tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 1.306
Οι Ρότσιλντ δούλεψαν σκληρά [size=12pt]House Nigga[/size] ;
από πάπου προς πάπον παίκτη μου...
Μην γινεσαι πενταχρονο.
αυτή η περιουσία φαντάζομαι είναι από την σκληρή εργασία της? αυτό που λέτε ότι όποιος δουλεύει σκληρά προκόβει?
Μην γινεσαι πενταχρονο.
σε ηλικία σίγουρα δεν είναι... σε μυαλό μάλλον τον μεγαλώνεις...
Μετά το Brexit, το Frexit;
Στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Μαρίν Λεπέν θα διενεργήσει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Γαλλίας στην ΕΕ.
Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια επίσκεψης της στη Βιέννη η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, καθώς η ηγεσία του Εθνικού Μετώπου, θεωρεί ότι παρακράτησε η παραμονή της Γαλλίας.
Μάλιστα, η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, αντιπρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν και ανερχόμενο αστέρι μέσα στο Εθνικό Μέτωπο, δήλωσε πως στην περίπτωση που η θεία της εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα της χώρας, θα γίνει σχεδόν αυτόματα η έξοδος της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από το δημοψήφισμα που θα διενεργήσει.
αντε και στα δικα μας
Δηλαδη επειδη εχει περιουσια η βασιλισσα της Αγγλιας, δεν ειναι αληθες οτι οποιος δουλευει σκληρα προκοβει.
Οχι, προκοβει οποιος κοπροσκυλιαζει στα εξαρχεια και περιμενει να γινει η Γη κοκκινη.
Ασε μας ρε παλικαρι μου.
Που βρηκες κιολας νεο αλλοθι για να ξυνεις τ αρχιδια σου και να σε ταϊζουν οι αλλοι.
Είπε ο 60χρονος περήφανος υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας
στο Σέφιλντ , που μένει σε τρώγλη ...
μα εσείς οι φιλελέ δεν λέτε ότι όποιος δουλεύει σκληρά προκόβει? τη σκληρή δουλειά έκανε η συγκεκριμένη κυράτσα? από την σκληρή εργασία της?να πείς τα μυστικά της επιτυχίας να βγάλω και εγώ κανά φράγκο
Είπε ο 60χρονος περήφανος υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας
στο Σέφιλντ , που μένει σε τρώγλη ...
γιατί σάμπως την περιουσία που έχεις εσύ μόνος σου την έκανες ??
κληρονομιά στην αφήσανε άχρηστε...
ποιος είναι ο νίγγα?
φυσικά και οι ροτσιλντ είναι στην ελίτ των κεφαλαιοκρατών εσείς οι φασίστες είστε τα τσιράκια τους και του κεφαλαίου αλλά και των εφοπλιστών
μα εσείς οι φιλελέ δεν λέτε ότι όποιος δουλεύει σκληρά προκόβει? τη σκληρή δουλειά έκανε η συγκεκριμένη κυράτσα? από την σκληρή εργασία της?να πείς τα μυστικά της επιτυχίας να βγάλω και εγώ κανά φράγκο
![]()
![]()
ασχολείται με ...billing !![]()
![]()
![]()
Εσείς αναρχοκουμμούνια είστε τα πουτανάκια τους.
Γι'αυτούς πολεμάτε.
Παντού και πάντοτε.
Όπου κερδίζατε ΤΟΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΧΡΗΜΑ.
Ο Φασισμός τους ΕΔΙΝΕ ΠΟΝΟ.
Και πολύ του πέφτει ρε.
Έχεις δει πολλούς 60χρονους κομπιουτεράδες ;;;
Στην ηλικία αυτή , τους κάνουν ψαρόκολλα.
Ο τύπος είχε ξεκινήσει από ... 8085 ...
![]()
![]()
![]()
Είναι τζόβενο όμως, είναι βαψομαλλιάς !![]()
Μοιάζει με τον Μπαντέρας
Όχι ρε.
Βαψομαλλιάς είναι ...
αλλά περισσότερο φέρνει σε ...
![]()
Λες με βάση τη φωτό στο Linkedin
αλλά έχει πέσει φωτοσοπιά...![]()
![]()
![]()