Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RollieMike

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
0
Πριν 2 βδομαδες που πηγα δεν επαιζε σεξ...ουτε η γαλλιδα που ηταν και στο παλιο ουτε μια ρωσιδα ,,νομιζω Ολγα...χορο κατω 60...αλλα μονο χορο
Πέρασα κι εγώ μια μέρα (Παρασκευή ή Σάββατο) τον προηγούμενο μήνα.
Πολύ φτωχό ρόστερ, λίγος κόσμος. Χορό κάτω έχει και με 20, αλλά σου πουλάνε των 60 που διαρκεί απλά παραπάνω.
Δεν πήρα κανένα εκ των δυο μιας και δε μου άρεσε καμία και αποχώρησα μετά από λίγο

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Πέρασμα από το μαγαζί σήμερα. Το 15αρι ακριβό για το τι προσφέρει. Σοου σχεδόν τίποτα. Πριβε με Δήμητρα πολύ όμορφη πιτσιρικά και Καρμεν μετά επίσης τίμιο

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.912
Πόντοι
216
Πέρασμα από το μαγαζί σήμερα. Το 15αρι ακριβό για το τι προσφέρει. Σοου σχεδόν τίποτα. Πριβε με Δήμητρα πολύ όμορφη πιτσιρικά και Καρμεν μετά επίσης τίμιο
Η Κάρμεν είναι μία 45αρα ξανθιά Ρωσίδα στρατηγέ?

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο μαγαζί καθημερινή αργά το βράδυ. Δεν είχε πολύ κόσμο, μια παρέα που είχε καβατζωσει 2 κοπέλες τις οποίες δεν μπόρεσα να διακρίνω αν αξίζουν. Οι υπόλοιπες ήταν η πωλινα η οποία είναι ένα μιλφακι κοντά στα 40 η οποία ήταν μεθυσμένη και ηρθε κατευθείαν πάνω μου. Καθόταν πάνω μου για αρκετή ώρα και χαϊδεύομασταν, είπε να την κεράσω ποτό αλλά δεν επέμενε κιόλας σε αυτό που κολλησε ήταν να πάμε πάνω με 300 ευρώ για να την γαμησω όσες φορές θέλω κάτι στο οποίο φυσικά δεν ενέδωσα αν και με καυλώσε αρκετά γιατί μου τον έπαιζε για ώρα και γενικά είναι κομπλέ μωρό και βυζαρες ωραίες έχει και κωλαράκι τίμιο. Εφόσον κατάφερα να την ξεφορτωθώ ήρθε μια μαυρουλα που εμένα προσωπικά μου άρεσε γιατί είχε φυσικη βυζαρα κορμαρα και κωλαρά, και μια άλλη Ελληνίδα μικρή σε ηλικία που δεν ήταν του γούστου μου αλλά δεν ήταν χάλια. Αποφάσισα να πάω για χορό με την μαυρουλα η οποία δεν κλέβει σε χρόνο και κάνει ωραίο χορό. Έφαγε αρκετά χαστούκια η κωλαρά της δεν έλεγε τίποτα γούσταρε κιόλας καυλωσα αρκετά πήρα και δεύτερο χορό, την παρακαλούσα να την χυσω στις βυζαρες της αλλά δεν με άφηνε, τον έβγαλα έξω αλλά μου είπε ότι θα έχει θέμα και ότι έχει κάμερες. Τελείωσαμε τον χορό και μετά έφυγα γιατί πλέον το μαγαζί δεν αφήνει τίποτα από ότι κατάλαβα δυστυχώς. Κόστος 30 ευρώ με πάρα πολύ μπαλαμουτι.

Laris3

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Μία αδύνατη Βίκυ που δουλεύε παλιά είναι ακόμη στο ροστερ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Πριν 2 βδομαδες που πηγα δεν επαιζε σεξ...ουτε η γαλλιδα που ηταν και στο παλιο ουτε μια ρωσιδα ,,νομιζω Ολγα...χορο κατω 60...αλλα μονο χορο

και να έπαιζε σεξ ακριβό θα ήταν και υπερεκτιμημένο
ήταν να πάμε πάνω με 300 ευρώ για να την γαμησω όσες φορές θέλω

πολλά λεφτά για σεξ εκεί μέσα, αν το σεξ ήταν στα 100 θα έλεγα οκ, θεωρώ ότι δεν αξίζει

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.296
Πόντοι
216
Φανταζομαι οτι live sex show με αντρα+γυναικα ή λεσβιακο δεν παιζει ετσι;

Salonikiosntemek

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασα καθημερινή.15€ είσοδος με ποτό,20€ το γυναικείο,20€ το απλό πριβέ.Είχε μια μικρή καλή.Απο εκεί και πέρα μια Γαλλίδα που δεν μου άρεσε και μια Ρωσίδα που επίσης δεν μου πολύ άρεσε.Τέλος ήταν και μια μαυρούλα σχετικά καλή και δοτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom