Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 5.668
- Πόντοι
- 746
Οταν εννοεις στο δευτερο μερος χαλια? Θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Πχ αεροπιπα, βιαζοταν, ηταν ψυχρη?μασάζ, χάλια...
δευτερο μέρος, χάλια...
Οταν εννοεις στο δευτερο μερος χαλια? Θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Πχ αεροπιπα, βιαζοταν, ηταν ψυχρη?μασάζ, χάλια...
δευτερο μέρος, χάλια...
Αυτά ακριβώς.... Βαριέται πιο πολύ από παντρεμένη...Οταν εννοεις στο δευτερο μερος χαλια? Θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Πχ αεροπιπα, βιαζοταν, ηταν ψυχρη?
Φιλε ψηνομουν να παω να δοκιμασω, γιατι ειμαι λατρης των Ασιατισσων! Τουλαχιστον, ειναι ομορφη? Δυστυχως, στην αθηνα δεν υπαρχει τιποτα απο ασιατισσες! Αν εχει καποιος κατι να προτεινει, ας μας ενημερωσει , γιατι ειμαστε αρκετοι εδω μεσαΑυτά ακριβώς.... Βαριέται πιο πολύ από παντρεμένη...
Πρόσωπο, είναι αρκετά καλό !Φιλε ψηνομουν να παω να δοκιμασω, γιατι ειμαι λατρης των Ασιατισσων! Τουλαχιστον, ειναι ομορφη? Δυστυχως, στην αθηνα δεν υπαρχει τιποτα απο ασιατισσες! Αν εχει καποιος κατι να προτεινει, ας μας ενημερωσει , γιατι ειμαστε αρκετοι εδω μεσα
Με τρωει ο κ@λος μου φιλε, να δοκιμασω!!Πρόσωπο, είναι αρκετά καλό !

Θα περασω μια βολτα απο το ελαιοτριβειο να την κοζαρω!Πρόσωπο, είναι αρκετά καλό !

Οταν εννοεις στο δευτερο μερος χαλια? Θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Πχ αεροπιπα, βιαζοταν, ηταν ψυχρη?
Και ο χωρος εκει ειναι αθλιος!Μέχρι και χέρι βάζει μέσα στο μουνι της να εμποδίσει την διείσδυση.
Γενικά αυτό που είπε ο συναγωνιστής εγώ την είχα παρει περυσι τέτοιο καιρό. Και έχει και κόλλημα με τη καποτα δεν σε αφήνει να τη πιασεις φοβάται τα μικροβια.
Να βγεις δηλαδή να το παιξεις λίγο δεν σε αφήνει... Άπαξ κ βάλεις καποτα θα μείνει ανεγγιχτος.
Μπορείς να γαμήσεις έτσι για πολλη ώρα ; αρχιδια. Κρίμα είναι ωραιότατο μουνακι.
Αυτά ακριβώς.... Βαριέται πιο πολύ από παντρεμένη τον σύζυγο της
Πάρα πολύ καλή.....Γνώμες για Αλίνα;
Και ο χωρος εκει ειναι αθλιος!
Πλεον , ειμαι σταθερος πελατης του αλλου διπλανου μασατζιδικου ( nirvana) καθως εχω το στανταρακι μου εκει, με κορυφαιες υπηρεσιες και ο χωρος ειναι απλα τελειος κ καθαρος! Παντως, σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, συναγωνιστη!εντάξει ο χώρος δεν με προβλημάτισε τόσο...
Απλά η Νίνα ειναι μαλακιστήρι και σου την σπάει. Δυστυχώς. Και ειναι πολύ καλή για Ασιάτισα.
Το σίγουρο χαρτί του μαγαζιού που δεν θα κλάψεις λεφτά ειναι η Ρουλα.
Την έχω δοκιμάσει παλαιότερα δυνατή μουνάρα και κρατιέται πάρα πολύ καλά για την ηλικία της.

Πηγαινεις,πρωτα απο το μαγαζι βλεπεις τις κοπελες και μετα κανονιζεις οτι θελειςΚαλημέρα , ως νέος στον χώρο θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : Tι τιμές παίζουν στο συγκεκριμένο ,και αν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού σε συγκεκριμένη κοπέλα σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα
Πακέτο θα φαςΜε τρωει ο κ@λος μου φιλε, να δοκιμασω!!![]()
Μπααα... δεν πηγα τελικα, ομως περασα απο το διπλανο ελαιοτριβειο που εχω το στανταρακι μου και περασα ακομη μια φορα τελειαΠακέτο θα φας

Και πολύ καλά έκανεςΜπααα... δεν πηγα τελικα, ομως περασα απο το διπλανο ελαιοτριβειο που εχω το στανταρακι μου και περασα ακομη μια φορα τελεια![]()
Συναγωνιστή,εντάξει ο χώρος δεν με προβλημάτισε τόσο...
Απλά η Νίνα ειναι μαλακιστήρι και σου την σπάει. Δυστυχώς. Και ειναι πολύ καλή για Ασιάτισα.
Το σίγουρο χαρτί του μαγαζιού που δεν θα κλάψεις λεφτά ειναι η Ρουλα.
Την έχω δοκιμάσει παλαιότερα δυνατή μουνάρα και κρατιέται πάρα πολύ καλά για την ηλικία της.