Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.379
- Πόντοι
- 2.606
Να φέρω ποτά;Ψιτ!!!
Παλικάρι!!!
Εδώ σε λίγο θα αρχίσει η Ομαδική Συνεδρία των Ανώνυμων Αλκοολικών.
Οι Ανώνυμοι καφεϊνομανείς συνεδριάζουν σε άλλο νήμα.![]()
Να φέρω ποτά;Ψιτ!!!
Παλικάρι!!!
Δεν το γυρνατε σε αιρις κοφι να πιασετε και τα 2 γκρουπ?Ψιτ!!!
Παλικάρι!!!

Δεν το γυρνατε σε αιρις κοφι να πιασετε και τα 2 γκρουπ?![]()

Θα τσακωθουμε για το αν πρεπει να επιστρεψει ο θεσμοςΣυνεννοηθείτε με τον κ. @Βασιλοφρων13 από πάνω.![]()

Θα τσακωθουμε για το αν πρεπει να επιστρεψει ο θεσμος![]()
Περαστικα,ελπιζω να αναρρωσει συντομαΔεν υπάρχει λόγος τσσακωμού.
Η απόφαση είναι ειλημμένη.
ΠΡΕΠΕΙ!

To next video δεν θα είναι νιπτήρα αλλά ηχογράφηση θορυβώδους κλανιάς ώστε να την ποστάρω (ενίοτε) σε παραθέσεις συκεών/ντενεκέδων και λοιπών χαφιέδων...Εμένα μου έστειλε και του έγραψα στη κλανια που αμολησα
Του εκλασες το δεξί του φωτό αριστερό του; Η και τα δύο;Ποιο τραμουντανα ρε μαλακομπουκη που την είχα καραξεφτιλισει εδώ μέσα γαμω την αγγλετερα του μέσα.
Καλά είναι τώρα στο ίδρυμα και τρώει τα σκατα του νομιζοντας οτι τρώει μους σοκολα
Ωραία μπυρα
Ισχύει , του γαμησες τον πουτσο τόσο άγρια που έφυγε από το φόρουμΠοιο τραμουντανα ρε μαλακομπουκη που την είχα καραξεφτιλισει εδώ μέσα γαμω την αγγλετερα του μέσα.
Καλά είναι τώρα στο ίδρυμα και τρώει τα σκατα του νομιζοντας οτι τρώει μους σοκολα
για σένα κατσίβελε τελικά ισχύει αυτό που είπε ο Ζεμπού , είσαι μαλάκας εκ γεννετής με τάκα τάκα δημιουργήθηκεςΦωτόπουλε, περιμένουμε να κλείσεις 7μερη συνοδεία, εγώ δεν αντέχω για τέτοια (ακόμη) κάλεσε και το Γουρνοπουλάκια να μαγειρεύει στους διακονιαρέους
Δεν μου λες Φωτόπουλε, αφού έχεις τόσες λίρες γιατί οι 2 κριτικές σου είναι σε μαγαζιά των 20Ε;
Από κανέναν καταυλισμό έκλεψες κάλπικες αντί χαλκού![]()

Κανένα αφού είναι ένα αναρχιδό σκουλήκιΤου εκλασες το δεξί του φωτό αριστερό του; Η και τα δύο;
Κλανιάρη πατριώτη, τρέξε εσύ να καθαρίσεις τη χώρα, εγώ χαίρομαι να μπουκάρουν χιλιάδες μπας και καθαρίσει η βρώμικη ήρα σαν κι εσένα από το σιτάρι...τυχόν εμπλοκή σε αποκεφαλισμούς (συρία-λιβύη), είναι προδοτικά μαρς
Ουδέποτε ζήλεψα κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι σάλτα και γαμήσου μαζί με το Γουρνοπουλάκια που θεωρείτε κτήμα σας την κάθε κοπέλα, κάντο λοιπόν και μην μας ζαλίζεις άλλο τα αρχίδια.Τις λίρες και όχι μόνον αυτήν την τριαντάδα που πόσταρα ,υπάρχουν άλλα 9 πουγκιά των 30,
θα τις απλώσω στη κορμάρα της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ , της Lady![]()
Σιγά μην καθόμουν να διαβάζω το κάθε νήμα εδώ μέσα, τράβα πνίξου αφού το παίζεις Ωνάσης κι από την άλλη δηλώνεις ότι πήγες και Μεταξουργείο.Αν διάβαζες τις ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα θα έβλεπες πως είχα συνευρεθεί και με όλες τις μοντέλες
του Μεταξουργείου των 10 -15 ευρώ
κρεμάσου στη συκιά μωρή ξεπατωμένη από πλαστικές πούτσες , παλιοαδερφή , βλάκα , ανύπαρκτε , τρύπιε φτωχομπινέΚλανιάρη πατριώτη, τρέξε εσύ να καθαρίσεις τη χώρα, εγώ χαίρομαι να μπουκάρουν χιλιάδες μπας και καθαρίσει η βρώμικη ήρα σαν κι εσένα από το σιτάρι...
ΔΕΝ φοβάμαι κοτούλα για ό,τι προκύψει, ξέρω να υπερασπίζομαι τους δικούς μου, εσύ φρόντισε να κρυφτείς...
Ουδέποτε ζήλεψα κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι σάλτα και γαμήσου μαζί με το Γουρνοπουλάκια που θεωρείτε κτήμα σας την κάθε κοπέλα, κάντο λοιπόν και μην μας ζαλίζεις άλλο τα αρχίδια.
Σιγά μην καθόμουν να διαβάζω το κάθε νήμα εδώ μέσα, τράβα πνίξου αφού το παίζεις Ωνάσης κι από την άλλη δηλώνεις ότι πήγες και Μεταξουργείο.
Μόνο και μόνο που τα ποστάρεις δείχνει πόσο πειναλας εισαι
δε βοηθαει ο @tellystalone6969 aka ΤεΛακης@tellystalone6969
Λάκη ο ζεμπού εχει λαλήσει...πάει την προβατίνα γόνα, μας εχει φερει το παιδάκι κατάμουτρα...
Βοήθα να τον μαζέψουμε
Δεν φοβήθηκα το Χάρο φέτος αλλά αυτός ο Σώγαμπρος της Γλυφάδας ξέρει τι έγινε όμως δεν μίλησε (και στα @@ρια μου)...κρεμάσου ...αφού θα συμβεί ...δώσε λύση μόνος σου να γλυτώσεις το μπερτάκι![]()
Εύχομαι να πετύχεις έναν εκεί έξω που να τα παίρνει σοβαρά αυτά που λες, εγώ δεν ασχολιέμαι με διαδυκτιακές κωλοτρυπίδες σαν του λόγου σου και αν συνεχίσεις και ξαναπιάσεις έστω κι έμμεσα την οικογένεια μου θα προβώ τυπικά σε αναφορά - άσχετα αν δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα αφού οι κανόνες είναι εντελώς μεροληπτικοί.είσαι μαλάκας εκ γεννετής με τάκα τάκα δημιουργήθηκες![]()
κλάψε κατσίβελο , κλάψε βλάκα στραπονιάρη , κλάψε πουστρίγκο ντροπή της ΜεσσηνίαςΔεν φοβήθηκα το Χάρο φέτος αλλά αυτός ο Σώγαμπρος της Γλυφάδας ξέρει τι έγινε όμως δεν μίλησε (και στα @@ρια μου)...
Εσύ είσαι συκιά και σιχαμερή γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου κι εμμέσως ξανάθιξες την οικόγενεια:
Εύχομαι να πετύχεις έναν εκεί έξω που να τα παίρνει σοβαρά αυτά που λες, εγώ δεν ασχολιέμαι με διαδυκτιακές κωλοτρυπίδες σαν του λόγου σου και αν συνεχίσεις και ξαναπιάσεις έστω κι έμμεσα την οικογένεια μου θα προβώ τυπικά σε αναφορά - άσχετα αν δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα αφού οι κανόνες είναι εντελώς μεροληπτικοί.