taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 374
- Πόντοι
- 26
Πολύ Κιμ έπεσε τελευταία. Συμπτωματικά και στο Δημοκρίτου έσκασε νέα με το ίδιο όνομαH Kim τελικά δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα. Θα ενημερώσουμε έγκαιρα για το πότε θα ξεκινήσει.
Πολύ Κιμ έπεσε τελευταία. Συμπτωματικά και στο Δημοκρίτου έσκασε νέα με το ίδιο όνομαH Kim τελικά δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα. Θα ενημερώσουμε έγκαιρα για το πότε θα ξεκινήσει.
Νόμιζα οτι το μαγαζί έχει 100€ μια ώρα 2 φορές και +20 κάποιες κοπέλες για πρωκτικό!!Σήμερα το μεσημέρι πέρασα για πρώτη φορά από αυτόν τον χώρο και είδα τις κοπέλες που ήταν όλες αρκετά εμφανίσιμες και διάλεξα την Νατάσα που μου άρεσε η ζουμερή κωλάρα της και ήθελα να την κλείσω για μία ώρα. Στην συνεννόηση που είχα μαζί της στο δωμάτιο, μου είπε πως η μία ώρα είναι στα 100 ευρώ και περιλαμβάνει μόνο μία εκτόνωση και αν θέλω επιπλέον εκτόνωση ανεβαίνει η τιμή. Αν ήταν στα 100 ευρώ δύο εκτονωσεις θα πέρναγα άνετα, αλλά η μία εκτόνωση σε αυτή την τιμή είναι λίγο τσουχτερή και τελικά αποχώρησα χωρίς να δοκιμάσω.
Και γω έτσι νόμιζα γιατί σε όσα έχω πάει δύο φορές μπορείς να τελειώσεις σε μία ώρα. Για πριν δεν ξέρω τι ίσχυε.Νόμιζα οτι το μαγαζί έχει 100€ μια ώρα 2 φορές και +20 κάποιες κοπέλες για πρωκτικό!!
Αλλάξανε τιμολογιακή πολιτική?
τις καλύτερεςΓιατί φίλος τι βλέψεις έχεις ??