Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 923
- Πόντοι
- 371
Larissa Είμαι η Λίλι, η σέξι κούκλα σου. Είμαι γυναίκα. Έλα να ικανοποιήσεις όλες τις σεξουαλικές σ
Το ιδανικό κορίτσι για σένα που θα σε ευχαριστήσει και θα κάνει τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις πραγματικότητα. Έλα να απολαύσεις το όμορφο και αυθεντικό μου σώμα. Είμαι ψηλή, λεπτή, με μακριά μαύρα μαλλιά, έναν εκπληκτικό κώλο και μια φανταστική σιλουέτα. Μαζί μου, θα νιώσεις ευχαρίστηση και...
Καταρχάς θα το πω άλλη μια φορά, μιλήστε και σώστε κόσμο!
Ακολουθεί η εμπειρία μου με την παραπάνω εκδιδόμενη. Θα την διατυπώσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και προκαλώ οποιονδήποτε συναγωνιστή να πάει να την επιβεβαιώσει. Αρχικά η Λίλη είναι μία παραμορφωμένη κοπέλα και αυτό το ξέρει, γι’ αυτό και κρύβεται διαρκώς. Ήθελε σβηστά φώτα και ενώ την ψιλιάστηκα από την αρχή τη δουλειά, η συνέχεια με ξεπέρασε από κάθε άποψη. Θα μου πεις γιατί έκατσες; Γιατί ένας συναγωνιστής παραπάνω έγραψε καλά λόγια γι’ αυτήν και με έκαψε… Ξεκινάει λοιπόν την πιο άγαρμπη πίπα που μου έκαναν ποτέ. Μου την έπαιζε τόσο απότομα που με πονούσε και μου τσιμπούσε τ’ αρχίδια νευρικά με αποτέλεσμα να αποσυντονίζομαι. Κατά τη διάρκεια δε, της πίπας ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα με την κοιλιά της να εφάπτεται στο κρεβάτι, ενώ μετά γύρισε και με καβάλησε σε στάση reverse cowgirl ώστε και πάλι να μην τη βλέπω από μπροστά και ειδικά να μη βλέπω την κοιλιά της. Επειδή λοιπόν και από πάνω μου κουνιόταν άγαρμπα (ΑΠΟΡΩ τι είδε ο συναγωνιστής παραπάνω) αποφάσισα να τη γυρίσω σε ιεραποστολικό και να τη «σπάσω» για να χύσω…
Αμ δε! Αυτό που αντίκρισα με έκανε να μου πέσει στη στιγμή! Η κοπέλα είναι κατακρεουργημένη στην περιοχή της κοιλιάς από κάποια επέμβαση και παντελώς παραμορφωμένη προφανώς από κάποια επιπλοκή ή μόλυνση που ακολούθησε. Το θέαμα είναι εντελώς αποκρουστικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη κανενός ερωτισμού, ενώ δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι μεταδοτικό εξαιτίας της κατάστασης της. Με απλά λόγια η κοπέλα είναι ΣΑΠΙΑ! Και όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, είναι ακόμα πιο σκληρό να εξαπατάει το κόσμο κάνοντας αυτή τη δουλειά και να μας τρώει τα χρήματα που τόσο δύσκολα βγάζουμε πλέον. Συναγωνιστές μιλήστε! Μόνο μεταξύ μας μπορούμε να βοηθηθούμε για να γλιτώσουμε από τις φόλες! Καλή τύχη και καλά βόλια σε όλους!
Τελευταία τροποποίηση: