rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 48.391
- Πόντοι
- 19.321
Ναι αλλά στην έφερε έβγαλε ΟΛΌΚΛΗΡΑ 260 ΕΥΡΏ,δεν τον ξαναβρίζω τον μπούσταρο![]()
τσάμπα οι λίρες
Ναι αλλά στην έφερε έβγαλε ΟΛΌΚΛΗΡΑ 260 ΕΥΡΏ,δεν τον ξαναβρίζω τον μπούσταρο![]()
Καλαματιανός.Μπα τι μας λες;
Γιατί δεν διαβάζω τι έγραψε αλλά για πρόσεχε μην σε κατηγορήσει ότι σε στραπόνιασε η Χατζή αν κι είναι επιλεκτικό δίποδο....
Στέλνω ιρις τώρα*, να πάτε να βολτάρετε να γουστάρετε και να μας ανεβάσετε υλικό.Δεν είχαμε λεφτά να του βάλουμε βενζίνη.
Έχουμε πιει μαν...Στέλνω ιρις τώρα*, να πάτε να βολτάρετε να γουστάρετε και να μας ανεβάσετε υλικό.
*5 Ευρώ καλά είναι;
Για θύμησε μας ποιος διαβάζει ποιον, εσύ δεν γυρνάς από εδώ και από εκεί και μπλέκεις άλλους να κάνεις την "δουλειά" σου;
Ο @ananeotikos δικός σου δεν ήτανε;;;
Τελικά εσύ πόσες ώρες δουλεύεις; γιατί από το πρωί εδώ είσαι.
![]()

15 Ιουνίου θα το βάλω Γουρνοπουλάκιας ή Πορτοκαλάκιας;Γιατί άλλαξες το νικνεημ σε πιατσοχαλάστρας; Σε "Ερωτευμένος μαλάκας" έπρεπε να το κάνεις.
Τι με νοιάζει ρε ηλίθιε ο Αναπούρνας, εσύ τι μπλέκεις άλλους;Τώρα και με εσένα μαζί έχει βάλει κάτι πιθήκια να γελάνε. Αλλά κάτι θα δώσει το παλικάρι και αυτό. Δεν θα μας αφήσει έτσι.![]()
φίλε την άλλη την εξυπνάδα ?Ναι αλλά στην έφερε έβγαλε ΟΛΌΚΛΗΡΑ 260 ΕΥΡΏ,
τσάμπα οι λίρες![]()

15 Ιουνίου θα το βάλω Γουρνοπουλάκιας ή Πορτοκαλάκιας;
Τι με νοιάζει ρε ηλίθιε ο Αναπούρνας, εσύ τι μπλέκεις άλλους;
Λες να μην το έχω καταλάβει ότι μου κάνετε ομαδικό πέσιμο;
Και για να μην μου ζαλίζεις άλλο τα @@ρια, τι ήθελες να πεις στο τελευταίο dm που απέστειλες αλλά πατώ αποχώρηση;
Λέγε αν θες κάτι κι άντε φαγωθείτε εδώ μέσα μόνοι σας.
Με το μαλακό οι αποκαλύψεις, μην πνιγούμε από το γέλιοφίλε την άλλη την εξυπνάδα ?
πως με 10-20 χιλιάρικα(αφού πρώτα τα μαζέψει) αγοράζει την επιχείρηση , το σάιτ ?
![]()
![]()
Τώρα να μην σε χαρακτηρίσω, αλλά σαν διαβαστερός που δήλωνες, όφειλες να ξέρεις μερικά πράγματα: με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...Ναι αλλά στην έφερε έβγαλε ΟΛΌΚΛΗΡΑ 260 ΕΥΡΏ,
τσάμπα οι λίρες![]()
Να προσέχεις τα ρέστα.Τώρα να μην σε χαρακτηρίσω, αλλά σαν διαβαστερός που δήλωνες, όφειλες να ξέρεις μερικά πράγματα: με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...
Θες να μιλήσεις με τον καθέναν κάντο κανένα πρόβλημα, όμως μην ανακατεύετε άλλους...
Ορίστε λοιπόν μια εικόνα τι έκανα σήμερα, βέβαια αυτά δεν σε ενδιαφέρουν και καλή συνέχεια με τις νέες διαδικτυακές σου παρέες![]()
δεν με ενδιαφέρει τίποτα από τα δικά σου γούστα ,Τώρα να μην σε χαρακτηρίσω, αλλά σαν διαβαστερός που δήλωνες, όφειλες να ξέρεις μερικά πράγματα: με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...
Θες να μιλήσεις με τον καθέναν κάντο κανένα πρόβλημα, όμως μην ανακατεύετε άλλους...
Ορίστε λοιπόν μια εικόνα τι έκανα σήμερα, βέβαια αυτά δεν σε ενδιαφέρουν και καλή συνέχεια με τις νέες διαδικτυακές σου παρέες![]()

Σκασίλα μου, εκεί που σε ρωτάνε δεν απαντάς, θες και διάλογο ηλίθιε κάτσε εδώ μέσα και μαλακίσου μαζί με τα υπόλοιπα δίποδα.Έχουμε πιει μαν...
Γράφε κι άλλες πίπες, λες και θα πάρεις αξία...πέντε ευρώ θέλει μόνο για να πάρει μπρος.
Αγοράζω πάντως μια γουρνοπούλα και τα ρέστα δώστα στους πειναλέους. ΠΛΟΚ ξανά!Να προσέχεις τα ρέστα.
Μπα;Από ευγένεια δεν σε κατσαδιάζουν ...
Δεν μου χρειάζονται συμβουλές άσε με να καταστραφώ "καλέ Σαμαρείτη", εσύ άλλα έγραφες τόσες μέρες....Να σου δώσω και γω μία συμβουλή Λακωνική ,

μαραζώστε μοναχοί σας αντί να κάνετε κάτι προτιμότερο εδώ μέσα!
άκου , δίνεις σε όποιον -αν υπάρχει , συμβουλές και δώστου συμβουλές ...ΤΟ 2026 ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΧΩΜΑ
Όπως με τον πρώην λογαριασμό ειρωνεύονταν άλλοι ότι είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο, αλλά με την επιστροφή το βουλώσανε...
Τώρα το πόσα έχω είναι αρκετά για τις βασικές αταξίες, αν όντως είχα μεγάλα πακέτα, δεν θα καθόμουν εδώ μέσα ούτε με σφαίρες. Ο καιρός γαρ εγγύς, χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια, αρκετό πολύτιμο χρόνο έχασα εδώ μέσα![]()
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΣκασίλα μου, εκεί που σε ρωτάνε δεν απαντάς, θες και διάλογο ηλίθιε κάτσε εδώ μέσα και μαλακίσου μαζί με τα υπόλοιπα δίποδα.
Γράφε κι άλλες πίπες, λες και θα πάρεις αξία...
Τουλάχιστον αν πληρώνεσαι με τα καθημερινά κογιότ που κάνεις πάω πάσο.
Αγοράζω πάντως μια γουρνοπούλα και τα ρέστα δώστα στους πειναλέους. ΠΛΟΚ ξανά!
Εσύ ειδικά μη μιλάς γιατί πιάνεις οικογένειες στο βρωμοστομα σου και έπρεπε να είχες μπαναριστει τώρα και όχι ακόμα να είσαι εδώ και να γραφειςΚαι φυσικά δεν θα σταματούσες να λες στον @athinaios44 να σου φέρει την σύντροφό του να του την πηδήξεις. Ο Λάκης θα έχεζε σε συγγενικούς τάφους μελών, θα απειλούσε μέλη και οικογένειες τους, ακόμα και παιδιά και όλα καλά.
Γιατί εσύ έχεις?Έχεις κανέναν φίλο να πας εσύ σε κανένα μαγαζί και να φας έστω τα μισά;
Τον ζεμπου βγάζω στη φόρα Γιατί είδε ότι ο τελης αποχώρησε και ηξερεε ότι αυτός θα βγει μιστερ και έφυγε σαν ξεπουπουλιασμενη κοταΜιστερ μαλακα σε βγάλαμε τύπε, μάθε να διαβάζεις
Βγάζεις στη φόρα Λακη ; Τι είναι αυτά νόμιζα είστε φίλοι
Ο λακης γιατι το εβαλε στα ποδια και εφυγε με καμια 30αρια ψηφους στο κεφαλι καλπαζοντας για τη δευτερη θεση;Τον ζεμπου βγάζω στη φόρα Γιατί είδε ότι ο τελης αποχώρησε και ηξερεε ότι αυτός θα βγει μιστερ και έφυγε σαν ξεπουπουλιασμενη κοτα