Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Μου αρέσει που τα αρχίδια σου έχουν εμπειρία να με γράψουν... Οι εμπειρίες του Νιόνιου. Που με γράφει στα αρχίδια του αλλά συνεχίζει να με παραθέτει.

Aλκαμένους 117, πρωινή βάρδια. Άννα η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού έπεσε πόρτα απο την τσατσά κατόπιν συνεννοήσης μεταξύ τους. Μαύρο και στις δύο, απαράδεκτη συμπεριφορά.Τρώνε πόρτα οι Έλληνες απο το σαλόνι και βάζουν ανενόχλητα μέσα τα πάκια στα δωμάτια, εκεί φτάσαμε.. :headbang:
Κολωνού 45, πρωινή βάρδια. Η Μαρίνα, μια ξανθιά όμορφη κοντούλα Ουκρανή,νέα άφιξη; αλλά κολλημένη με το χρόνο αυστηρά στα 10'. Με κανονικό απλό πρόγραμμα. Η κοπέλα στην πρηγούμενη ζωή της πρέπει να ήταν ρομπότ, δεν εξηγείται αλλιώς.. :S

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Μου αρέσει που τα αρχίδια σου έχουν εμπειρία να με γράψουν... Οι εμπειρίες του Νιόνιου. Που με γράφει στα αρχίδια του αλλά συνεχίζει να με παραθέτει.
τώρα πόρτα και στα μπουρδέλα..:grin::grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.559
Πόντοι
5.506
Μάλλον έπρεπε να βρω κάποιον που του περνάει η κουβέντα του στην διοίκηση και να τον πάρω έτσι. Και να πεις ότι δεν είχα μπούσουλα από άλλους;
Κάθεσαι τώρα και απαντάς στον πονεμένο που τον γαμησε ο Νιπλης και πήγε στράφι όλη η χρόνια του;;;;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Κάθεσαι τώρα και απαντάς στον πονεμένο που τον γαμησε ο Νιπλης και πήγε στράφι όλη η χρόνια του;;;;;
Είναι που εμείς δεν έχουμε ζωή και πρέπει να στερηθούμε όλο το νταραβέρι εδώ πέρα. Αυτός που μπαίνει κάθε μέρα για να ξεκατινιαστεί μαζί σου, και περίμενε σαν την Ανάσταση τον διαγωνισμό αυτόν για να σε βγάλουν πρώτο δεν τα κοιτάει.

• Like

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Γαμάει ο διαγωνισμός! 15 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα και ουρά δεν έχει τελειωμό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.929
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 5

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.559
Πόντοι
5.506
Είναι που εμείς δεν έχουμε ζωή και πρέπει να στερηθούμε όλο το νταραβέρι εδώ πέρα. Αυτός που μπαίνει κάθε μέρα για να ξεκατινιαστεί μαζί σου, και περίμενε σαν την Ανάσταση τον διαγωνισμό αυτόν για να σε βγάλουν πρώτο δεν τα κοιτάει.
Όταν έκαναν πέρσι πίπες σε Αντι και τον άλλο για να πάρουν νταβατζιλίκι το διαγωνισμό, χασκογελουσαν. Τώρα που τα έκαναν σαν τον κωλο τους και έβαλαν ένα θεοχαζο να τα κάνει όλα σκατα, κλαίγονται κι από πάνω. ΝΑΥΑΓΙΑ.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.929
Πόντοι
3.936
τώρα πόρτα και στα μπουρδέλα..
Εδώ μέσα αρκετοί έχετε φάει πόρτα διάρκειας απ' την κανονική ζωή (και ειστε στην απ' έξω σαν την τρίχα απ' το προζύμι ) και κλαίγεστε- τα ρδελα είναι το προβλημα; που στο κάτω κάτω μπορεί να είναι μια ατυχης στιγμη.

• Χαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
γιατι δεν ειναι ο ζεμπου στον τελικο?
:think::think::think::think:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.592
Πόντοι
6.256
Εδώ μέσα αρκετοί έχετε φάει πόρτα διάρκειας απ' την κανονική ζωή (και ειστε στην απ' έξω σαν την τρίχα απ' το προζύμι ) και κλαίγεστε- τα ρδελα είναι το προβλημα; που στο κάτω κάτω μπορεί να είναι μια ατυχης στιγμη.
Καταρχήν η φάση που διηγήθηκες, δεν ήταν πόρτα. Απλά δεν δούλευαν εκείνη την ώρα. Όχι για σένα. Για κανέναν .
Και φυσικά κανένα σχόλιο δεν χρειάζεται .

Βέβαια, από ανθρώπους, δεν έγινε σχόλιο . Από σκατά μόνο .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.208
Πόντοι
16.411
Να ζητήσουν οι κύριοι ζεμπου και ανανεωτικος παραίτηση εκ του διαγωνισμου ,είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα πλέον έπειτα από την αποχώρηση της Κα Λακου
Το μόνο που μπορεί να ζητούσε το @χαζό ,είναι να γράψεις ή να ανεβάσεις φωτό για την Βάρσου ή την Θρασκιά και μετά να πιάσει κουβέντα για την αρρενωπότητα του Δανέζη τύπε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Ενταξει, αλλά δεν παρακολουθήσαμε και τραβελια στην TV να ξέρουμε αν μετράνε κιόλας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.725
Πόντοι
9.931
Ζαν υπάρχει αίτημα από ανανεοτικο να βγεί από τον διαγωνισμό
Μου έστειλε πμ πριν κανά δίωρο τρίωρο ,τώρα τα διάβασα,
και μου ζήτησε να στο πω διότι δεν θέλει να εμπλακεί ο ίδιος με μανούρες στο παρόν νήμα,
γενικά δεν είναι στον χαρακτήρα του να τσακώνεται

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.208
Πόντοι
16.411
Εντάξει ρε παίδες,χαβαλέ κάνουμε.Μην παίρνετε στα σοβαρά ένα διαγωνισμό της πλάκας.Παρωδία έγινε με τις αποχωρήσεις.Εγώ διασκεδάζω με τα μπινελίκια ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα.Μονοκούκι τον Ανανεωτικό πάντως.Με είχε ταράξει και εμένα στα πμ ο μαλάκας για τη Βάρσου και τον Δανέζη,με άλλον κλώνο του.Να ξέρετε πως αυτοί οι stalkers είναι οι πιο επικίνδυνοι,και όχι άλλοι που έχουν πει μαλακίες κατά καιρούς.
:thumbsup:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
γιατι δεν ειναι ο ζεμπου στον τελικο?
:think::think::think::think:
Ζήτησε από τον δούλο του ο Λάκης να τον βγάλει από τον διαγωνισμό. Με είχε σκισει ήτανε καμία δεκαριά+ ψήφους μπροστά.
Δεν ήθελα να μάχομαι με γατάκια. Ως εκ τούτου ζήτησα και εγώ την αποχώρηση μου.

Κάτι σαν τοτε στα Φιλαδελφεια που πεφτάνε κάτω για να διακοπεί ο αγώνας μετά το Παστέλι του Νινιάδη ένα όραμα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Ζαν υπάρχει αίτημα από ανανεοτικο να βγεί από τον διαγωνισμό
Μου έστειλε πμ πριν κανά δίωρο τρίωρο ,τώρα τα διάβασα,
και μου ζήτησε να στο πω διότι δεν θέλει να εμπλακεί ο ίδιος με μανούρες στο παρόν νήμα,
γενικά δεν είναι στον χαρακτήρα του να τσακώνεται
Στον ημιτελικό είχε την ευκαιρία του, πες του. Τωρα στον τελικό δεν έχει. Έτσι λέει ο νηματοθετης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Εξάλλου ο διαγωνισμός πάει καλά.

19 έχουν ψηφίσει ήδη και έχουμε ακόμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom