ας αποφασίσει ο νηματοθέτης , προσωπικά κρίνω βάσιμο το αίτημαΣτον ημιτελικό είχε την ευκαιρία του, πες του. Τωρα στον τελικό δεν έχει. Έτσι λέει ο νηματοθετης
Έτσι κι αλλιώς ο ανανεοτικος τίτλο δεν παίρνει
ας αποφασίσει ο νηματοθέτης , προσωπικά κρίνω βάσιμο το αίτημαΣτον ημιτελικό είχε την ευκαιρία του, πες του. Τωρα στον τελικό δεν έχει. Έτσι λέει ο νηματοθετης
Πολλά αιτήματα γίνανε στον νηματοθετη, αλλά κανένα δεν έκανε δεκτό. Δες λίγες σελίδες πριν με κάτι κωλοτουμπες που έβαλα.ας αποφασίσει ο νηματοθέτης , προσωπικά κρίνω βάσιμο το αίτημα
Έτσι κι αλλιώς ο ανανεοτικος τίτλο δεν παίρνει
Ενταξει, αλλά δεν
Πρωτον έπρεπε να το βαλει δημοσια και δευτερο δεν γινεται γιατι ειμαστε 2 υποψηφιοιΖαν υπάρχει αίτημα από ανανεοτικο να βγεί από τον διαγωνισμό
Μου έστειλε πμ πριν κανά δίωρο τρίωρο ,τώρα τα διάβασα,
και μου ζήτησε να στο πω διότι δεν θέλει να εμπλακεί ο ίδιος με μανούρες στο παρόν νήμα,
γενικά δεν είναι στον χαρακτήρα του να τσακώνεται
Πως τον πηδας ετσι νιο ηρεμα ποναει η σουφρα τουΗ νύχτα κατεβαίνει μα ο barock ανεβαίνει σαν την σταρ του σινεμά μέσα στα τσοντοσινεμα- κι οι θαμώνες θα του κάνουν μια τρύπα Nα . Ροζ τακούνια απ' την κούνια - κ γουνιτσα απ' τη Στεμνίτσα - κραγιόνακι σαν κροσάκι κι ένα στρινγκ για κιλοτακι -του αρέσει το τρενάκι. Έτσι το πάρτυ αρχίζει- ο κωλος του σφυρίζει την οπισθεν την τρίζει στην αίθουσα γυρίζει -ν' αρπάξει ότι μακρύ γυαλίζει - μέσα στο σκοτάδι πίσω βάζει λάδι- κι ό'τι προλάβει.
Κενταει ο διαγωνισμός. ΚενταειΠρωτον έπρεπε να το βαλει δημοσια και δευτερο δεν γινεται γιατι ειμαστε 2 υποψηφιοι
Ζαν από αθλητικά τι ομάδα υποστηρίζεις;Πως τον πηδας ετσι νιο ηρεμα ποναει η σουφρα του
οκέι θα δεί την στοιχειοθέτηση της απόφασης σουΠρωτον έπρεπε να το βαλει δημοσια και δευτερο δεν γινεται γιατι ειμαστε 2 υποψηφιοι
δικός σου κι αυτόςΖαν από αθλητικά τι ομάδα υποστηρίζεις;

εγώ πάντως ,άσχετα με τους 2 ,@ROB. C
Καλύτερα ξεκατινισμα με βαζελους παρά με Ζαν και Λάκη.
ΝΤΡΟΠΗ ρε πουστη μου. Αυτά που κοροϊδεύω τα λούζομαι ο γαύρος.
Άντε να βγει η χρονιά, γιατί έχω να κρατήσω και μια υπόσχεση, και να έρθω να σκοτωθούμε πάλι στο βαζελονημα

Και πως χάλασες αφού ο θείος σε πήγε στον σωστό δρόμο; Ποιος φταίει; Γιατί τέτοιο λάθος;Άσε που μικρός 1η-2α Δημοτικού είμουνα γαύρος , αυτό δεν στο έχω πεί
Έχω φωτό μου με ερυθρόλευκο κασκόλ απέναντι από επίσημα Καραισκάκη , με πήγαινε ένας θειός μου μουρλός γαύρος![]()
Τύπε γάμησέ τα, όχι πόρτες διαρκείας έχω φάει, αλλά...Εδώ μέσα αρκετοί έχετε φάει πόρτα διάρκειας απ' την κανονική ζωή (και ειστε στην απ' έξω σαν την τρίχα απ' το προζύμι ) και κλαίγεστε- τα ρδελα είναι το προβλημα; που στο κάτω κάτω μπορεί να είναι μια ατυχης στιγμη.
Τότε υπήρχε το κολυμβητήριο του σεφ??εγώ πάντως ,άσχετα με τους 2 ,
μιά χαρά τα πάω με τους γαύρους σε πολιτικοκοινωνικά θέματα εδώ μέσα , είναι τυπάδες
Άσε που μικρός 1η-2α Δημοτικού είμουνα γαύρος , αυτό δεν στο έχω πεί
Έχω φωτό μου με ερυθρόλευκο κασκόλ απέναντι από επίσημα Καραισκάκη , με πήγαινε ένας θειός μου μουρλός γαύρος
Το βαζελόνημα δεν υπάρχει για μένα , ό,τι είπαμε , είπαμε !!!
μακριά από ΓΑΔΑ κ εισαγγελείς![]()
Και για τσίμπημα να τον παμε στα δικά μαςΚαι πως χάλασες αφού ο θείος σε πήγε στον σωστό δρόμο; Ποιος φταίει; Γιατί τέτοιο λάθος;
Μην ανησυχεις. Το χω.
Θα βγούμε μαζί και θα σε πάω μια φορά πάλι στο Καραϊσκάκη. Θα σε ξανά φέρω στον ίσιο δρόμο.
φεύγαμε τότε από σπίτι ,κοπάνες από σχολεία ,κάναμε "μαγκιές" , γυρνάγαμε σαν αδέσποτα σκυλιάΚαι πως χάλασες αφού ο θείος σε πήγε στον σωστό δρόμο; Ποιος φταίει; Γιατί τέτοιο λάθος;
Μην ανησυχεις. Το χω.
Θα βγούμε μαζί και θα σε πάω μια φορά πάλι στο Καραϊσκάκη. Θα σε ξανά φέρω στον ίσιο δρόμο.![]()

Ναι.Και για τσίμπημα να τον παμε στα δικά μας
Ναι.
Κατά τα άλλα. Εσύ, ο @athinaios44 @The Saint* @rodriguez96
Περιμένοντας τον Ζαν και τους μάρτυρες του να απαντήσουν για εκείνο το ραντεβού θανάτου.
![]()