μπραβο ρε zero. τελειοs χαρακτηρισμοs.αντε με την καθε κουτοπόνηρη πεινασμένη "επαγγελματία" του κώλου... >![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπραβο ρε zero. τελειοs χαρακτηρισμοs.αντε με την καθε κουτοπόνηρη πεινασμένη "επαγγελματία" του κώλου... >![]()
πριν καμια εβδομάδα πέρασα από το μαγαζί και πήρα Κλαούντια...μιλάμε για ζώον όρθιο... ο ορισμός της ξεπέτας που λέτε και εσείς!
Παρέλαση τεμαχίων εκ των οποίων επέλεξα τη ρουμάνα Μαριάννα. Φοβερή μίνι φουστίτσα και ροζ πέδιλα. Μακρύ μαλλί μαύρο, 25 Μαϊων. Αδύνατη και ανύπαρκτο στήθος. Δεν ξέρω αν ήταν η χημεία αλλά παιδιά τέτοιο Gfe δεν μου 'χει ξανατύχει. Το δε μασαζάκι καλό. Έκλεισα 40 λεπτάκια. 80 το μαλλί. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, πάντως έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη. ΔΕΝ ξαναπάω, θα μου κλείσει το σπίτι...
, διοτι ο παπας και η ακολουθια του θα στιν πεσουνε στεγνα

καλώς το νεόκοπο κλώνο..μην τα γραφεις αυτα τα πραγματα εδω μεσα, διοτι ο παπας και η ακολουθια του θα στιν πεσουνε στεγνα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι καιρο τωρα το πεσιμο που κανουν σε συγκεκριμένα μαγαζια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρέλαση τεμαχίων εκ των οποίων επέλεξα τη ρουμάνα Μαριάννα. Φοβερή μίνι φουστίτσα και ροζ πέδιλα. Μακρύ μαλλί μαύρο, 25 Μαϊων. Αδύνατη και ανύπαρκτο στήθος. Δεν ξέρω αν ήταν η χημεία αλλά παιδιά τέτοιο Gfe δεν μου 'χει ξανατύχει. Το δε μασαζάκι καλό. Έκλεισα 40 λεπτάκια. 80 το μαλλί. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, πάντως έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη. ΔΕΝ ξαναπάω, θα μου κλείσει το σπίτι...
η Μαριάννα είναι καλή αν δεν σε ενδιαφέρει η υγεία σου ;)
δηλαδη???μην πετατε κατι κ δεν το συνεχιζετε,κ αφηνετε
πραγματα να αιωρουνται..αν ξερεισ κατι,
καλο ειναι να ενηρωνονται ολοι,νομιζω

όταν η κοπέλα κάνει ακάποτα και καταπίνει χύσια ανήκει εκ των πραγμάτων σε ομάδα υψηλού κινδύνου...από εκεί και πέρα δεν είμαι γιατρός της για να ξέρω αν έχει κάτι![]()
σε ολα τα μασατζιδικα , υπαρχει εστω και μια που το κανει
, αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα σου απαγορεψε κανεις να πας και να γραψεις ??δεν ειναι και η μονη που το κανει![]()
![]()
, αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα
και στα αλλα thread το μαγαζιων επικρατει σιωπη ?
δεν ειναι και η μονη που το κανει![]()
![]()
, αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα
και στα αλλα thread το μαγαζιων επικρατει σιωπη ?
και σε άλλα μαγαζιά κάνουν ακάποτα αλλά δεν τα καταπίνουν όπως η Μαριάννα και ο συνάδελφος stratego65 έχει δίκιο να τη θεωρεί τη συγκεκριμένη κοπέλα επικίνδυνη.

γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*βικυ ( η βυζαρου) + ρωξανη απο μονη προδρομου ,
αλεξανδρα , μιχαλακοπουλου
και μαρνης , η βικυ ή ρομινα ( οπως θελεται τιν λετε )
ειναι μερικες που θυμηθηκα στα γρηγορα . . . . .![]()
![]()
![]()
![]()
γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*
γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*
και σε άλλα μαγαζιά κάνουν ακάποτα αλλά δεν τα καταπίνουν όπως η Μαριάννα
βικυ ( η βυζαρου) + ρωξανη απο μονη προδρομου ,
αλεξανδρα , μιχαλακοπουλου
και μαρνης , η βικυ ή ρομινα ( οπως θελεται τιν λετε )
ειναι μερικες που θυμηθηκα στα γρηγορα . . . . .![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εσυ εχει χοντρο κολλιμα με το Κ48 !!!!
αφου εδω με ρωτησαν , εδω θα απαντησω .
καλα εσυ εχει χοντρο κολλιμα με το Κ48 !!!!
αφου εδω με ρωτησαν , εδω θα απαντησω .

ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..αφου εδω με ρωτησαν , εδω θα απαντησω .