχ, εξού και η ανάλογη ετικέτα. Αν βρίσκεις το εν λόγω φετίχ αποκρουστικό, that's OK, αλλά μέχρι εκεί.

Στα καίρια τώρα. Καμία κοπέλα δεν ξεφτιλίζεται, γιατί πολύ απλά καμιά κοπέλα δεν φωτογραφίζεται έστω σκιαγραφικά μέσα από την διήγηση μου. Η "Νεαρή Αφρικανή μετρίου αναστήματος και κάποιων μπόλικων περιττών κιλών" θα μπορούσε να είναι όποια αγαπά ο αναγνώστης μου.

Στα περαιτέρω δεν θα σταθώ, διαβάζοντας εκ νέου την ιστορία μου θα αντιληφθείς, πως αυτά τα "δεν έχυσες", "δεν καύλωσες" καμία συνάφεια έχουν με το περιεχόμενο της ιστορίας. Θα σου υπενθυμίσω μονάχα, πως βρίσκεσαι σε ένα νήμα ΙΣΤΟΡΙΩΝ.

• Like
Αντιδράσεις: Max_N

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.302
Πόντοι
746
Ξερνάω απο τα μάτια.
Λυπάμαι που σίγουρα απο δικές μου αναφορές,κατάφερες και βρήκες κοπέλα να κάνεις τις αηδίες σου και να τα μοστράρεις με καμάρι.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
16
Like
5.031
Πόντοι
746
ολα καλα,κανενα προβλημα.Γιατι ταραχτηκαν καποιοι;

OP
OP
Amnos

Amnos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Ξερνάω απο τα μάτια.
Λυπάμαι που σίγουρα απο δικές μου αναφορές,κατάφερες και βρήκες κοπέλα να κάνεις τις αηδίες σου και να τα μοστράρεις με καμάρι.
Δεν έχω ιδέα ποιος είσαι, ούτε και παρακολουθώ τα νήματα, που ενδεχομένως παραθέτεις τις περιπέτειες σου. Μη τσαλακώνεις άδικα την ψυχή σου καλέ μου Δυναμίτη.

Απορίας άξιο βέβαια παραμένει το πως προκύπτει η μόστρα και το καμάρι από τα σπλάχνα μιας ιστορίας, που βαφτίζει κουρέλι τον πρωταγωνιστή της, μα βρίσκω ατελεσφορο να σταθώ σε ζητήματα αναγνωστικής δεινότητας.

Αυτό που δεσμεύει το ενδιαφέρον μου στην προκειμένη είναι η απουσία αντιληπτικής ικανότητας. Άντε προσπέρασες στα ψιλά την ετικέτα "fetish". Δεν αναρωτήθηκες στιγμή όμως, γιατί διάβασες τα όσα διάβασες σε ένα νήμα "Ερωτικών Ιστοριών" και όχι στο αντίστοιχο νήμα, που αφορά στην ταλαίπωρη πιάτσα του Φιξ;

Έχετε πλάκα μερικοί..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
18.215
Πόντοι
3.846
Παίκτη το ότι κάνεις λογοτεχνικές περιγραφές στην εισαγωγή, δε σε κάνει λογοτέχνη. Δούλεψέ το λίγο καλύτερα το κείμενο. Μπουκόφσκι δε γίνεσαι έτσι απλά.

Κατά τα άλλα, δε με ενδιαφέρει αν αυτό έγινε ή δεν έγινε ή τι σε καυλώνει. Δικά σου είναι τα λεφτά στην τελική. Βάλε ομως και λίγο πλοκή παραπάνω.

OP
OP
Amnos

Amnos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Να ένα σχόλιο, που χαίρει μιας κάποιας σημασίας. Σε ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: Max_N

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom