Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,4%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,1%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,5%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 35 25,7%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,1%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    136

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις τώρα μίλησα με έναν Άγγλο ό οποίος ψήφισε πριν μια εβδομάδα και η ψήφος του είναι σε φάκελο και θα ανοιχτεί την μέρα της καταμέτρησης! Μου είπε πως είναι ένας φάκελος μέσα σε άλλον και με υπογραφή απ'εξω!
Δεν μου είπε ανοιχτά τι έριξε! Το μονο που μου είπε είναι πως άλλαξε γνώμη και μετάνιωσε για αυτό που έριξε......... :- :- :-
Και μετά μου είπε πως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το καλύτερο διότι πολλά έχουν ακουστεί και απο τις δύο πλευρές!
Το καλύτερο μου λέει ήταν το 1973 να μην είχαν μπει ποτέ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
Μόλις τώρα μίλησα με έναν Άγγλο ό οποίος ψήφισε πριν μια εβδομάδα και η ψήφος του είναι σε φάκελο και θα ανοιχτεί την μέρα της καταμέτρησης! Μου είπε πως είναι ένας φάκελος μέσα σε άλλον και με υπογραφή απ'εξω!
Δεν μου είπε ανοιχτά τι έριξε! Το μονο που μου είπε είναι πως άλλαξε γνώμη και μετάνιωσε για αυτό που έριξε......... :- :- :-
Και μετά μου είπε πως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το καλύτερο διότι πολλά έχουν ακουστεί και απο τις δύο πλευρές!
Το καλύτερο μου λέει ήταν το 1973 να μην είχαν μπει ποτέ....

έτσι είναι παίκτη μου ... και εγώ χτές εστειλα το κουκί μου.. REMAIN φυσικά

συγνώμη για τα κομμένα έχει προσωπικές πληροφορίες

Συνημμένα

• Ballot.jpg
    Ballot.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 123

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω παρατηρήσει οτι "οι REMAIN" το λένε αμέσως και το επιδεικνύουν!
Οι άλλοι το κρατάνε πιο μυστικό! Θέλουν λίγο να εμπιστευτούν με ποιόν θα το συζητήσουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• Remain in.jpg
    Remain in.jpg
    363,9 KB · Εμφανίσεις: 28

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
Έχω παρατηρήσει οτι "οι REMAIN" το λένε αμέσως και το επιδεικνύουν!
Οι άλλοι το κρατάνε πιο μυστικό! Θέλουν λίγο να εμπιστευτούν με ποιόν θα το συζητήσουν...

ειδικά μετά την μαλακία με την δολοφονία της βουλευτίνας έχουνε λουφάξει...

και οι περισσότεροι δεν θέλουν να ταυτιστούνε με τον Φάραντζ και τους ακραίους που αποτελούν την κύρια αιχμή του Brexit

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγώ, ο γιός μου, η κοπέλλα του (Αγγλίδα)... REMAIN...

θα βάλω και τον σκύλο μου να ψηφίσει
Οκ το ένα μήλο πέφτει πάνω στο άλλο και όλα κάτω απο τη μηλιά! Λογικό είναι οι μετανάστες στην Αγγλία απο Ε.Ε. να ψηφίσουν Remain! Δεν περίμενα απο εσένα διαφορετική συμπεριφορα!
Το τραγικό θα είναι οι αυθεντικοί Άγγλοι να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους μετανάστες.... :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
Οκ το ένα μήλο πέφτει πάνω στο άλλο και όλα κάτω απο τη μηλιά! Λογικό είναι οι μετανάστες στην Αγγλία απο Ε.Ε. να ψηφίσουν Remain! Δεν περίμενα απο εσένα διαφορετική συμπεριφορα!
Το τραγικό θα είναι οι αυθεντικοί Άγγλοι να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους μετανάστες.... :think: :think: :think: :think:

αγγλικό διαβατήριο έχω... και ο γιός μου επίσης...  ;)

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
596
Πόντοι
301
Επειδή θα είναι ντέρμπυ το δημοψήφισμα να είστε 100% σίγουροι ότι θα πέσει τρελό μαγείρεμα και θα κερδίσει το Bremain με μικρή διαφορά. Εδώ μαγειρέψανε το αποτέλεσμα στην Αυστρία, θα αφήσουν ολόκληρη Βρετανία να φύγει από το άρμα της ΝΤΠ και να πάει πίσω η παγκοσμιοποίηση? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι και η δολοφονία της Κοξ ήταν στημένη. Πριν την δολοφονία ήταν 10-15% μπροστά το brexit και τώρα είναι 50-50. Είδομεν...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Επειδή θα είναι ντέρμπυ το δημοψήφισμα να είστε 100% σίγουροι ότι θα πέσει τρελό μαγείρεμα και θα κερδίσει το Bremain με μικρή διαφορά. Εδώ μαγειρέψανε το αποτέλεσμα στην Αυστρία, θα αφήσουν ολόκληρη Βρετανία να φύγει από το άρμα της ΝΤΠ και να πάει πίσω η παγκοσμιοποίηση? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι και η δολοφονία της Κοξ ήταν στημένη. Πριν την δολοφονία ήταν 10-15% μπροστά το brexit και τώρα είναι 50-50. Είδομεν...
:kneel: :kneel: :kneel:
ρε τυπε ,μες στο μυαλο μου εισαι...
αν κ πιστευω τελικα θα κερδισει η εξοδος αυτα που λες κι οι συνηρμοι μουχουν ερθει κ μενα,ειδικα μετα την κομπινα στην αυστρια... :rolleyes:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

οι νεοι στην Αγγλια remain ψηφιζουν, μεχρι και remain booth στο glastonbury εχουν φτιαξει. Grexit ειναι μεσηλικες παπαρες daily mail αναγνωστες που ονειρευονται ακομα british empire και παπαριες τηγανητες με μελι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
οι νεοι στην Αγγλια remain ψηφιζουν, μεχρι και remain booth στο glastonbury εχουν φτιαξει. Grexit ειναι μεσηλικες παπαρες daily mail αναγνωστες που ονειρευονται ακομα british empire και παπαριες τηγανητες με μελι.
ΜΙLFS και MATURES τυπε???THATS IT !!! :rockon: :rockon: :rockon:
αυτα ειναι..μπρεξιτ ωπα με τα πουρα λεμε!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.088
Πόντοι
9.345
Μετά τον Soros νέα παρέμβαση Rothschild: Αν αποχωρήσει η Βρετανία από την ΕΕ θα είναι καταστροφή

:vomit:

κι άλλο παγκοσμιο λαμογιο απειλεί, τα ντοπια συριζεικα παπαγαλάκια της ερτ μαζι του.

Φατε συριζεικο σανο αριστερο-βλακες οπαδοι  :orchestra:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306

ακριβώς ... το remain έχει 75% στους νέους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom