Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι και να έχεις πάρει τα φάρμακά σου, γιατι οταν φυγεις από τις τρυπες τους θα σε πάρει η express service :-PΓνωρίζει κανείς η αν ήταν τυχερός να έχει εμπειρία από Μαριάννα και Ρούλα?? Κάνουν ντουέτο???
Δίνει η Ρούλα κολο;Λογω δουλειας στην συγγρου εκανα ενα περασμα στην ρουλα πιπα απιστευτη να διδασκεται σε σεμιναρια και απιστευτο πρωκτικο
και είναι και στενή !!!Δίνει η Ρούλα κολο;
Γλυφοκωλι κάνει;πέρασα με Αλίνα πρόσφατα. Τίμια στις υπηρεσίες και στο μασάζ αρκετά καλή. Για όποιον ενδιαφέρεται μου είπε ότι θα λείπει Απρίλιο
και είναι και στενή !!!
Δίνει πάσα ο μόντριτς?Δίνει η Ρούλα κολο;
Πριν λίγες μέρες που πήρα Μαριάννα δεν έδωσε κωλοΜαριάννα+Ρούλα=κώλος forever
Πριν λίγες μέρες που πήρα Μαριάννα δεν έδωσε κωλο
Δεν ξέρω. Η τανια καλή;Ξέρεις αν η Μαριάννα κάνει διπλό με Τάνια;
μηπως ειχε ιωση τυπε?Πριν λίγες μέρες που πήρα Μαριάννα δεν έδωσε κωλο
Τι ίωση, δεν είπε κάτιμηπως ειχε ιωση τυπε?
Τιμή;Ρούλα και ειρήνη ....
Ενδιαφέρον ακούγεται για διπλό
Δεν ξέρω. Η τανια καλή;
Μαριαννα ειχα περασει παλια αρκετα καλη και σεξι..πιο πολυ σαν στουντιο-φαση, για Ρουλα μου ειχε πει φιλος οτι ειναι παρα πολυ καλη σε ολα και ειδικα στο μασαζ κ αφιερωνει πιο πολυ χρονοΓνωρίζει κανείς η αν ήταν τυχερός να έχει εμπειρία από Μαριάννα και Ρούλα?? Κάνουν ντουέτο???
Μαριαννα ειχα περασει παλια αρκετα καλη και σεξι..πιο πολυ σαν στουντιο-φαση, για Ρουλα μου ειχε πει φιλος οτι ειναι παρα πολυ καλη σε ολα και ειδικα στο μασαζ κ αφιερωνει πιο πολυ χρονο
Μαριάννα έδωσε κώλο;
Λενε ...πως αν το ζητησεις το κανει..με εξτρα ισως..εγω δε το ειχα ζητησει οταν ειχα περασει μαζι της..ουτε ηξερα πως το ειχε στο προγραμμα τηςΜαριάννα έδωσε κώλο;
Εγω δεν ηξερα οτι εδινε μουνακι στο προγραμμα της. Παει, χαλασε ο κοσμος.Λενε ...πως αν το ζητησεις το κανει..με εξτρα ισως..εγω δε το ειχα ζητησει οταν ειχα περασει μαζι της..ουτε ηξερα πως το ειχε στο προγραμμα της
Η Τανια βαδιζει στα ιχνη της Ρουλας.Δεν ξέρω. Η τανια καλή;