Επισκεψη χθες βραδυ....πηγα με μισαωρο προγραμμα χωρις να εχω παρει κουμπι και με την ψυχη στο στομα γιατι δεν ημουν σιγουρος τι θα συναντησω....
Ανοιγει η πορτα και βλεπω εναν ξανθο μουναρο!!!
Την κοιταζω απο πισω και τα παθαινω ολα!!!
Προσθετικη στον κωλο σιλικονη βυζια μπουταρες πολυ ωραιο προσωπο...
Στα του αγωνα λιγα φιλακια,ευτυχως την πηρα γλυφωμουνι αλλα καποτα στο τσιμπουκι(γενικως δεν σε αφηνει και πολλα πολλα να κανεις).....καβλωσα καλα μπορω να πω και την στηνω στα 4 οπου τα ειδα ολα!!!Δυο μεγαλα μπαλονια να χτυπανε το στομαχι κατα την διαρκεια του γαμησιου.....της ανοιγω τα κωλομερια και αφου μου ειχε δωσει τζελ να βαλω στον πουτσο,αρχιζω με το δαχτυλο μου να της ανοιγω αυτην την φοβερη κωλοτρυπιδα που ειχε και να της το βαζω σιγα σιγα.....ε καπου εκει με κοιταζε με καβλα γεματη στο προσωπο και δεν αντεξα και εχυσα μεσα της.......μετα μου εκανε μασαζ για 10 λεπτα...
Εν ολιγοις σαν παρουσια και κωλος αξιζει να δωσεις 120ευρω για μια πουτσα... εχει τρελη κωλαρα παιδες....δεν παει το μυαλο σας...
Υ.Γ εχει τατουαζ πολλα απο πισω που δεν υπαρχουν στις φωτο....μαλλον ειναι παλιες....οπως επισης και η προσθετικη πρεπει να εγινε μετα.....τα βυζια οπως στο βιντεο ακριβως,,,,