Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.383
Πόντοι
2.606

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
Ψιτ!!!

Παλικάρι!!!

Εδώ σε λίγο θα αρχίσει η Ομαδική Συνεδρία των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Οι Ανώνυμοι καφεϊνομανείς συνεδριάζουν σε άλλο νήμα. :coffee:
Δεν το γυρνατε σε αιρις κοφι να πιασετε και τα 2 γκρουπ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.034
Πόντοι
28.246
Έλα @tellystalone6969
Για πάρτη σου ρε

IMG_20251217_214610.jpg
IMG_20251217_215600.jpg
IMG_20251217_215832.jpg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Εμένα μου έστειλε και του έγραψα στη κλανια που αμολησα
To next video δεν θα είναι νιπτήρα αλλά ηχογράφηση θορυβώδους κλανιάς ώστε να την ποστάρω (ενίοτε) σε παραθέσεις συκεών/ντενεκέδων και λοιπών χαφιέδων...
Ζαν, μην τους απαντάς συνέχεια, άφησέ τους και να βράζουν (ως αργόσχολοι) στο ζουμί τους.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.034
Πόντοι
28.246
Ποιο τραμουντανα ρε μαλακομπουκη που την είχα καραξεφτιλισει εδώ μέσα γαμω την αγγλετερα του μέσα.
Καλά είναι τώρα στο ίδρυμα και τρώει τα σκατα του νομιζοντας οτι τρώει μους σοκολα
Του εκλασες το δεξί του φωτό αριστερό του; Η και τα δύο;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.333
Πόντοι
3.556
Ωραία μπυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο τραμουντανα ρε μαλακομπουκη που την είχα καραξεφτιλισει εδώ μέσα γαμω την αγγλετερα του μέσα.
Καλά είναι τώρα στο ίδρυμα και τρώει τα σκατα του νομιζοντας οτι τρώει μους σοκολα
Ισχύει , του γαμησες τον πουτσο τόσο άγρια που έφυγε από το φόρουμ

Τραμου να είσαι καλά όπου είσαι

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.507
Πόντοι
9.931
Φωτόπουλε, περιμένουμε να κλείσεις 7μερη συνοδεία, εγώ δεν αντέχω για τέτοια (ακόμη) κάλεσε και το Γουρνοπουλάκια να μαγειρεύει στους διακονιαρέους :2funny:

Δεν μου λες Φωτόπουλε, αφού έχεις τόσες λίρες γιατί οι 2 κριτικές σου είναι σε μαγαζιά των 20Ε;
Από κανέναν καταυλισμό έκλεψες κάλπικες αντί χαλκού :rolleyes::coffee::undecided:
για σένα κατσίβελε τελικά ισχύει αυτό που είπε ο Ζεμπού , είσαι μαλάκας εκ γεννετής με τάκα τάκα δημιουργήθηκες :tooth:

Το χειρότερο βέβαια είναι πως ρέπεις στα πλαστικά 30ποντα αφεντρών :undecided:

Αν διάβαζες τις ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα θα έβλεπες πως είχα συνευρεθεί και με όλες τις μοντέλες
του Μεταξουργείου των 10 -15 ευρώ
Μοντέλες έτσι ? όχι τράβελους ή εργαζόμενες με πούτσα ζωνάκι ,ηλίθια παλιοαδερφή αθίγγανε ανοιχτόπατε :undecided:

Τις λίρες και όχι μόνον αυτήν την τριαντάδα που πόσταρα ,υπάρχουν άλλα 9 πουγκιά των 30,
θα τις απλώσω στη κορμάρα της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ , της Lady:smitten:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
τυχόν εμπλοκή σε αποκεφαλισμούς (συρία-λιβύη), είναι προδοτικά μαρς
Κλανιάρη πατριώτη, τρέξε εσύ να καθαρίσεις τη χώρα, εγώ χαίρομαι να μπουκάρουν χιλιάδες μπας και καθαρίσει η βρώμικη ήρα σαν κι εσένα από το σιτάρι...
ΔΕΝ φοβάμαι κοτούλα για ό,τι προκύψει, ξέρω να υπερασπίζομαι τους δικούς μου, εσύ φρόντισε να κρυφτείς...

Τις λίρες και όχι μόνον αυτήν την τριαντάδα που πόσταρα ,υπάρχουν άλλα 9 πουγκιά των 30,
θα τις απλώσω στη κορμάρα της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ , της Lady:smitten:
Ουδέποτε ζήλεψα κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι σάλτα και γαμήσου μαζί με το Γουρνοπουλάκια που θεωρείτε κτήμα σας την κάθε κοπέλα, κάντο λοιπόν και μην μας ζαλίζεις άλλο τα αρχίδια.
Αν διάβαζες τις ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα θα έβλεπες πως είχα συνευρεθεί και με όλες τις μοντέλες
του Μεταξουργείου των 10 -15 ευρώ
Σιγά μην καθόμουν να διαβάζω το κάθε νήμα εδώ μέσα, τράβα πνίξου αφού το παίζεις Ωνάσης κι από την άλλη δηλώνεις ότι πήγες και Μεταξουργείο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.507
Πόντοι
9.931
Κλανιάρη πατριώτη, τρέξε εσύ να καθαρίσεις τη χώρα, εγώ χαίρομαι να μπουκάρουν χιλιάδες μπας και καθαρίσει η βρώμικη ήρα σαν κι εσένα από το σιτάρι...
ΔΕΝ φοβάμαι κοτούλα για ό,τι προκύψει, ξέρω να υπερασπίζομαι τους δικούς μου, εσύ φρόντισε να κρυφτείς...

Ουδέποτε ζήλεψα κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι σάλτα και γαμήσου μαζί με το Γουρνοπουλάκια που θεωρείτε κτήμα σας την κάθε κοπέλα, κάντο λοιπόν και μην μας ζαλίζεις άλλο τα αρχίδια.

Σιγά μην καθόμουν να διαβάζω το κάθε νήμα εδώ μέσα, τράβα πνίξου αφού το παίζεις Ωνάσης κι από την άλλη δηλώνεις ότι πήγες και Μεταξουργείο.
κρεμάσου στη συκιά μωρή ξεπατωμένη από πλαστικές πούτσες , παλιοαδερφή , βλάκα , ανύπαρκτε , τρύπιε φτωχομπινέ

κρεμάσου ...αφού θα συμβεί ...δώσε λύση μόνος σου να γλυτώσεις το μπερτάκι :2funny:

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.326
Πόντοι
5.595
@tellystalone6969
Λάκη ο ζεμπού εχει λαλήσει...πάει την προβατίνα γόνα, μας εχει φερει το παιδάκι κατάμουτρα...
Βοήθα να τον μαζέψουμε
δε βοηθαει ο @tellystalone6969 aka ΤεΛακης
Ρουφιανακος ειναι. Τον εμπιστευτηκα και τι καταλαβα?Με ρουφιανεψε σα φτηνη τσατσα και η σουφρα μου πονεσε.Ποτε ξανα
Θανατος στο ΤεΛακη λοιπον

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
κρεμάσου ...αφού θα συμβεί ...δώσε λύση μόνος σου να γλυτώσεις το μπερτάκι :2funny:
Δεν φοβήθηκα το Χάρο φέτος αλλά αυτός ο Σώγαμπρος της Γλυφάδας ξέρει τι έγινε όμως δεν μίλησε (και στα @@ρια μου)...
Εσύ είσαι συκιά και σιχαμερή γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου κι εμμέσως ξανάθιξες την οικόγενεια:
είσαι μαλάκας εκ γεννετής με τάκα τάκα δημιουργήθηκες :tooth:
Εύχομαι να πετύχεις έναν εκεί έξω που να τα παίρνει σοβαρά αυτά που λες, εγώ δεν ασχολιέμαι με διαδυκτιακές κωλοτρυπίδες σαν του λόγου σου και αν συνεχίσεις και ξαναπιάσεις έστω κι έμμεσα την οικογένεια μου θα προβώ τυπικά σε αναφορά - άσχετα αν δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα αφού οι κανόνες είναι εντελώς μεροληπτικοί.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.507
Πόντοι
9.931
Δεν φοβήθηκα το Χάρο φέτος αλλά αυτός ο Σώγαμπρος της Γλυφάδας ξέρει τι έγινε όμως δεν μίλησε (και στα @@ρια μου)...
Εσύ είσαι συκιά και σιχαμερή γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου κι εμμέσως ξανάθιξες την οικόγενεια:

Εύχομαι να πετύχεις έναν εκεί έξω που να τα παίρνει σοβαρά αυτά που λες, εγώ δεν ασχολιέμαι με διαδυκτιακές κωλοτρυπίδες σαν του λόγου σου και αν συνεχίσεις και ξαναπιάσεις έστω κι έμμεσα την οικογένεια μου θα προβώ τυπικά σε αναφορά - άσχετα αν δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα αφού οι κανόνες είναι εντελώς μεροληπτικοί.
κλάψε κατσίβελο , κλάψε βλάκα στραπονιάρη , κλάψε πουστρίγκο ντροπή της Μεσσηνίας :klapseee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom