Νέα

Bodybuilding

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Ποιες ειναι οι αποψεις σας για αυτο το ειδος αθλητισμου?
δειτε και αυτο το βιντεακι!
[move] :o :o :o :o :o :o[/move]

[youtube=425,350]vyDQBLieViw[/youtube]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
16
απλα πραγματα....λαθος της σου λη

Επισκέπτης
επειδη ασχολουμαι χρονια με αθλητισμο,ειναι πολυ ασχημες οι επιπτωσεις της καταχρησης ουσιων στο σωμα σου.αλλο να εισαι γυμνασμενος κι αλλο να φουσκωνεις με τεχνικους τροπους σε σημειο παραμορφωσης

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
16
επειδη ασχολουμαι χρονια με αθλητισμο,ειναι πολυ ασχημες οι επιπτωσεις της καταχρησης ουσιων στο σωμα σου.αλλο να εισαι γυμνασμενος κι αλλο να φουσκωνεις με τεχνικους τροπους σε σημειο παραμορφωσης
γιατι με το ζορι τα δινουν; εγω ξερω οτι κανουν κρα ολοι για παραπανω επιδοσεις

Επισκέπτης
τι αθλημα κανεις μωρη?
εγω αγαπητη μου εκτος απ το ξυσαρχιδειν εκανα 8 χρονια kickboxing,judo,ελληνορωμαικη,χαντμπολ και διαφορα αλλα,δε σου κανω πλακα. αυτο που εμαθα ειναι οτι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μονο για γυμναστικη.

Επισκέπτης
γιατι με το ζορι τα δινουν; εγω ξερω οτι κανουν κρα ολοι για παραπανω επιδοσεις
αν θελεις τα παιρνεις αλλα εξαρταται,στον πρωταθλητισμο αν θελεις επιδοσεις αναγκαστικα θα παρεις γιατι δεν ειναι δυνατον τα επιπεδα τεστοστερονης πχ που εχεις να ειναι μεγαλυτερα απο καποιου που παιρνει επιπλεον τεστοστερονη η αμινοξεα η αυξητικη κλπ

Επισκέπτης
εγω αγαπητη μου εκτος απ το ξυσαρχιδειν εκανα 8 χρονια kickboxing,judo,ελληνορωμαικη,χαντμπολ και διαφορα αλλα,δε σου κανω πλακα. αυτο που εμαθα ειναι οτι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μονο για γυμναστικη.

χρυση μου δηλαδη εαν σου πουμε τιποτα θα μας σπασεις κ στο ξυλο ε?

ωραιος καλα κανεις να γυμναζεσαι :rockon:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985

Συνημμένα

• 264233874_526686c63f_o.jpg
    264233874_526686c63f_o.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Κάποτε ρώτησαν ένα διάσημο αμερικανό γυμναστή: Πώς μπορώ να αποκτήσω το σώμα που βλέπω στα περιοδικά; Εκείνο που απάντησε κατηγορηματικά: Δεν θα αποκτήσετε ποτέ σώμα σαν αυτό που βλέπετε στα περιοδικά με απλή γυμναστική

;)

Επισκέπτης
αν θελεις τα παιρνεις αλλα εξαρταται,στον πρωταθλητισμο αν θελεις επιδοσεις αναγκαστικα θα παρεις γιατι δεν ειναι δυνατον τα επιπεδα τεστοστερονης πχ που εχεις να ειναι μεγαλυτερα απο καποιου που παιρνει επιπλεον τεστοστερονη η αμινοξεα η αυξητικη κλπ

Τα αμινοξέα φίλε μου δεν ανήκουν στην κατηγορία των αναβολικών

Επισκέπτης
Κάποτε ρώτησαν ένα διάσημο αμερικανό γυμναστή: Πώς μπορώ να αποκτήσω το σώμα που βλέπω στα περιοδικά; Εκείνο που απάντησε κατηγορηματικά: Δεν θα αποκτήσετε ποτέ σώμα σαν αυτό που βλέπετε στα περιοδικά με απλή γυμναστική

;)

προφανως αλλα ουτε κ αυτα που βλεπεις στην φωτογραφια ειναι μονιμα...αυτα ειναι για καποιες μερες που ειναι οι αγωνες...οι μποντυμπιλνταραδες δεν ειναι ολο το χρονο οπως στις φωτογραφιες

Επισκέπτης
Τα αμινοξέα φίλε μου δεν ανήκουν στην κατηγορία των αναβολικών
λαθος παραδειγμα οκ,η ουσια ειναι οτι αλλο η φυσικη γυμναστικη κι αλλο οι ενεσεις με whinstrol,dianabol,deca καιλ λοιπες μαλακιουλες για να στεγνωσεις που λενε και διαφορα αλλα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Ναι. σήμερα τον βλέπω και γω κάπως.
Μας αγνοεί συνέχεια.
Κάτι του συμβαίνει.
:think: :think: :think:

δεν καταλαβες?μας γραφει γιατι ειναι ελλεηνιδος επομενως μας φτηνει για να κολλησουμε σαν γραμματοσημο :2funny:...ξερει τι κανει αυτος :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προφανως αλλα ουτε κ αυτα που βλεπεις στην φωτογραφια ειναι μονιμα...αυτα ειναι για καποιες μερες που ειναι οι αγωνες...οι μποντυμπιλνταραδες δεν ειναι ολο το χρονο οπως στις φωτογραφιες
σωστος.αμα τους δεις οφ σιζον ειναι σα βοδια ,ουτε γραμμωση εχουν ουτε τοσο ογκο .

Επισκέπτης
λαθος παραδειγμα οκ,η ουσια ειναι οτι αλλο η φυσικη γυμναστικη κι αλλο οι ενεσεις με whinstrol,dianabol,deca καιλ λοιπες μαλακιουλες για να στεγνωσεις που λενε και διαφορα αλλα.

Σίγουρα, σαν τη γυμνασιτκή τη φυσική δεν συγκρίνεται τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom