Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
περασα σημερα απο το ιδρυμα 2 νεα τεμαχια και η βετερανες περασα με τη Αντζελα
που πήγε η Μαίρη οεο?Η Μαίρη (πολύ τη γούσταρα...) που δούλευε και στο Φ4 έφυγε. Επίσης και η Μαρίνα (ξανθιά...). Που να πήγαν???
Μαίρη που κρύβεσαι??? Να την βάλουμε στην αναζήτηση τεμαχίων???που πήγε η Μαίρη οεο?
η μαιρη ηταν δυνατο παιδι....με πολυ καλα στησιματα..οποιος την βρει ας πει....Μαίρη που κρύβεσαι??? Να την βάλουμε στην αναζήτηση τεμαχίων???
αν και δεν μου αρεσουν οι κινεζεs, καλουτσικη ηταν απο οτι προλαβα να δω. οχι ασχημη,οχι αδυνατη, συμπαθητικη και γλυκεια κοπελιτσα. αυτα στο απεξω. μεσα δεν ξερω. αλλα για κινεζα δεν μου πολυπηγαινε το χρωμα τηs. να ειχε κανει πολυ ηλιοθεραπεια? solarium ? μιγαs? ταυλανδη μερια? τοσεs χωρεs υπαρχουν εκει κατω. καποιοs θα παει τελικα αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.έλεγε τίποτα από εμφάνιση η κινέζα?
για την κινεζα υπ<αρχει κανεισ να βοηθησει??
όντωςη μαιρη ηταν δυνατο παιδι....με πολυ καλα στησιματα..οποιος την βρει ας πει....
πραγματι ειναι πολυ γλυκεια αλλα δεν παιζεται. τετοια γρηγοραδα σπανια συνανταs.εκτοσ απο τη κινεζα γυρισε πισω και η δεσποινα!!!!ωωωωω ρε γλεντια εκει μεσα φουλ τησ ξεπετασ θα πεφτει!!!αν και το δεσποινακι ειναι γλυκα ομωσ και εχει ωραιο κωλι.
πραγματι ειναι πολυ γλυκεια αλλα δεν παιζεται. τετοια γρηγοραδα σπανια συνανταs.
15 το πολυ 20 λεπτα με κρατησε. τι ηταν αυτο ? πραγματικοs κομητηs.ξενέρα..
15 το πολυ 20 λεπτα με κρατησε. τι ηταν αυτο ? πραγματικοs κομητηs.
15 το πολυ 20 λεπτα με κρατησε. τι ηταν αυτο ? πραγματικοs κομητηs.
του χάλει....![]()
(όλα μαζί!)μεσα εισαι. οπωs παντα πολυ παραστατικοs. αλλα εγω νομιζω οτι η κοπελλα δεν μπορουσε να περιμενει αλλο. με ηθελε παρα πολυ. σπανια συναντα ανδρεs σαν εμενα. ξεπερασα και τον ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ,τον εδω μεσα του φορουμ. να δω τι εχει να πει αν το διαβασει ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ.
... γιατί με ξεπέρασε ...
)!
Άντε να μπει μια τάξη ...!!! ;)