You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 997K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πόσο θέλω να ξεσκίσω το κωλαρακι της Τάνιας![]()
το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα.
Δεν χρειάζεται εικοσάρι. Αρκεί να πας και να πεις ήρθα για την ΤάνιαΜε ένα εικοσαρι παραπάνω ,
το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα.
Να μην παρελάσουν οι υπόλοιπες και θα ψηλώσει και ένα μέτρο
Ασε που θα το ευχαριστηθεί και η ίδια
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.548
- Πόντοι
- 5.595
Είσαι σίγουρος; Όχι για το κώλο της.. ρουφάει τη πούτσα σαν σφουγγάρι. Για το 20ρικο λέωΔεν χρειάζεται εικοσάρι. Αρκεί να πας και να πεις ήρθα για την Τάνια
Να μην παρελάσουν οι υπόλοιπες και θα ψηλώσει και ένα μέτρο
Ασε που θα το ευχαριστηθεί και η ίδια
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια την ξέρω. Σίγουρα πάνω απο δέκα.Είσαι σίγουρος; Όχι για το κώλο της.. ρουφάει τη πούτσα σαν σφουγγάρι. Για το 20ρικο λέω
Δεν το έδινε το κωλαράκι απο όταν ξεκίνησε αλλά τα πέντε - έξι τελευταία χρόνια
ποτέ δεν μου έχει ζητήσει έξτρα χρήματα
Αλλά όπως έγραψα όταν πήγαινα να περάσω με την Τάνια με το που έμπαινα μέσα έλεγα μόνο την Τάνια φώναξέ μου και της αρέσει πολύ αυτό....
Επειδή είσαι τακτικός πελάτης της το παίρνεις σαν bonus.Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια την ξέρω. Σίγουρα πάνω απο δέκα.
Δεν το έδινε το κωλαράκι απο όταν ξεκίνησε αλλά τα πέντε - έξι τελευταία χρόνια
ποτέ δεν μου έχει ζητήσει έξτρα χρήματα
Αλλά όπως έγραψα όταν πήγαινα να περάσω με την Τάνια με το που έμπαινα μέσα έλεγα μόνο την Τάνια φώναξέ μου και της αρέσει πολύ αυτό....
Αν όμως κάποιος πρωτοπαει η δεν έχει συχνότητα τότε θα βάλει το χέρι στην τσέπη για + .
Μπορεί να είναι έτσι. Αλλά επειδή ξέρω ότι θα περάσω καλά μαζί της λέω στην υπεύθηνη φώναξέ μου μόνο την Τάνια και την βλέπεις και έρχεται κουνάμενη και ένα μέτρο ποιό ψηλή.......Επειδή είσαι τακτικός πελάτης της το παίρνεις σαν bonus.
Αν όμως κάποιος πρωτοπαει η δεν έχει συχνότητα τότε θα βάλει το χέρι στην τσέπη για + .
Η Ρούλα μπορεί ναταν στην Ιλιάδα.Αν όχι ήταν στην Οδύσσεια. 55 + .Μυστες η ρουλα που γραφετε ηταν αυτη στην ηλιαδα κοντα 55 και λιγα λεω πλεον ;;;

ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.111
- Πόντοι
- 7.195
..παρόλα αυτά... εχει τις πιο τίμιες υπηρεσίες εκει μεσα... και η μονη που την 'ιδρώνει την φανελα'....Η Ρούλα μπορεί ναταν στην Ιλιάδα.Αν όχι ήταν στην Οδύσσεια. 55 + .![]()

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα ...παρόλα αυτά... εχει τις πιο τίμιες υπηρεσίες εκει μεσα... και η μονη που την 'ιδρώνει την φανελα'....![]()

trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 22.188
- Πόντοι
- 4.936
όπως είπαν κι οι άλλοι μύστες.. οι υπηρεσίες της... είναι 30άρας !!!!Η Ρούλα μπορεί ναταν στην Ιλιάδα.Αν όχι ήταν στην Οδύσσεια. 55 + .![]()
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.079
- Πόντοι
- 3.186
Κι εγώ πλέον Τάνια βαράω.. για τις γνωστές υπηρεσίες. Πρωκτικό όμως δεν μου είχε πει ότι κάνει..
Την ρώτησες και σούπε όχι ???Κι εγώ πλέον Τάνια βαράω.. για τις γνωστές υπηρεσίες. Πρωκτικό όμως δεν μου είχε πει ότι κάνει..
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.079
- Πόντοι
- 3.186
Να πω την αλήθεια πάνε χρόνια από της πρώτες επισκέψεις στην Τάνια.. επειδή μου αρέσει η παροχή θεωρώ ότι ρώτησα αλλά δεν είμαι σίγουρος..Την ρώτησες και σούπε όχι ???
Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι είχα προσπαθήσει να παραβιάσω της Μαριάννας αλλά χωρίς επιτυχία.. με οδήγησε στην άλλη δίοδο (τη μπροστά)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 22K