ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.587
- Πόντοι
- 12.756
ΝαιΤώρα ηρέμησα
ΝαιΤώρα ηρέμησα
Στειλε και βλεπουμε....Να στείλω σημαδεμένα δηλαδη;
Μη σκούζεις σα πουτανα που τη παίρνουν μπρος πίσω αραπηδεςΔεν με νοιάζει αν με ψηφισες ρε τσολιαδακι. Αλλά την πλακιτσα επαναλαμβάνοντας ο,τι λέω κοψτην.
Βάλτα και τα πέντε στον κωλο σου.
Ούτε εσύ ούτε και εγώ τον ψηφίσαμε τον cretan336 εε Λευτέρη εεε συγγνώμη cretan336Έχει δικιο ο Lefteris38 που διαμαρτύρεται .
Να τα λέμε κι αυτά.
Αυτουνού όλη του η ζωή είναι να με ψηφίζει ....
κι εγώ να μην του έχω ρίξει μία ψήφο ;;;
![]()
Παραδεξου ότι είσαι κότα να παίξεις με ανοιχτή ψηφοφορία.Μη σκούζεις σα πουτανα που τη παίρνουν μπρος πίσω αραπηδες
Παραδέξου το ότι είσαι μαλακας να πάμε παρακάτω,ίσως πάρεις και τον τίτλο φέτος αν και βλέπω τον βλαροκ να κρύβεται φοβάται τις κακοτοπιες
Aυτος ο διαγωνισμός θα είναι καθαρός και όποιος βγει θα είναι με την αξία του μιστερΠάντως, είσαι ήδη στα μετάλλια ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ, να μην αγχώνεσαι, μπασταρδακο.
Θα δω στους 8 αν το επιτρέπει θα τη βάλω φανερή μόνο μην αρχίσεις τα τραμπουκιαΠαραδεξου ότι είσαι κότα να παίξεις με ανοιχτή ψηφοφορία.
Και πέρυσι μέσα ήμουνα και δεν είχα θέμα. Ο,τι ώρα θέλεις τα ποστ είναι διαθέσιμα.
Στους 8 να την κάνεις ανοιχτή. Φορά παρτίδα όλα.Aυτος ο διαγωνισμός θα είναι καθαρός και όποιος βγει θα είναι με την αξία του μιστερ
Στους 8 θα ζητήσω ο καθένας να βγάλει προεκλογικό λόγο εάν θέλει
Μη κάνουμε και μαλακοντιμπειτ να κονταριχτυπηθουν οι μαλακίες
είχατε βάλει κρυφή ψηφοφορία
Μια χαρά επιτρέπεται να μπει ανοιχτή ψηφοφορία. Υπάρχει επιλογή.Θα δω στους 8 αν το επιτρέπει θα τη βάλω φανερή μόνο μην αρχίσεις τα τραμπουκια
Κανονικά η ψήφος είναι μυστική μπορεί ο καθένας για Χ ψ ω λόγους να μη θέλει να φανείΣτους 8 να την κάνεις ανοιχτή. Φορά παρτίδα όλα.
Για σκουξιμο ο λόγος....
Απέτυχες να αποδείξεις και αυτό σήμερα. Μια και οι ισχυρισμοί σου στον Βαρόνο δεν ισχύουν. Δεν ήμουνα καν υποψήφιος.μόνο μην αρχίσεις τα τραμπουκια
Και εσύ γιατί εσκουζες για φανερες ψήφους αφού πρέπει να είναι μυστική; Τώρα σε πήρε ο πόνος;Κανονικά η ψήφος είναι μυστική μπορεί ο καθένας για Χ ψ ω λόγους να μη θέλει να φανεί
Θα ρωτήσω και τα μέλη να μας πουν πως τη θέλουν
Είσαι ο μόνος που τσιριζεις για ανοιχτή
Καλά εσένα οι δικές μου δηλώσεις είναι όλο ψεύτικεςΑπέτυχες να αποδείξεις και αυτό σήμερα. Μια και οι ισχυρισμοί σου στον Βαρόνο δεν ισχύουν. Δεν ήμουνα καν υποψήφιος.
Άντε να δω ποτέ θα σου βγει κάποια δήλωση αληθινή.
Ποια μηνύματα έγραψα; Το snapshot με ημερομηνία 11 Νοέμβρη που έφτιαξες; Και σου έβγαλα όλ αυτά ποστ εκείνης της ημέρας και δεν βρέθηκε τέτοιο ποστ εννοείς;Καλά εσένα οι δικές μου δηλώσεις είναι όλο ψεύτικες
Εδώ σου έβαλα μνμ που εσύ ο ίδιος τα έγραψες και βάζεις τα κλάματα κάθε φορα
Άσε αυτό τα άλλα τα παλιά του 2017Ποια μηνύματα έγραψα; Το snapshot με ημερομηνία 11 Νοέμβρη που έφτιαξες; Και σου έβγαλα όλ αυτά ποστ εκείνης της ημέρας και δεν βρέθηκε τέτοιο ποστ εννοείς;
Αυτό που κάνω πλάκα μας τον Raopau που με τρομάζει και λέω θα πάω να φοτνταρω δεν είναι συμπεριφορα από έναν αδερφό αυτή;Άσε αυτό τα άλλα τα παλιά του 2017
Η μήπως ότι δεν έχω άδεια οδήγησης γιατί δεν μου την δώσανε λόγω ψυχολογικών, ψυχιατρικών; Και επειδή παίρνω ψυχοφαρμακα που είπες;Καλά εσένα οι δικές μου δηλώσεις είναι όλο ψεύτικες
Εδώ σου έβαλα μνμ που εσύ ο ίδιος τα έγραψες και βάζεις τα κλάματα κάθε φορα
Κανονικά η ψήφος είναι μυστική μπορεί ο καθένας για Χ ψ ω λόγους να μη θέλει να φανεί
Θα ρωτήσω και τα μέλη να μας πουν πως τη θέλουν
Είσαι ο μόνος που τσιριζεις για ανοιχτή
Ζαν θέλεις να βγάλω πάλι το ποστ της 30οκτωβρη Κάι να μας πεις από που κρατήθηκες; Δύο φορές έχεις παραδεχτεί ότι δεν έχεις απόδειξη.Άσε αυτό τα άλλα τα παλιά του 2017
Στου βαρονου ήταν μαγειρεμένα όλα άστα τα σάπια τώραΑπό τη στιγμή που είχες καταγγείλει την διαδικασία της ψηφοφορίας στον Β. Μινχάουζεν ως "κρυφό μαγείρεμα κλίκας", όφειλες να βάλεις αυτήν εδώ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ.
Τα υπόλοιπα είναι: "Να έχουμε να λέμε".