Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.503
Πόντοι
9.931
Ρε ηλίθιε στο νήμα που καυλάντισες τα ξημερώματα με αποκάλεσαν νταβατζή και μπορώ να το βρω άμεσα το σχόλιο αλλά δεν θέλω να ξύσω πληγές...
Είσαι τόσο άνανδρο δίποδο και εντάξει σε πρώτη ευκαιρία θα την ενημερώσω προσωπικά για να σε προσέχει.
Όταν λοιπόν πας εκεί που τάχα θα ξαπλώσεις τις λίρες, να με ενημερώσεις να είμαι κι εγώ εκεί κοτούλα και τέλος η κουβέντα δια παντός μαζί σου :sunglasses:
πάρε τα χάπια σου μουρλαδερφάρα , σε είπαν νταβατζή αχ κακό που μας βρήκε :2funny:

αλλά δε θες να ξύσεις πληγές :2funny:
κοοοοοόταααααααααααά :turkydance:

τι φλωράτζα είσαι ρε απόκληρε κατσίβελε ? :undecided:

Θα είσαι καλεσμένος όταν θα έρθει η :kiss-mark:ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ στο κτήμα , θα είσαι υπό επιτήρηση στην αυλή με τα ντόπερμαν
μη τυχόν αυτοχειριαστείς σε δικό μου χώρο :wink:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.708
Πόντοι
3.846
Βασικά βαριέμαι να σου απαντάω γιατί δεν στροφάρεις,
Έγραψα ότι δεν πρόκειται να σου απαντήσω, αλλά μια κι άλλαξα το νικ νέημ είδα ότι με ακολουθείς, λοιπόν δεν κάνεις unfollow αφού πλέον "σχολάσαμε"...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Ρε ηλίθιε στο νήμα που καυλάντισες τα ξημερώματα με αποκάλεσαν νταβατζή της και μπορώ να βρω άμεσα το σχόλιο αλλά δεν θέλω να ξύσω πληγές...
Είσαι τόσο άνανδρο δίποδο και εντάξει σε πρώτη ευκαιρία θα την ενημερώσω προσωπικά για να σε προσέχει.
Όταν λοιπόν πας εκεί που τάχα θα ξαπλώσεις τις λίρες, να με ενημερώσεις να είμαι κι εγώ κοτούλα και τέλος η κουβέντα δια παντός μαζί σου :sunglasses:
Ερωτευμένε μαλάκα, όσο και να προσπαθείς την λάμψη του Λάκη και του Ζαν δεν θα την ξεπεράσεις. Θα σταθείς γενναία δίπλα τους, είναι σίγουρο.

Σε αφήσανε μόνος σου μπας και γλυτώσουν. Έτσι νομίζουν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Έγραψα ότι δεν πρόκειται να σου απαντήσω, αλλά μια κι άλλαξα το νικ νέημ είδα ότι με ακολουθείς, λοιπόν δεν κάνεις unfollow αφού πλέον "σχολάσαμε"...
Και εμένα είπες στις πενήντα παραθέσεις θα μου απαντάς σε μια και αν, αλλά δεν έχεις αναπάντητό τίποτα από όσα έχω γράψει. Καλός Λάκης είσαι και εσύ. Λέει αλλά αρχίδια λόγο κρατάει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.388
Πόντοι
19.321

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Να τα πω εγώ έξω από τα δόντια
Φταίει η διοίκηση που έχει αφήσει 7 8 γαμιολια να το παίζετε ιστορία και αντί να σας γαμησει στα μπαν σας αφήνει και σουλατσαρετε και βρωμιζεται όλα τα θρεντ εδώ μέσα.
Ας ήμουν εγώ διαχειριστής θα σε είχα στείλει στο διάολο αφού θα σου είχα βγάλει τη πουτσα από το στομα
Και φυσικά δεν θα σταματούσες να λες στον @athinaios44 να σου φέρει την σύντροφό του να του την πηδήξεις. Ο Λάκης θα έχεζε σε συγγενικούς τάφους μελών, θα απειλούσε μέλη και οικογένειες τους, ακόμα και παιδιά και όλα καλά.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.708
Πόντοι
3.846
Καλός Λάκης είσαι και εσύ.
Ηλίθιε σου απάντησα ότι από τα σχόλια σου σε μερικά (κι επιλεκτικά) γίνεται η παράθεση. Στο έδειξα και με φωτογραφίες αν τώρα τα χάπια δεν έχουν ακόμη δράσει, απευθύνσου σε ειδικότερους ιατρούς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Ηλίθιε σου απάντησα ότι από τα σχόλια σου σε μερικά (κι επιλεκτικά) γίνεται η παράθεση. Στο έδειξα και με φωτογραφίες αν τώρα τα χάπια δεν έχουν ακόμη δράσει, απευθύνσου σε ειδικότερους ιατρούς.
Γιατί άλλαξες το νικνεημ σε πιατσοχαλάστρας; Σε "Ερωτευμένος μαλάκας" έπρεπε να το κάνεις.

Ο Λάκης και ο Ζαν σε έχουν αφήσει να τρως όλο το σκατό σου ξανά λέω. Καλά ο @Annapurna έχει αφήσει Λάκη και Ζαν από τον Μινχάουζεν και έχει κάτσει στην γωνιά του και δεν μιλάει καθόλου. Τώρα και με εσένα μαζί έχει βάλει κάτι πιθήκια να γελάνε. Αλλά κάτι θα δώσει το παλικάρι και αυτό. Δεν θα μας αφήσει έτσι. :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
μου στέλνει πιεμ ο μρ εκο ... λες και με νοιάζει ποιός στο διάολο είναι ποιός .....

ούτε τις πέντε πρώτες λέξεις δεν διάβασα .......

ρεζίλια ........

Πιστεύουν ότι θα ανταλλάξει κανείς πιεμ με αυτά τα σούργελα.
Τα οποία τα βγάζουν στη φόρα ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ....
Τι ποσοστό δίνει ο Λάκης να ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕ το πιμι του Εκο;;;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.388
Πόντοι
19.321
Ωραία κι ένα ΠΛΟΚ ο ένας στον άλλον για να δέσει το γλυκό καλύτερα, ούτε θα σε διαβάζω, ούτε εσύ θα χαλάς τη ζαχαρένια.
Για θύμησε μας ποιος διαβάζει ποιον, εσύ δεν γυρνάς από εδώ και από εκεί και μπλέκεις άλλους να κάνεις την "δουλειά" σου;
Ο @ananeotikos δικός σου δεν ήτανε;;;
Τελικά εσύ πόσες ώρες δουλεύεις; γιατί από το πρωί εδώ είσαι.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-18 001633.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
κρεμάσου στη συκιά μωρή ξεπατωμένη από πλαστικές πούτσες , παλιοαδερφή , βλάκα , ανύπαρκτε , τρύπιε φτωχομπινέ

κρεμάσου ...αφού θα συμβεί ...δώσε λύση μόνος σου να γλυτώσεις το μπερτάκι :2funny:
Ήρεμα μαν, μη βρίζεις :confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.708
Πόντοι
3.846
Τελικά εσύ πόσες ώρες δουλεύεις; γιατί από το πρωί εδώ είσαι.
Αναφορά θα σου δώσω τι έκανα σήμερα;
Και στην τελική πόσα σχόλια έκανα, άλλοι ποστάρουν περισσότερα κατά μέσο όρο.
Έπιασα 260Ε χθες με φτάνουν για 1 εβδομάδα, μήπως πρέπει να στα δείξω;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.708
Πόντοι
3.846
Ήρεμα μαν, μη βρίζεις :confused:
Μπα τι μας λες;
Γιατί δεν διαβάζω τι έγραψε αλλά για πρόσεχε μην σε κατηγορήσει ότι σε στραπόνιασε η Χατζή αν κι είναι επιλεκτικό δίποδο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom