jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.181
Ωραίος οποιος θέλει μπορεί να τα δημοσιοποιείεγώ επειδή δεν την βρέχω τη σερβιέτα
δηλώνω ότι ψήφισα με σειρά φθίνουσα :
1. Μπαρόκ
2. Ζανκλώντ
3. Τέλλυσταλλόνε
![]()
να ξερεις αν ειχες βαλει και αλεξ δε θα σε ψηφιζα κανΩραίος οποιος θέλει μπορεί να τα δημοσιοποιεί
Πέστε ρε ποιοι ψήφισαν τον ζεμπου δεν μπορεί το παιδί θέλει να μάθει ποιοι τον ψηφισαν

Εσύ δεν έλεγες ότι είσαι αρχιδάτος και στον Μίστερ Λούγκρα θα τον έβαζες με ανοιχτή; Προς τι τώρα κρυφή;Δεν ξέρω θα δείξει
Τι σε νοιάζει εσένα να δεις ποιοι σε ψήφισαν και να τους παίζεις τα παπαρια
Εγώ να ξέρεις τώρα σε ψηφισα

Δεν έχει διαφάνεια ο διαγωνισμός. Κινδυνεύει το νήμα, να ξέρεις. Όχι με διαγραφή αλλά με διαμαρτυρίες. Κάτι πρέπει να κάνεις για να σώσεις την τιμή του διαγωνισμού.Πέστε ρε ποιοι ψήφισαν τον ζεμπου δεν μπορεί το παιδί θέλει να μάθει ποιοι τον ψηφισαν
Σε άδειασε ο Άγιος στον πιο σημαντικό διαγωνισμό του σάητ και είσαι και διοργανωτής του. Βαρύ για ένα μέλος του σάητ τούτου.@Zebu πάρε τα χαπάκια σου ο σαιντ θα σε γαμησει
Γιατί είναι ΚΡΥΦΗ η ψηφοφορία;Μιας και κάνεις δεν παίρνει τη πρωτοβουλία θα κοιτάξω να οργανώσω αυτό το διαγωνισμό για αν μένει και δεν κατεβει το θρεντ
Με αγάπη ψηφίστε τον μαλακα της καρδιάς σας ή ακόμα και τον εαυτό σας αν θεωρείται ότι έχετε το τίτλο.
Ας ελπίσουμε φέτος να βγει ο μαλακας της καρδιάς μας
Εγώ θα βάλω υποψηφιους αλλά είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις ποιον θέλετε να βάλουμε υποψήφιο μέχρι να φτάσουμε σε ένα αριθμό μέλων ικανοποιητικό.
Καλή αρχή ας ελπίσουμε.
Δεν έχουν αρχίδια.Γιατί είναι ΚΡΥΦΗ η ψηφοφορία;
Ρητορικη ερωτηση να υποθεσωΓιατί έβαλες κρυφές ψήφους τι είμαστε τίποτα λουλούδες?![]()

Τι έκαναν τα κωλοπαιδα;Ρε άσε τις παπαριές και τα πράσσειν άλογα...
Ξέρεις πολύ καλά τις έκανες μαζί με τον άλλον που του εμπιστεύτηκα τον διαγωνισμό.
Ό,τι κι αν είσαι όμως δεν θα επιτρέψω να σου χρεώσουν κάτι με πλαστογραφία. Γουστάρω να δω να σε κατουράνε στη μάπα με αποδείξεις.

Eννοεις πως αν τυχόν, ΤΥΧΑΙΑ όπως και στον άλλο διαγωνισμό λήξει ισοπαλία, θα έχουμε παράταση και μπεναλντυ;Αν πέσουν ισοψηφίες στην 8η θέση θα μπουν όλοι να ξέρετε με τις ίδιες ψήφους που τους αναλογεί η 8η θεση
Επίσης ο νικητής θα είναι ένας και όχι 2 όπως του βαρόνου
Ευχαριστώ για τη στήριξηεγώ επειδή δεν την βρέχω τη σερβιέτα
δηλώνω ότι ψήφισα με σειρά φθίνουσα :
1. Μπαρόκ
2. Ζανκλώντ
3. Τέλλυσταλλόνε
![]()

Δεν έχω θέμα να αποκαλύψω τη μοναδική ψήφο μου δημόσια, αλλά θα περιμένω ως αύριο....πολυ σωστα που ειναι κρυφη η ψηφορια![]()
Ο διαγωνισμός αυτός θα γινει με απόλυτη διαφάνεια και θα τηρούνται όλα νομιμαEννοεις πως αν τυχόν, ΤΥΧΑΙΑ όπως και στον άλλο διαγωνισμό λήξει ισοπαλία, θα έχουμε παράταση και μπεναλντυ;
ΠΑΝΤΑ κυριολεκτώΡητορικη ερωτηση να υποθεσω![]()