You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εκεί είναι όλεςΗ Νίνα είναι στο μαγαζί;
Τώρα γιορτές δουλεύουν
Μετά θα πάρουν άδειες
Pecora nera
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 2.390
Η Ειρήνη από υπηρεσίες αξίζει. Την είδα στην παρουσίαση και την έχω βάλει στόχο για την επόμενη φορά.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 9.846
Κανονικά ανοικτά είναι...Πότε κλείνουν;
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.582
- Πόντοι
- 21.395
Αν λεμε για την ιδια δες εδω: Νίνα Κινέζα: Την ξέχασα ήδη (6.8) | Καλλιρρόης 48καλησπερα μολις ενημερωθηκα απο συναγωνιστη οτι δουλευει εδω μια ασιατισσα.
θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλη ? αξιζει για nuru ?
Απο προσωντα [βυζια,κωλος] πως ειναι?
Η κριτικη ειναι πριν απο 2 χρονια. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει.
antouanb1982
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 2.411
Αν λεμε για την ιδια δες εδω: Νίνα Κινέζα: Την ξέχασα ήδη (6.8) | Καλλιρρόης 48
Η κριτικη ειναι πριν απο 2 χρονια. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει.
Έχει βελτιωθεί και λογικό μετά από τόσο καιρό στον χώρο
mixalisanto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 201
Προσωπικά από εμένα όχιΗ Ειρήνη από υπηρεσίες αξίζει. Την είδα στην παρουσίαση και την έχω βάλει στόχο για την επόμενη φορά.
Όμορφη κοπέλα την δοκίμασα όταν είχε περάσει ένα φεγγάρι από Σουλιου..
Ενώ είμαι θαμώνας κ σταθερός πελάτης του central,με επιλογές μεταξύ της Ρούλας ή της Μαρίας ή της Μαριάννας,μια μέρα την ξανα δοκίμασα γιατι δεν ήταν διαθέσιμες κ δεν είδα καμία βελτίωση...
Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.447
- Πόντοι
- 3.810
Γλυφοκωλι κάνει η Νίνα;2πλό με Μαριάννα+Νινα…μόνο για μισάωρο δυστυχώς…για να τις χαρεις θες 1 διωρο……η Μαριάννα διαχρονική αξια όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια…η Νινα πρώτη φορά την έπαιρνα προσπαθεί κ με το παραπάνω…έχουν χημεία μεταξύ τους!…
Katapeltis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 5.211
2πλό με Μαριάννα+Νινα…μόνο για μισάωρο δυστυχώς…για να τις χαρεις θες 1 διωρο……η Μαριάννα διαχρονική αξια όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια…η Νινα πρώτη φορά την έπαιρνα προσπαθεί κ με το παραπάνω…έχουν χημεία μεταξύ τους!…
Τι πρόλαβες να κάνεις στο μισάωρο;
wavemaster69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Με την Νινα εχω παρει καποιες φορες, ωραιο ασιατικο μιλφοκορμι με μικρα βυζακια. Την πρωτη φορα που πηγα ενω πασπατευομασταν στο μασαζοκρεβατο με ρωτησε αν θελω να παρω κωλο με καποια εξτρα ευρω. Οταν το ακουσα αφηνιασα, δεν ειχα πηδηξει ποτε ασιατικο κωλο, και της ειπα αυτοματα ναι, στηθηκε σε εναν καναπε και την σοδομισα αισθησιακα σαν σε ασιατικη τσοντα, καθως δεν ειναι για γκαζια η συγκεκριμενη ειναι για πιο χαλαρο πηδημα. Απο τοτε οποτε ξαναπηγα εννοειται πληρωσα και για κωλο.
Πόσο πλήρωσες έξτρα για κωλο;Με την Νινα εχω παρει καποιες φορες, ωραιο ασιατικο μιλφοκορμι με μικρα βυζακια. Την πρωτη φορα που πηγα ενω πασπατευομασταν στο μασαζοκρεβατο με ρωτησε αν θελω να παρω κωλο με καποια εξτρα ευρω. Οταν το ακουσα αφηνιασα, δεν ειχα πηδηξει ποτε ασιατικο κωλο, και της ειπα αυτοματα ναι, στηθηκε σε εναν καναπε και την σοδομισα αισθησιακα σαν σε ασιατικη τσοντα, καθως δεν ειναι για γκαζια η συγκεκριμενη ειναι για πιο χαλαρο πηδημα. Απο τοτε οποτε ξαναπηγα εννοειται πληρωσα και για κωλο.
wavemaster69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
η 20 η 30, δεν θυμαμαι ακριβως
καλημερα μια καινουρια Γιαρα γαζελακι ξερουμε τιποτα?? επισης απο τιμες αν ειναι ευκολο μια περιληψη
Φαίνεται καλή περίπτωση και βλέπω στις φωτογραφίες και ωραίο κωλο. Θα περάσω κάποια μέρα και θα ενημερωσω
ευχαριστω φιλος!!Φαίνεται καλή περίπτωση και βλέπω στις φωτογραφίες και ωραίο κωλο. Θα περάσω κάποια μέρα και θα ενημερωσω
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 26K